lady gaga



Fick förresten höra på Vakna med The voice idag att Lady gaga har gått ut med att hon är lesbisk, överraskade?
nej.  haha :D

27-28

Igår var det en helt vanlig måndag, men en sjukt varm måndag :D Det gillar vi! Philip kom hit ett tag och lämnade mina örhänge jag glömde hos honom i helgen, gick och snackade om allt möjligt, medans vi var ute och gick så hittade jag en helt oöppnad  redbull på vägen!!Hur stor är chansen att hitta det framför sig på en väg i åkarp menar jag? blev iallafall mycket lycklig :)  Sen blev det att philiip stannade här och åt :D alltid lika kul att vara med honom (L)

Och idag så gjorde jag klart min virkning/stickning för er som vill veta :D (den skulle egentligen vara klar till jullovet) Men bättre sent än aldrig!
Hade träning idag. Var skit kul träning faktiskt, var bara 6 stycken så det blev helt chill träning ändå. Sköt straffar och sånt bara, vilken vi inte har gjort på evigheter!
Men bra att man sitter och äter Ben & jerry nu efter träningen. över god, men får sätta tillbaks den nu....snart, eftersom det egentligen är min systers glass & hon kommer när som helst hem från jobbet haha, sscch!

men ja, får gå upp och lägga den i frysen nu väll...
puss


energy power

Hade match med damerna idag mot Stehag, sjukligt så varmt det var att spela. Termometern visade 23 grader :o  men Kom lika med 3-3 :)  Efter matchen när jag Kom hem var jag som en zombie så duschade snabbt sen var det att dricka energidricka :) Mamma har börjat köpa hem dem nu & de är sjukt goda, har aldrig insett hur gott det är förräns jag druckit det hos philip och nu när vi har det hemma hahah. men jaja, ikväll ska jag nog inte göra ett skit, bara ta det lungt :) Ska upp och göra äppelkaka sen sätta på twilight tror jag :)


loveli

fredaaag

Över härligt att det är helg nu :D Var på Nova lund idag, hittade jätte mycket fint men har inte pengar för tilfället :( det är alltiid så när man väl hittar så mycket så har man inte pengar. Orättvist! Men köpte detta iallafall :)


Gladiatorskor från Din sko 199kr .älskar dem.

.
"converse" från skopunkten 199


Underkläder från Ginatricot :)

haha medans jag och min syster satt på Mcdonalds så sitter det en söt pojke några bord brevid oss som såg helt lost ut (även lite störd om man kan säga så) så säger jag så till emelie.
-  naw, kolla på den pojken där ....
Emelie tar en snabb titt bakom och kollar sen kollar hon på mig som jag är dum i huvudet.
- amen sara tyst, han har ju bara en arm!!
hahaha hon säger detta helt seriöst och argt och jag är helt oförstående
-va? amen han har fan två armar!
Emelie kollar igen och ser att detta är sant HAha fyfan ni skulle sett hennes min. Låter inte alls kul såhär men hennes min då var dödande. hahahah


Men Nu ska jag försöka ladda ner Spotify om jag nu kan klura ut hur man gör det haha sen ikväll ska jag till älskling :D(L)
Puss

_


You're everything I need and more.

torsdag

På morgonen hade jag egentligen gympa 20 i 9 men i och med att det var Nationella i matte (mitt svagaste ämne) så sket jag gympa lektionen och sov lite längre istället och kollade igenom matten lite sen stack jag till skolan och gjorde provet men det var för lite tid man hade på sig tyckte jag :( gjorde de två sista på 15 min så det kan inte ha gått så bra tyvärr :( Hade även sån skådespelar träning till nu när vi snart ska ha spex, sjukt kul HAHAh. Efter skolan så var det träning på gräääs :D Men tror jag måste börja äta mer, blir alltid yr och illamående på plan :( menmen
puss

Onsdag

Efter skolan åkte jag snabbt upp till obs och köpte en jeansjacka på gina tricot.


