29-30

I lördes så fyllde Åkarps IF 90 år så gick ner dit och kollade, över proppat med folk. A-lager spelade mot gamla A-lager och har för mig att det nya vann. Kommer inte ihåg? men jaja. Gick och mötte philip som skulle komma, stackaren kommer gåendes med krycka. :( Senare på kvällen sticker vi på krök hos erik här i åkarp. De flesta var helt döda haha men det är skönt det ibland med, att ta det lite lungt. Philip sov här efter det. Låg och drog oss i sängen som vanligt och är inte uppe och äter frukost förräns vid  2 eller något haha men det är så skönt att bara ligga och morgon mysa och snacka om allt möjligt :)  
När vi går upp så hade min mamma köpt nytt smink till mig så tog chansen att sminka philip liite hahhaa. Lite mascara blev det sen sa han stopp :D


haha snälla döda mig inte nu philip.  :D Älskar dig


pocahontas hehe

efter skolan i fredes när jag kom hem så tro det eller ej men satte mig faktiskt och kollade på pocahontas på video haha ,älskar såna gamla barndomsfilmer. Helt glada :D. Somnade medan jag kollade som jag typ alltid gör. går sen och möter vicktoria och Tim vid Frestaren och sen även anneli malin paulina mathilda :) Riktigt längesen jag träffade dem alla så det kändes skönt att träffa dom.Gick hem till Anneli och satte på en skrääck! vet inte vad den hette men den handlade om 2 par och 3 psykiskt störda personer som gör en lek av att döda dem och har såna äckliga masker på sig :P Tur man hade följe hem!



saknar


Tisdag den 25

Skola igår som vanligt. Jobbigaste skoldagen någonsin. Började halv 9 och slutade klockan 4 och dagen bestod typ endast av massa information. :( Under skoltiden ringde philip och berättade att han varit med om en moped krach och var på sjukhuset så stack dit så fort jag kunde efter skolan och var där idag också ett tag efter skolan. Är glad att det inte gick sämre med honom! Kom hem för någon 30 min sen och kollar nu på one three hill sen ska jag sova. Godnatt alla

5 månader

Denna  helgen tillbringade jag med min kille. Åkte upp till min mormor och morfars stuga där vi var en natt. Hade 5 månader i lördes :) jätte mysig var det. Tack för helgen älskling.

 

jobbiga tider kommer &går

så svårt att balansera mellan trygghet och panik.
som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

consensum

Första skoldagen idag. Men än har inte de riktiga lektionerna börjat. Denna veckan kan en lektion vara Bok &skåpsutdelning. haha helt sjukt chill. Så får antagligen de riktigt schemat nästa vecka gissar jag på :)  Denna dagens lektion började halv 9 med massage och sen målade vi sånna stenar (?)hahha. Hade sen rast så gick till kiosken och satte oss i sofforna och tog det lungt. Efter rasten så var det mattediagnos för att de ska se hur bra/dålig man är och jag tillhör säkerligen de dåliga haha hoppade ju över en hel sida om volym, kunde inte det :( efter Sen så blev det bränboll mot den andra ettan så fick sluta vid 2tiden. Väl på bussen hem så möter jag upp sara och sen michelle. Kul och se dem<3 var väldigt länge sen :)


jag och josefine <3

Hemma igen

Är nu hemma från lägret, har varit skitkul där. Man Får lära känna alla sina klasskamrater på ett helt annat sätt när man åker iväg sådär. Men just nu är jag helt slut i kroppen efter allt och min huvudvärk spränger snart mitt huvud men ändå ska man nu ge sig iväg till Malmöfestivalen och se promoe.... haha de spelar klockan 7 till 8 så ska dit med julia och elin så det blir säkert najs. Efter det blir det förmodligen och ta tåget hem och se film och sen SOVA! ahh så underbart, sova i sin egen säng :D 


Efter vi hade sett promoe så mötte vi upp kimmy,hanna,vikki och johannaoch gick till Ankara (en turkisk resturang)där vi skulle överraska nicole som hade fyllt år. Satte oss vid bordet så kom sen esin med nicol i bindel runt ögonen. Sjöng för henne och sen blev det god mat och dans haha mycket trevligt ställe var det. Hoppas det blir att vi drar dit någon mer gång tillsamans :)



Falsterbo

Första dagen på consensum idag, gick faktiskt ganska bra. Slutade halv 1 och åkte sen in till malmöfestivalen med mamma och syster och käkade sen nu har jag precis packat färdigt. Ska på sånt läger/internat med skolan imorgon till Falsterbo som ska bli riktigt kul. Kommer hem på fredag någon gång Puss :D

