VALBORG

Valborg idag, kvällen kommer bli super känns det som. Ska smått göra vid mig sen åker jag in till stadsparken


Bild från google


chori chori

Slutade hyfsat tidigt idag- klockan 3. Missade bussen så ringde och snackade med julia och vicktoria lite om Valborg o så som fick fördröjja de 20 minuterna. Helt kvalmigt i luften, ingen direkt sol men varmt som satan! Funderade på att åka ut med rollerbladsen men är helt slut i kroppen sen igår dagen... Får bli att Ladda till valborg imorgon istället och är ledig då också. Tajmat in i minsta detalj hehe


Säg ingenting till mig
jag ser allting ändå
säg ingenting till mig
det hörs på stegen när du går


Rude boy

Just think about today.
don't think about the problems or bad things that already happened. 
go on and be strong.
there will be other and worse things in the life


snart valboorg! Är pepppp för nu vet jag vad som är planerat, äntligen! :D

(jag,elena,anna,vicktoria)      vet inte varför texten blev såhär men skit samma!

ensamhemma

Hemma idag & jag äälskar att ha huset för mig själv med musik på högsta volym !!  UNDERBART :D
Snart börjar ghost whisperer, favoritprogrammet hehe yei
sen sticker jag iväg till staffanstorp!






Måndag

Jobba till halv 4 idag, chillat och nu verkar det som om ens planering för Valborg blivit helt konstig men jaja
Nu drar jag iväg till dansen iallafall, ska bli sköönt.

Im a star

Varit i stan med mamma och äntligen köpt höft sjal till magdansen. 129 gick den på vid billiga sminket där i källaren för er som vet så kolla in där för er som vill ha en billig (y) Första glassen på uteservering blev det blev det också för iår. På Lejonet & Björnen, oemotståndligt god mjukglass! Ikväll sticker jag in till staffanstorp med Philip så träffar vi Lin och hampus där. :)


Hemma

Tog bussen med elena och mötte sen upp julia på tåget. Gick till Burger King där vi mötte upp Pernilla och sen Anna & Elin som vi sen gick tillsamans med till Simon. Ganska opepp var de flesta där så det var inget speciellt direkt. Kul och träffa kompisarna men inget mer faktiskt. 
menmen här är Lite bilder som Julia tog under kvällen :)


Julia & anna

jag & elin

anna & jag

jag


symmetry

Har precis varit och shoppat med mamma och Emelie. Hittade jätte fina saker så är jätte nöjd med allt. Om 30 minuter sticker jag iväg på spinning med min stora syster. Har egentligen sjuk träningsvärk i benen såvet inte varför jag gör det men skön känsla med träningsvärk antar jag för då känns det som om man verkligen tränat haha. Ikväll blir det Bio med kompisar iallafall. Vilken vet vi inte än :)
Puss

Ändrade planer: Det blev ingen bio, vi kom inte överens om vilken film haha så typiskt. Nu drar vi istället på krök i Lund.

vårtider

Tror snart det blir en förändring på bloggens utseende. En mer vårig tycker jag, det får det bli när jag har tid väl :D



And so she built an Army

Är ledig idag så gick ut och sprang lite när jag vaknade. Jätte skönt men om man avstått från riktig träning på ett halv år så känns det! hehe. Nu ska jag snart sticka iväg till Philip, han slutar nog snart hoppas jag :) Puss




Här är förresten korsett toppen jag nu köpt idag. Egentligen ganska olik mig men därför också roligare :)

Solarium

Fick gå från praktiken 1 timme tidigare idag, as nice. Mamma hämtade upp mig så stack vi och solade solarium. Provade på en kräm man tar på sig innan man ska sola för att ge bättre resultat som finns utanför för 20 kroner. Var tvungen och se om det fungerade. Och ja, lite bättre blev det kanske, men ingen märkbar skillnad tyckte jag. I vare fall så slapp man iallfall lukta den solarium lukten som fastnar på kroppen. Åkte även upp till burlöv center och jag hittade en riktigt fin vit korsett topp i spets! Funderar på att köpa den imorgon och hade tänkt visa den här men hittade inte den på internett :( Men är ledig nu torsdag fredag lördag söndag! verkligen jätte skönt!!