denna för 299 :)

Sedan fick jag skynda på hem för jag skulle till philip och var tvungen att åka vid 20 i fyra för annars kunde mamma inte skjutsa dit mig så jag fick duscha och göra vid mig på en 30 min :o haha i normalt fall så brukar jag stå i duschen i 20 min :) Men hann hahah :o Har 1 månad med philip idag för er som inte vet :D <3 
Kom hem för ett tag sedan och såg att vi hade jordgubbar så gjorde vid jordgubbarna med kaffegrädde och satte mig här i sängen med sockret brevid mig och gissa vad?
jag välter ut sockret i sängen, asså ibland orkar jag inte med mig själv :( haha det var jätte jobbigt !

Förrästen så var min syster i ullared idag och köpte Sanning och konka spelet till mig. Haha så nu jävlar tjejer kan ni räkna med en tjejkväll någon gång ;)



Men Nu ska jag sova för har så in i helvete ont i mitt huvud och ska ha Nationella i Matte imorgon som säkert kommer gå åt pipsvängen:(  Puss.


22 april


1 månad idag (L) Du är helt underbar!

forts..

Helvetes skit, kommer inte in på youtube och kan då inte se avsnitten av bröderna lejonhjärta :(
blir arg nu, jag skaa komma in!  :)

Bröderna Lejonhjärta

Okej, idag var jag på consensum (gymnasie)  på sån inbjudan för information för de som kommit in preminiärt eller hur fasiken det stavas :D Kunde prata med brandmän, poliser, sjuksköterskor mm om hur deras jobb är. Sedan provade jag för första gången på att ta ett blodprov, även om det bara var på en docka.... haha Riktigt komplicerat var det ändå. Trodde man bara stack in nålen och tog blodet men ikke. När jag sedan kom hem skulle jag sticka till lomma till philip och hans kompisar men moppehelvetet ville inte starta så philip och Christian kom hit istället ett tag :)
Men nu ska jag sätta på Brödrerna Lejonhjärta och sedan sova :D älskar Astrid Lindgrens sagor hihi (a)  (mobba inte)
Puss

www.tjuvlyssnat.se

Är just nu inne på tjuvlyssnat.se Hahaha sjukt så härliga konversationer vissa har hahaha gå in på sidan!

Två alkisar ~45 sätter sig bakom en tjej ~20, som halvsover. Alkisarna är rätt högljudda och rycker i hennes säte. Tjejen suckar och börjar skriva på sin mobil. Alkis 1 lutar sig fram och läser vad hon skriver, varpå han puttar på sin kompis.
Alkis 1 (viskar halvhögt till Alkis 2): Hon skriver att det sitt' två alkisar bakom 'na på bussen.
Alkis 2: Bättre alkis än fjortis!!


En kille och två tjejer ~17 pratar om killens nya hund.
Killen: Jag ska lära den allt jag kan!
Tjej 1: Haha, det blir ju inte mycket inte!
Tjej 2 nickar instämmande.
Killen: Joo fan, jag ska lära den matte! Tänk va coolt om jag ba "vad är 10+5?" och så skäller den fem gånger!
Alla blir tysta

blåmärke,hej!

jag vet, under denna helgen har jag inte alls varit aktiv på bloggen. Men ska ge er lite kort uppdatering om vad som hänt i helgen nu istället :) haha  I fredes så.... ja vad gjorde jag då!? haha mitt minne inte klokt så dåligt det är... jo juste nu kom jag på det! En massa tjejer här från åkarp och från lomma stack till Staffanstorp på fest hos Rasmus som fyllde år. Mycket kul men mindre kul när man nästa dag hittar blåmärke på sina ben :(
Efter festen så hängde philip med och sov här hemma och sedan på lördagskvällen stack vi till Lomma med elena och träffade sen en massa andra från min skola.  Chillade inne i Ashleys båt bara och snackade, eller låg och flöt som philip sa haha . Riktigt härlig båt han har.
Åkte sedan hem vid kvart i 12 och nördade Mysteriet på Greveholm :D haha älskar skelettet härliga uttryck: Din Lyymell!! HAHA

