LÖRDAGSKVÄLLEN

Gjorde ett damp inlägg igårkväll. Kändes onödigt nu i efterhand så tog bort det. Var så arg. Men stack som sagt med tjejerna på Hibas födelsedagsfest i eslöv tillslut. Förfestade hemma hos anneli sen tog vi tåget dit. Att komma dit var lätt men hem var svårare. Fick vänta i 45 minuter på bussen i Lund för tågen var typ inställda.
Men kvällen var kul.





NU- RESTURANG.

Gjorde inte mycket nytta i skolan idag. Sista lektionen såg vi på ONDSKAN och åt popcorn. Lite lyx där! Nu åker snart jag och familjen iväg till resturang. Farfar har fyllt 70 så släkten samlas där :) ska bli gott.
Haj


NOSTALGI

Sitter på mitt rum nu och ska snart gå och lägga mig. Kollade precis på trailern till Panoramal activity 3. Rysningar i kroppen, så rädd jag blev. Speciellt här nere i källaren, helt mörkt!!!
Sökte på barnprograms intro så jag skulle komma tänka på annat. Hittade jätte många som jag kollade på som liten. Tex Sailor Moon (tyckte alltid hon var så cool när hon förvandlades..), Arthur, räddningpatrullen och Powerpuff pinglornas Intro:

"Socker, pepppar och salt och allt som är snällt. Det var dessa ingredienserna som skulle skapa dem perfekta små flickorna men professor retonium hade av misstag i en extra ingrediens i blandningen, CHEMICAL X. POOOOF. Så föddes power puff pinglorna" hahhahahhahhah

Eller Noah's Ö, såg ni den när ni var små?



Den var häftig, en Ö som kunde åka runt med hjälp av vulkanens lava! Ville sen de avsnitten heta sasha som pungråttan gjorde, skitcoolt tyckte jag!

Tyckte dt var bättre barnprogram förr!  Men nu ska jag sova innan jag fastnar framför detta haha
Godnatt

REDOVISNING+ SLINGA HÅRET

philphil kom hem här igår, åt på centra ("resturang" i åkarp) och åt senare på kvällen choklad fondue och kollade Tv. Jätte mysigt. Hade redovisning i skolan idag, om upplysningen. Palla inte att jag skrev Taylor Swift på power pointen när jag skulle skriva Jonathan Swift.... kass.. haha nej men annars gick det bra.
Efter radovisnningen åkte jag och slingade mitt hår. Blev nöjd, lagom ljust nu. Får annars riktigt mörkt hår på vintern. skit fult tycker jag.



Lite fel på århundrandet där.. men de hette åtminstone båda swift!!



MIN STUDENTMÖSSA



Såhär kommer min studentmössa se ut när jag tar studenten. Är nöjd med den! ca 870 för mössan+visselpipa. Får se om jag lägger till något eller inte, ganska dyrt redan ju så får se hur jag gör :) 
Nu ska jag sova. Har huvudvärk.
Godnatt :)

SPEXFOTO

Skolfoto, pyjamas och krigare. Typ 20 min innan vi ska fotograferas så får vi reda på att joel som ska vara militär inte fick ha militär hjälm av rektorn(?) det symboliserade att man var för krig.. hmmm ja. Hälften av klassen var ju krigare så det hade blivit big fail om han hade sett oss så vi gick och tog fotot snabbt.  Så när fotografen frågar om rektorn accepterat det säger vi alla jaja såklart
Så får se om vi får vara med i skolkatalogen i år... haha

Några av bilderna när vi gjorde vid oss:



jag och joels rumpa


anton& filip


This is spaaaaartaaaa.

PROJEKT I BAKHUVET

ahhh, hatar projektarbete. Ska skriva inledningen nu. Orkar inte att det hela tiden ska ligga i bakhuvet på en samtidigt som 3 andra arbete. BLÖ
skriver mer sen!