Nattinlägg

Vad allt ska vara så invecklat och jobbigt just nu. Nej, jag mår inte bra idag. Den personen man mest anförtrodde sig till känns nu som förändrad. Folk förändras, det är klart. Men fan, man vill inte det! allt känns bak och fram, in och ut och upp och ner, det känns som om något har gått snett, men jag vet inte vad.
Detta kanske bara är ett yrt natt inlägg men så får det faktiskt bli idag.
God natt på er


Red flag

My heart is in the right place
So wipe that smirk right off your face
Don't make me feel like that
Cause that's just plain not nice
What you see is what you get (don't you know)
Fishing for the answer with a line and sinker
Look at me and don't forget (don't you know)
Hard to get a grip with all these broken fingers


poison

oh, herregud vad jag klyddat denna helgen. Har inte vetat vad jag har velat. Vid ett tillfälle ska jag göra en sak sen nästa vill jag inte sen ska jag göra dittan och dattan. Har sen blivit att jag bara tagit det lugnt hela helgen. Var med tjejerna i Annelis lägenhet sen i lördes var jag med philip. Kollade damernas match i lomma och ätit kinamat! mhhm! Tillbaks till praktiken imorgon till klockan 8, efter blir det dans :)

3 to go

Första veckan avklarad. 3 to go! Har inte haft tid att uppdatera här. Slutat sent och sånt skit varje dag typ. Saknar redan skolans sköna tider! Det tar hårt att jobba 9 timmar varje dag. Ikäll blir det iallafall att jag ska hem till Annelis nya lägenhet med vicktoria och julia. Spana in hennes nya lägenhet och ha fredags mys :) Sen möter jag upp philip ikväll som varit på fest så sover vi hemma hos mig!


MGMT- time to pretend

Onsdag

Första dagen på praktiken idag och slutar klockan 8, känns tufft. Men får hoppas det blir roligt där med tanke på att jag ska vara där i 1 månad! Men måste börja röra mig upp till bussen nu. Puss på er


tisdag

Ledig idag också, sov till halv 12 och väcktes med underbart väder. Så fort pappa kommer hem så åker vi upp till Helsingborg och kollar på några mopeder som vi blivit intresserad av, kanske kommer hem med en ny moped idag då. Får hoppas det :) En moped är ett måste till sommaren när jag ska till stranden! hehe




50 first dates

Hemma från philip nu så ska upp och göra marräng swits (?) och sen slå mig ner i soffan och se på 50 forst dates som går nu på 3:an. Ledig imorgon och det är underbart, är helt trött så det passar bra.


Bilder från igår

Några av bilderna från igår :)


joy&jag

malin, rebecca sofie & jag


sofie&jag


malin, rebecca, sofie och jag


Idag har jag precis varit och köpt ny tröja (likadan), den gick tyvärr sönder igår på festen. Vilken tur man hade en tröja under kan jag säga haha. Så ikväll blir det att jag åker hem till pojken min. Börjar för övrigt att praktisera nästa vecka och 3 veckor frammåt. Fick en mjuk start med att vara ledig måndag, tisdag och börja 12 på onsdag. Skönt.  :)


fredag natt

Hemma från festen nu. Faktiskt jätte kul! stack vid 1 och Tog sen efter den festen en vända hem till ashley som hade fest här i  Åkarp. En hel del av ens kopisar var där som man ville träffa lite men så olönt att åka dit! Alla var påväg att dra vid den tiden så över bulll. Men bilder från festen med klasskompisarna kommer imorgon :)
Polisen ringde förresten vid 10 och sa att de hittat mopeden, så glad jag blev. Tyvärr hade de tagit en massa delar av mopeden så den lär gå på några tusen kroner att reperera och mitt förar bevis var borta+ min hjälm :( men bättre än inget så jag är glad :D
Nu ska jag äntligen få sova, godnatt alla.