På söndagsmorgonen  var det match mot staffanstorp. (första seriematchen= början på mer blåmärke) Förlorade med 3-2. menmen om vi spelade hela matchen så som vi gjorde sissta tiden så skulle vi vunnit :)  

Nu är det måndag och en hel vecka innan det är helg igen, suck.
men ska in i duschen nu  
puss

  
Jag &philip(L)       tjejerna (L) vicki ville inte vara med :(


We won't stop

Can you hear them, they talk about us
Telling lies, well that's no surprise
Can you see them, see right through them
They have no shield, no secrets to reveal

It doesn't matter what they say
In the jealous games people play
Pay no mind to what they say
It doesn't matter anyway.
i love you.


musik :)



 





Onsdag

Skola som vanligt idag, riktigt svårt att ta sig upp ur sängen idag. Ville inte :(  riktigt trött i hela kroppen.
Men Tog mig till slut upp och gick till skolan. Hade kort dag idag, slutade vid halv 2 :D . Gjorde då pannkakor när jag kom hem men brände mig såklart på järnet :/  menmen
Denna dagen har varit både bra och dålig. Hänt massa saker som jag varken vill eller orkar skriva. Tänk egentligen så mycket man egentligen väljer att inte skriva på sin blogg? Jag menar, vem som helst kan läsa ens blogg. Men försöker skriva så mycket jag kan :)
Var förrästen ute och sprang idag, duktigt av mig hahhaha. Efter det stack jag mamma och syrran till Ikea och kollade på en ny säng till mig :D wiiee.
Ni som sovit/ legat i min säng vet hur trasig den är haha Nästan alla fjädrar är snart sönder så nu ska jag få en ny och större säng :D happy
puss.

Everyone's at it.

All you want is to figure it out
And God knows I do to!

sober.

Som sagt så åkte jag till staffanstorp igår med philip och folk från staffanstorp. Åkte upp till "kullen" där vi startade en brasa och satt och snacka och drack. haha denna gången fick jag behålla mina xider (om man bortser från att Kim var väldigt förtjust i dem hahah) faktiskt Väldigt kul kväll :) Philip och jag åkte hem här sen och somnade nog inte förräns vid 4! Natten är ung som man säger haha. Men  imorgon börjar skolan igen :( ångest i stora mängder! Får nog räkna med att jag måste somna tidigt ikväll haha
puss.
                           (L)
                                                                                                

forever and always

igår tillbringades kvällen med Philip elena L-b victor & sebbe :) Var ensam hemma så hade tänkt sitta på altanen med vattenpipa och bara snacka men vattenpipan dampade så fick skita i den efter alla våra misslyckade försök :( satt och bara snackade och gick ut sen ett tag sitället :)

Nu ska jag bara göra vid mig sedan sticker jag till staffanstorp till philip och senare åker vi till någon grillfest i staffanstorp, ska bli kul :) sedan sover philip här hemma :D <3
puss

fredag

i fredes så kom philip hit här, riktigt kul att få träffa han efter att han varit uppe i jönköping <3 åkte sedan iväg på hans moped  till lomma strand där vi träffade lite folk från min klass. Vi hade tänkt starta en brasa och bara sitta och chillkröka typ men gissa vad? Polisen kommer som civil klädda efter ett tag och börjar rota i alla våra saker efter sprit! tyvärr hittade de mina xider som var gömda under filten efter att en viss person också försökte gömma sina saker där under men missyckades genom att köra in sin flaska i mina flaskor så det uppstod ett sånt klang när glas åker ihopa om ni förstår vad jag menar. hahahah Busted!  de märkte såklart klanget som uppkom haha. Menmen de stack senare efter att ha kollat att ingen av oss var berusade. :) fick fortsätta kvällen utan spriten. Mycket mysigt att sitta på stranden med brasa och filtar även om det är rätt så tidigt på sommaren hahah. :) 