Skolstart på consensum

Åkte in till malmöfestivalen igår med philip marcus sonny och philip. Åkte typ endast in för maten hehe. Blev Langos som igår också. Gick sen till tivolit och åkte virvelvinden & fasiken vad jag älskar den! Skrattar aldrig så mycket i en karusell som jag gör i den. Blev även sockervadd på det :) min första sockervadd på hela året :p Bar sedan hem här med philip som sov här hemma :)  och nu är klockan typ kvart i 10 och jag ska snart gå och lägga mig, gissa varför? jo....skolan är igång igen. Börjar klockan 10 så tar bussen 20 över 9, kanske lite tidigt för en buss som är där på 10 min men jag ska också hitta i "skogen" till skolan haha. jaja får se hur allt blir imorgon. Vilken klass man hamnar i och allt. Skriver mer imorgon :) puss

malmöfestivalen

Då är malmöfestivalen igång. Var först och solade solarium, vaarmt men fick ändå färg :) Åkte sen in till staffanstorp till philip och hans kompisar på krök och tog senare bussen till Malmöfestivalen där jag äntligen fick min efterlängtade Langos :D delikat hehe. Såg de två sista låtarna av Veronica maggio och mötte senare upp vicktoria Anneli tim och c.o och såg sen Timbuktu. Mitt i konserten så stanna han upp låten för att  stoppa ett slagsmål som är längst fram haha riktigt kul. men Ska nu upp och käka. puss

summertime

Var imorse med frida och julia och hämtade mitt busskort, snart närmar det sig haha. Åkte sen till apoteket med mamma och fixade en sak och åkte sen hem och bara tog det lungt. Blev sedan en hel del funderingar om vad som skulle hända ikväll. Om vi skulle till bio, expresso house eller bara ta det lungt hemma hos någon. 30 min innan vi skulle på bio så får vi reda på att det var typ chillkrök hemma hos David så gick hem igen och fixade lite sen tog jag julia och anna  bussen till Lund först där vi stod och väntade på bussen till staffanstorp på fel sida av vägen haha korkade man kan vara.. Missade då första bussen så kom dit vid 10 istället. Tog det bara lungt där, snackade och badade i hans pool :)

                  
                     haha                josse,johanna,kimmy,nic,elin           haha fråga mig inte

tankebomb.

Vill få ut så mycket men vet inte hur det ska kunna skrivas ner i ord, om det ens går men det Känns som om allting är suddigt. Jag menar, just nu ändras allting så fort. För fort för att man själv ska hinna med. Vet inte vart allting är påväg, om det är till något bra eller negativt. Snart börjar gymnasiet och man har ingen aning vad som väntar en eller vad som ska hända. Det är en spännande känsla men samtidigt ganska läskig och det ska bli skitkul med nytt också såklart. Förvirrande känslor allting, jag vet.  Som med Kärleken som kan vara riktigt komplicerad och underbar men den är enormt ömtålig. Hur ska man reagera om den andras känslor håller på att avta?Jag tar aldrig något för givet utan njuter av varje ögonblick jag är med min pojkvän. Har lärt mig hur orättvist behandlad man kan bli pågrund av rykten mm men Inget gör mig gladare än att umgås med honom.  Att bara få ligga vid hans sida och känna sig som den lyckigaste, att denna killen är min. bara min. och jag är endast hans. Det är det bästa. Jag vet vad du alltid tänker på och vad som går runt i ditt huvud men Jag tänker inte ge med mig för något som jag vet inte är sant, Jag tänker kämpa för det sålänge jag vet att det är värt det.

japp snart sprängs min hjärna gott folk så slutar nog inlägget med detta och säger Godnatt haha. Nu ska jag sova!


party like a rockstar

Har förresten glömt att berätta om fredagen kom jag på nu. Var på fest hos anneli som var  askul! massa härligt folk mm. Var en annan fest några 50 meter ifrån oss så skiftade lite då och då men sen slutar festen med slagsmål menmen. annars så var det riktigt lyckat :) Philip sov här efter festen och sen gjorde vi sån lyxig frukost till oss på morgonen, eller ska vi säga lunch? haha. Pannkakor och hemmalagade pizza typ :p jag är sämst på att ta mått men min vändning med pankakan blev iaf bättre än philips haha. älskar dig!

Lite av bilderna =)
 
jag och sara<3


tjejernnna :D


jag vanessa<3

tim och mange :)


Anneli och elena<3

Tack för allt anneli, du är undebar <3

_____________________________

Fyfan vad rädd jag blev, råkade klicka på en knapp så allt detta försvann! Trodde jag skulle få göra om det igen, har fått göra om inlägg innan också pågrund av det misstaget men tack och lov för att jag slapp det nu och att det sparades av sig själv.