Helvetes dag

Min moped blev idag stulen! fucking arlövs blattar som inte kan skilja på vad som är deras och andras!!! varfan är deras uppfostran?
De tog den på 5 minuter, helt sinnes! Jag såg hur dem kollade på den så stannade så länge jag kunde och övervakade min kära moped men var tvungen att gå in för hade en tid på vårdmottagningen, jag var ju inte säker på att de skulle ta den. Kunde inte direkt anklaga dem för något just då så Jag Sa till receptionisten att hålla koll på dem!!!
2 dåliga nyheter på 30 minuter!
Jag har urinverksinfektion och min moped blev stulen!   UNDERBAAART FOLKET!
Jag är sååå opepp för ikväll nu :( Får hoppas kvällen blir lyckad med tanke på att allt har gått emot mig idag!!!!!!!!!!!

NY BLIR DET FEST


8/4

kämpig vecka, sitter vid datan nu. Vore egentligen plugga på min redovisnings imorgon... får nog träna på det innan jag somnar. Sov sjukt gott inatt, nybäddat är såå underbart!
Imorgon blir det skola och vid 5 bär det av till oxie till josse där sofie och joy också är. Sen vidare på födelsedags fest för ellinor! Känner ingen där förutom klasskompisarna men det blir säkert super ändå. Alltid kul med nytt folk. Tror det blir att jag sover där sen  :)
puss


Åter till skolan

Detta lovet har varit underbart! Men åter till skolan imorgon.. Kul och träffa alla helt klart men åh, denna veckan kommer vara ganska jobbig. 3 arbete att bli klar med och sen praktik i 1 månad....men får se framåt. På fredag blir det fest! :D

5 april

Gårkvällen hos ashley var riktigt kul. Träffade en massa personer man inte träffat på evigheter. Klockan ett stack jag och mötte upp philip vid bussen som varit på en annan fest. Skulle sen egentligen på en efterfest men det kändes för segt så vi gick hem och åt kvällsmat istället. Idag har jag varit med mamma, emelie och philip på ikea och köpt kuddar och en spegel till mitt rum som jag gjort om lite. Det kommer säkert upp bilder på det här så småningom. Har idag bara tagit det lugnt. Träffade elena vanessa och vicktoria ett tag när jag var ute och gick med grannens hund som vi passar, en björnhund!
Nu ska jag krypa ner i sängen med philip innan han somnar. hehe


3 april

Vaknade precis och nu blir det direkt att börja tapetsera på mitt rum. Morgonpigg jaaooo.
Klockan 5 blir det släktmiddag och efter det kommer philip hem här så drar vi vidare på fest här i Åkarp! superduper.


Love is my drug

Har precis duschat och ikväll blir det nog bara att ta det lugnt. Orkade inte ta mig till skeppsbron och ordna leg och allt sånt. Ska festa imorgon hos ash istället så det blir super. Ska ut och träffa Anna ett tag istället, sjukt länge sen man umgicks med henne nu så. 
puss på er


ULLARED

Ullared idag för mig första gång, åkte 8 på morgonen och kom hem vid 7 på kvällen. Hade riiktigt roligt där, jag köpte inte så värst mycket och värst av allt så kom jag hem med att jag köpt bröd mitt i allt(?) jaja, nybakat lockar mig! kostnaden för allt blev för lite mindre än 600. Helt ok, och sen ska jag köpa en top/linne på MQ som jag hittade när vi stannade till på hemvägen i Helsingborg. Köpte den dock inte då pågrund av min snålhet... ångrar det nu och ska se om den finns i malmö/lund/arlöv.. ja.

philip följde med mig hem efter ullared och såhär kul hade vi haha! :D

Philips mage, konstverk av mig.


Min mage, konstverk av philip. Ett hem för min ödel piercing haha..


RSS 2.0