wonderful

idag när jag vaknade ringde jag julia för att höra om en sak och sedan blev det att hon lockade mig hem till henne med att göra amerikanska pannkakor till frukost, vem säger nej liksom? haha Var där ett tag och sölade med julia och gjorde massa mat haha. Vid 5 tiden stack vi hem här och efter att varit uttråkade hela dagen typ så tog vi på impulskänslan och tog mopeden till lomma och åt glass och stack sedan vidare till piren där vi tog en massa söta bilder haha. :D
Efter att ha varit i lomma åkte vi hem till vicktoria och rökte vattenpipa med henne, elena, anna och senare kom victor också. :D nice. bestämde oss sedan för att gå hem till julia och titta film för vicktoria hade skadat sin rygg sen förra matchen så hon kunde knappt sitta :( synd om henne <3
Såg någon reveloution road (stavningen) som var dåålig haha. Deprimerande och ångest film :(

men yeye, här kommer lite bilder från lomma :)




Lady gaga


träningsmatchen...

Matchen mot 94-95 slutade med 2-2 :/ ledde med 2-1 tills de satte en hörna när det var 10-5 minuter kvar.  otur. men hade faktiskt inga avbrytare första halvleken och andra hade vi bara 1 :)
Har förresten glömt att säga att jag kom in på concensum (premilinärt). Kom också även in på mina andra val men det är bara första som gäller ju :)

1 Consensum
2 Polhem/samhäll
3 Katedral/ samhäll
4 Turismgymnasiet

Hoppas bara jag håller mina betyg och att ingen går om mig för jag vill inte ha samhäll som det blir ifall jag inte kommer in på första. Fyfan,kommer dö då.  Har jag nämt att consensum har läxfrihet (a) nicee säger jag bara ;)

Såg precis Forest Gump och åhhh så underbar den är.


lite härliga citat:

-är du dum eller?
-Nej, dum är bara den som gör dumma handlingar

-livet är som en chokladask, man vet aldrig vad man får.

och såklart den klassiska: RUN FOREST, RUUUN!  HAHAha :D

tisdag

ikväll har vi träningsmatch mot 94-95:orna men vid vilken tid har jag ingen aning så måste ta reda på det snart men säger bara det, vi måste vinna! haha Jag hoppas verkligen att det är på gräs men tror tyvärr inte att det blir :( tråkigt nog.

Men vet ni en sak som är jobiiigt när man skriver inägg? jo att man ska komma på en jäkla rubrik som passar till texten. Det slutar alltid med att jag skriver en bra låt eller datumet som rubrik. alltid min utväg om jag inte kommer på någon haha. jaja
puss

hippie style

Kom hem från vicktoria för ett tag sedan. mycket trevligt & mysigt. Satt på altanen med vattenpipa och levande ljus med filt runt sig. över mysigt, tänk sen sommarkvällarna på stranden :) asså jag äälskar vattenpipa! het sjukt så underbart det är. haha jag skulle säkert  passat bra som en hippie ibland haha. men även om det var ljus och hade filt runt sig så var det ändå kyligt så när jag kom hem så laddade jag direkt med 2 st täcken och 5 stycken kuddar i sängen med chockad och ett LOST avsnitt som var inspelat sen sisst jag missade det :) kan det bli bättre? :)  älskar att bara krypa ner i sängen under massa täcken och vara ligga och kolla på tv när man kommer hem på kvällarna. :)
Bilder från kvällen kommer nog imorgon när jag får någon att skicka de till mig (y) 

kära sommaaar.