PLAYING GOD

Next time you point a finger
I'll point you to the mirror


SYSTRAMIN


Emelie hämtade mig i staffanstorp så åkte vi till havet i lomma. Älskar dig.

BRAND NEW EYES

Har inte orkat sitta vid datorn i helgen så uppdaterar nu, som alla andra helger typ.. Blir att jag alltid uppdaterar på söndagar. Dålig vana.
Utgången i fredes var kul. Vi var först hemma hos julia och drog senare till båten.





Åkte hem till philip efter kvällen/natten och sov där. Åt kina mat till frukost, underbart. Var helt död, på termometern stod det att jag typ hade feber men det gick senare över. Kanske bara var varm? fatta inget. Senare på kvällen såg vi bara film hemma hos marcus, felon hette den. Jätte bra!

STUDENTMÖSSA BESTÄLLD

Har beställt min studentmössa nu! Bestämde också tema på vårt spex foto till slut, vi röstade fram det. Det var lika många som ville vara krigare som ville vara mysklädda. Så för att ingen skulle bli sur så blev det krig VS mys haha....  Jag har valt att vara VIKING. DETTA KOMMER BLI AS FETT! :D haha
Har redan hittat allt jag ska ha på mig här hemma. Päls, stor grå stickad tröja, höga strumpor sen ska jag fläta håret och sen ska jag låna en viking hjälm av sofie. Ska vara en riktigt skitig viking. Kommer bli ballllll!!!

Ikväll blir det utgång med julia och sara !!

SKÖNA DAGAR

Har haft as sköna skoldagar, både i onsdes och idag sluta jag 12 sen imorgon halv 11 till 2. Inte alltid man har det så skönt :) Var med mamma på Nova lund precis. Hittade jätte fina kläder. Köpte en "skjorta"  som hade kostat 500, jag köpte den för 150!!!!!! sen två stickade tröjor, en grå och blå aktig :) asfina.
Imorgon ska klassen prova studentmössor+ bestämma spex fotot, vad vi ska ha på oss på vårt foto. Får se om det blir något ens.. haha 

...


Stark? jovisst, det tar sig.. haha

LITE SÄLLSKAP PÅ VÄGEN

Hade zumba på idrotten idag, en i klassen höll egen lektion i det. Grymt! Hade möte med min projekthandledare innan idag för första gången. Känns lite lättare när jag har någon som puschar mig så jag gör en liten del varje vecka. Jobbade med svenskan sen, olika epoker. Jag och sofie jobbar med upplysningen, faktiskt kul.
Sen skulle jag ju haft massage vid denna tiden nu men läraren var inte i skolan! YEEEI.
Fick gå hem och jobba så ja, nu sitter jag här hemma och... försöker arbeta men råkar hamna vid tv, facebook och här hehe. Men lite har jag ändå fått gjort  


En söt katt som ville mysa lite på morgonen när jag var påväg till bussen som gick vilken minut som helst, men hur skulle man kunne gå ifrån denna söta katt? tror att den hade sprungit hemifrån, den var jätte rädd för minsta ljud stackaren.
Letade efter den när jag gick hem men hitta den inte:(

FORGIVENESS AND LOVE

Är så sjukt skoltrött just nu.. vill inte till skolan. Det har regnat hela dagen, det gör det bara sämre+ jag slutar 4 imorgon. Killl me. Men philip kommer imorgon iallafall (om han mår bättre än vad han gör idag) så ska vi nog äta ute! Hoppas han kan komma :) 



Turkiet för någon månad sen. Philip, jag, hanna, marcus. Riktigt svettig dag..
Älskar att kolla på sommar/semesterbilder när det drar till vintertid :)

WEEKEND

- Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest
  när man släcker en annan.


SONTAG

Efter att jag varit hos philip från fredag tilll lördag så åkte jag hem och mötte vicktoria här i åkarp. Vi tog bussen till möllan där vi satte oss och beställde nachos och ciiiider på volym och snacka massa. Jätte mysigt. Mötte sen även upp philip och hans vänner som också var i malmö på en pub/resturang, på boomers.
Var hemma vid 1- 2 tiden!