take a bow


alvedon in my heart

helvete vad jag avskyr mensvärk! har jätte ont i min mage och rygg nu. Gör jätte ont att stå upp vafan! nej livet är inte lätt. Nu ska jag upp till min bästa vän för tillfället, alvedonen sen bara kolla film och sova
godnatt alla

men saknar min philip, även om han var här innan en stund så  :(

photo of me

 Började dagen med över  god frukost för min del. Smoothie och rostade mackor med ost och tomat. hehe. Har denna senste veckan vaknat vid 12-1 varje morgon. Får varje gång lite ångest för det men kan inte låta bli att ligga kvar i typ en halvtimme till så då blir det mer ångest men jaja. Får ju ta vara på den sista tiden av sommarlovets sovtimmar. (y)



Duschade och åkte sedan till Malmö med mamma och syster och tog kort till mitt busskort som förresten ska hämtas ut denna veckam också. Imorgon är det exakt 1 vecka tills jag börjar skolan igen. Nervöst men riktigt kul faktiskt. Mina kort blev btw hemska.


orkade inte vara seriös HAHA mobba inte

Stack sedan till obs och gick runt och kollade, hittade en perfekt väska till skolstarten och en riktigt skön bodydress.

Bodydress från cubus 100kr (överskön!)
väska från only 229kr
=)

Philip ringde precis så han kommer hem här en sväng sen vet jag inte vad som händer. Tror det blir att ta det lungt ikv  och imorgon är det match med damerna i Borgeby :) hihi

ganska uttråkad.

Dagens träningspass med fotbollen var riktigt jobbig idag och har inte haft ork till att  göra särskilt mycket efter det  så sitter nu vid datan och är ganska uttråkad så det får bli en sån här ifyllnings sak att roa sig med ett tag :)


1. Tre namn jag lyssnar till:
sara, sarix, sassa

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
att jag antingen finner en väg eller så gör jag en.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
att jag ibland sätter andra framför mig själv så det stoppar upp en.

4. Detta är jag rädd för:
spindlar och svek.

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
dricka, mat och egentid (missupfatta inte)

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
stå på händer, ljuga,

  7. Detta tycker jag om att göra:
Mysa med philip, umgås med mina kompisar och att ta nattamat efter fest man har varit på, love it haha

8. Detta vill jag göra just nu:
duscha och ta på ansiktsmask och bara dona med mig själv :)

9. Bästa känslan:
att veta och känna att man är stolt över sig själv.

10. Värsta känslan:
Oro och ångest

11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:
omtänksam, skämtsam, ärlig & förstående

12. Är jag kär just nu?
Ja

13. Jag vill gifta mig:
självklart någon gång 

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
ha en bra kärriär, få familj. Resa en massa utanför Europa med vänner.

15. Min käraste ägodel:
mitt armband

16. Något jag vill ha i present:
en resa utomlands eller  till en skidort i en stuga med massa snö och skidåkande med sina närmaste kompisar och partaj includerat ;)

17. Detta har jag på mig just nu:
ska byta till mysig pyamas nu för ska väl snart sova

18. Favoritkläder:
mina svarta pirat mjukis och en t-shirt till det (y) mysigt

19. Följande musiklåtar tilltalar mig:
jävligt massa olika från musikstilar rock till r&b till pop till techno. Beroende på ens humör liksom. =)


solen i ögonen




Tänk fel om du vill,men tänk själv.




Varför ljuga när det finns så många sätt att säga sanningen på?


beachen

Klockan är nu tio i tolv och det är hela 24 grader ute. Finaste dagen på länge så det blir helt klart lomma strand idag :D Väntar bara på att Anna ska komma hem sen sticker vi dit och möter upp alla andra där antagligen :)
Och idag fyller min papa år, Grattis daddyyyy<3 Så efter att ha firat honom så sticker jag till min älskling :D
puusss

so easy

Så skönt jag sov inatt! Pratade med philip i telefon till klockan 2 tiden och deckade direkt efter. Sov till halv 2 idag. helt underbart. Har inte sovit själv på fyra nätter ioch med stugan och sånt så inatt tog jag igen de välbehövda sovtimarna. Gick upp och gjorde frukost och satte mig vid tv:n och kollade på oprah sen nördade jag playstation 2 resten av morgonen (förmiddagen egentiligen) som den nörden man är haha.  Nu om ca 1timme så är det fotbollsträning & det ska bli skönt :) 

Höör

Kom hem från Stugan igår, har varit riktigt underbart där. På fredagen när vi kom upp så grillade vi och kröka och sen på natten blev det skräckfilm. På andra sidan eller något sånt hette den. Handlade Om ett barnsjukhus och sånt :| SEN så skulle jag och philip sova på "vinden". Det är ett sovrum där med minimal säng och om man bara öppnar dören brevid så är man inne på vinden! Men vi lyckades somna :) Resten av dagarna var det kubb fisketävling mer grillning och kossor. haha kossor är korkade har jag kommit fram till! xD men Hela helgen har varit riktigt skön. En av de helger på sommarlovet jag kommer minnas bäst :)



Andra plats i tävlingen btw ;)


         
haha                        vicktoria&tim              jag&philip
 


RSS 2.0