igår när jag vaknade så kände jag verkligen för att komma ut ett tag så ringde julia och hörde om hon kände för att sticka ut och springa men vi kom fram till att vi istället skulle ut och rulla haha. En riktigt redig runda tog vi runt hela åkarp, efter det så åkte vi hem här och kollade på "another cinderella story", rätt så löjlig film, allt var så överdrivet.haha. Käkade satan här hemma vilket inte kändes så bra när man precis varit ute och förbränt kalorier hahah :P Sedan kom Anna också hem här, snackade och hade planer på att sticka och röka vattenpipa med elin men hade ingen kol eller smak så det funkade inte :( Kvällen slutade hemma hos julia efter en massa velande haha. Kollade på seven pounds med henne och anna. Sedan blev det att jag sov hemma hos julia. :D måste påpeka att hon hade ingen rullgardin! haha här nere på mitt rum är det beckmörkt så det var skillnaaad!
På morgonen gjorde vi frukost och bytte om till bekini och satt i hennes trädgård och solade. skit härligt.
Tog på oss en sån babyolja som gör att man blir brunare och även ger len hud som en bebis haha. över nice :D
satt där säkert i 2 timmaren sedan gick vi ner till mathuset och mötte upp elena och vicki och köpte fruukt. Melon och mango :D wiie. gottgott. Sedan gick vi alla hem till julia igen och åt melon i trädgården och snackade. Stack sedan hem och duschade. Var helt ojlig fan. Men heter det ojlig eller oljig? hahah
iallafall så ikväll bär det av till vicktoria med tjejerna och lite folk från staffanstorp och grilla och röka vattenpiiiipaa! jag är lycklig! :D idag har det dykt upp himla många sommar minnen i mitt huvud!
puss

turn me on

Skola i fredes då ja, fick reda på att jag hade 30 engelsk glosor. obs! (kunde ju inte dem) stack hem den lektionen och kollade lite Tv men somnade hahah. Men hann iallafall till nästa lektion :P Efter skolan så kom philip hem här och sov sedan här tills idag (L) När vi vaknade så var det 18 grader ute så vi gick till ip:n och klättrade upp på läktarens tak och solade :) himla mysigt.

Philip stack nu för ett tag sedan och kommer inte hem förräns torsdag typ :(  himla tråkigt. Men sitter nu och kollar på Robinsson och vet redan vilka jag hejjar på, de marinblåa! haha  Försöker även ta reda på vad som händer ikväll men det mesta verkar ganska dött tyvärr.  jaja får väl se vad som kommer upp.
Puss


2 april

måste börja med att säga att det  är ett hima fint väder nu! sommaren är påväääg :D haha Var precis på fotbollsträningen, härligt väder att spela i. Fick också reda på att vi smått börjat träna med damerna. Kul ändå, man får lära sig mycket mer faktiskt :)
Men har varit ovanligt yr i huvudet idag, varje gång jag anstränger mig ser jag helt konstigt. Får väl dricka bättre med vatten eller något antar jag.

Var ju 1 april igår och ja, jag blev lurad! HAHAH sjukaste :D

I'm yours.

Började dagen med att vakna kvart i 8 när man börjar kvart över. Hade ca en kvart på mig och göra vid mig! Brukar i normalt fall annars gå upp vid kl 7 och ta allt i min takt.
Göra god frukost och sedan chilla framför tv:n en halv timme, sedan börjar man göra vid sig.  Fick då panik imorse, men hann faktiskt och kom inte ens försent :)  (y) SO provet vi skulle göra idag var inställt för läraren var sjuk. suprise? haha  jaja, en extra dag att plugga skadar ju inte.
Hem och chilla ett tag efter skolan sen åkte jag till staffanstorp och träffade philip. Underbar kille för er som vill veta <3
gick och åt på mamma rosa med  honom, marcus och ragnar. Men är det bara jag som tycker att mamma rosa låter som en skönhets salong? hahah iaf så kom jag hem för ett tag sedan och tränar nu på so:n lite till men orkar inte mer nu, så det få vara som det är för nu är jag trött i mitt huvud hahah.

Puss.


RSS 2.0