THE WICKED SYMPHONY




JUMPSTYLE

Åkte hem till philphil igår. När jag kommer dit har han köpt melon till mig (är ju helt galen i det!!) och var jätte gullig. Fick en lapp på min smörgås imorse där det stod: älskar dig. Gullenooos. Då går man iväg med ett leende på läpparna! hehe. Första lektionen idag var idrott- jumpstyle dans. Man typ hoppar runt i olika steg till riktig dunka-dunka basmusik. Skitsvårt! Sök på youtube så får ni se.
Arbeta lite på mitt projektarbete sen, är nog dags att komma igång lite nu känner jag. Sista lektionen hade jag Massage- massera ben och mage. Ska börja massera framsida fram till jul nu :)
ballll
Nu ska jag bara chiiiilla. HOJ


MY WAY


Tumblr_lmc6cwqvvv1ql0tc4o1_500_large
måndag idag och min skola har hemstudier, alltså ledig idag! wiii. Har städat heela mitt rum. tog säkert 2 timmar... såg hemskt ut men nu är det fint :D
I helgen var jag hemma hos anneli i fredes med några av tjejerna, snacka massa. Cykla hem med malin sen och i
lördes var jag på bio med phillip och hans vänner, såg de tre musketörerna.
Kollar på svenska hollywood fruar nu, sen blir det svärföräldrar från helvetet! wihoop 
skola imorgon o då ska vi spela in film :)


EVERYBODY HURTS

Sitter på mitt rum nu och ska precis ta upp youtube klipp med felippa bark- centralskolan. Kollade första avsnittet i skolan med johanna och nu ska jag se resten, fan vad rolig hon är :D
Slutade skolan 12 idag och dubbel körlektion tjugo över 2. Den sög. Han sög.

Imorse när jag stod i köket och gjorde mackor kom jag på vilken sjuk dröm jag hade inatt. Jag drömde att jag blev skjuten i rumpan med pistol, av vem vet jag inte. Så jag var tvungen att smyga hem till  min faster och mina kusiner så att de kunde ta bort kulorna i skinkan på mig. De var "hemliga läkare" fast utan intyg så de var olagliga så vi fick göra det snabbt innan min faster man kom(?) och pistolkulorna var stora som studebollar och GULA.
hahahhahahaha
nu ska jag se mina youtube klipp.
hejdå

DÖMD ATT BLI DEDÖMD

Skola från 8.30- 16-00 idag. Har bara försökt träna på massageprovet sen jag kom hem så får hoppas det fastnar. Latissimus dorsi, trapezius, erector spinae...blablabla. Längtar till klockan blir 9 för då är det svenska hollywoodfruar och efter det säsongsstart på Svärföräldrar från helevet. 
Verkar vara ett helt utflippat program! :D



"svärföräldrar från helevet"

SÖNDAG

igår var det full rulle. Först hade Mormor och morfar blivit utelåsta i sjöbo så fick åka dit med nycklar till dem, sen blev det burlöv center en runda, de hade ju sån resemässa där de lottade ut resor men missade det:( Gjorde vid mig och sånt när jag kom hem för sen var det släktmiddag hos kusinerna. åh så god mat! :)
På kvällen blev det utgång. Vi skulle fira elin som fyllt år så var hemma hos henne, vi tjejer+ simon, dardan osv.
Typiskt bara att elin blev sjuk! stackare. Men hade riktigt kul på slagt men slutet blev lite sådär..menmen Jag och vicktoria satte oss på barcelona en stund istället och sen köpte vi mat på BK! :D Idag var jag och kollade när min kusin ida spelade match i hjärup. De vann! Har också varit ute och övningskört med pappa innan idag. Gick skitbra. Körde på riktig väg för första gången, på en 60 väg.  Känns jätte bra. :)
Nu ska jag visa min körlärare på torsdag (y)



Hampus, julia, simon, dardan, jag



RSS 2.0