Tillbaka

Att publicera på bloggen har inte lockat mig särskilt nu på sistone men hade tänkt börja nu igen med en snabb uppdatering. Kom hem från Magaluf i lördes ju. Flyget var 3 timmar försenat, om inte mer så var i Sturup vid 2 på natten! Drygt men älsklingen kom ändå dit och hämtade mig. Blev verkligen jätte glad, fick en jätte fin ros på det också. Saknat honom jätte mycket. Idag är det fredag och sen jag kom hem från Magaluf har jag bara tagitdet lugnt och varit med philip för det mesta. I onsdes var det kräftskiva hos Elin. Tog det lugnt och så bara. Den natten var den första gången jag sov själv på 2 veckor! haha så sjukt.
Nu ska jag göra vid mig snabbt sen sticker jag på fest med sofie, ska bli kul. Länge sen man träffade henne nu :)





200 fler bilder från magaluf ligger ute på facebook så kika in där om du vill se resten!


I magaluf

fyfan vad balll vi har det hár, det ar helt underbart. Var pa millenium igar. Skumparty upp till axlarna. ahhhhh. Underbaraste kvallen. sA MYCKET SKUM SA MAN KNAPPT KUNDE ANDAS. VI ELSKAR MAGALUF. Nu ar snart min tid slut , ikv'll blir det BCM!

MAGALUF

Klockan är nu 4 på dagen, imorgon vid denna tiden sitter jag i flygplanet påväg till magaluf. Helt sjuuukt så snabbt tiden gått hit! Jag är sinnes NERVÖS men samtidigt sinnes PEPP. Kommer bli en grym vecka är jag säker på :D
Har mest varit med philip dessa dagar innan jag åker och har snart även packat klart. Elena kommer snart hit och provar cd-spelaren jag ska ha med dit sen träffar jag vicktoria en stund. Sen blir det centra med Philip och äta mat :)


eclipse ikväll

Bestämde mig för att Sova ut idag, gick upp klockan 12. Tog en lugn morgon och var och klippte mig kvart över 3. Ingen skillnad men det ser mer vårdat ut, som jag ville ha det. Men det gick för fan på 300 kroner. Helt sjukt. Att bara klippa toppar och klippa upp håret lite!
Men har också hunnit köpa hälsosaker till magaluf så som värkt och vätske givande tabletter. Solfaktor, sol olja och lite sånt som kan vara bra att ha där nere så jag har det gjort.
Snart åker jag hem till philip då vi sen ska se eclipse på kvällen men några av hans kompisar :) Äntligen ska det bli av.


kräftskiva

Det blev Lomma igår med philip och hans kompisar efter velande mellan Dalby stenbrott och Bio-eclipse. Spelade volleyboll och så. Vädret var inget toppenväder så var inte där så värst länge. Åkte hem och kom sedan på iden att hyra film och såklart lyckas vi med att hyra en film som redan philip hade hemma. Typiskt...

Ska snart möta upp vicktoria så cyklar vi tillsammans hem till julia där resten av magaluf tjejerna är som vi ska utomlands med. Ska äta kräftor och snacka en massa. Eller ja, kräftor... för många blev det grillat istället pågrund av att kräftorna inte finns ute i butikerna men jag kör på räkor istället :D  räkmacka!


Min lyckas dock aldrig se så proffsig ut.

hos Philip

Var ska jag börja? ehm.. i lördes var jag hos danne på fest. Alltid pepp fester där så det är kul. Var först hos anneli vi tjejer och stack sen vidare dit. Igår (söndes) åkte jag till lomma med julia, träffade hanna, josse, amanda och josses mamma som vi la oss vid. SJUKT STEKIGT VÄDER!  jag gillar't
klockan 6 var det släktmiddag hos kusenierna, maria blir 15! :) efter vi ätit så bröt vädret ut. Åska, regn och blixtrar. Skönt faktiskt, och mysigt tycker jag. Efter släkt middagen så åkte jag hem till philip och nu snart så ska vi antingen till lomma eller dalby stenbrott med hans kompisar. Vet inte vad än. Staffanstorp.... haha jaja skit tråkigt inlägg med har inte haft någon lust alls för att uppdatera här.
Det blir bättre.


Hemsk natt

Tog det lugnt igår, la mig i solen och stekte i 3,5 timme. Jag VILL bli brun :( Var hemma hos anneli också som nu är hemkommen. Hon hade fått hem taxfree. Katalogen som man beställer saker på planet till spanien så kollade lite i den och snackade.
Fyfan vad dåligt jag sovit i natt, vaknade halv 4 på morgonen av att jag mådde dåligt och innan jag visste ordet av det så sprang jag till toaletten som en gnu och spydde. Ingen aning om varför. Sommarsjuka säger mamma. Inte nog med det när jag sen skulle gå och lägga mig igen så ser jag att det är en KACKERLACKA i min säng. Usch, ryser bara vid tanken på det när jag skriver det!!!
Så min natt har inte varit speciellt mysig, hemsk! Idag kommer iallafall philip hem, något som gör mig glad denna dag! Ska till honom nu om en timme  :D



Ven

Klockan är 02 och Nu ska jag äntligen sova, stack till ven klockan 10 imorse. 3 timmar tog det för oss att komma dit, lika lång dit som att ta sig till turkiet med flyg haha. Var väl framme vid halv 2. Hade varit där tidigare om vi hade kommit med den tidigare båten men den blev full så vi fick vänta 45 minuter på nästa :( drygt men när vi väl var framme Solade badade och grillade vi och hade det skönt. Tog oss hemmåt vid klockan 7 och  var hemma vid halv (9?) gick då hem till elin där vi åt mat eftersom de hade gäster så hade de mat över. Orkade verkligen inte sticka ut sen någonstans så stannade med elin och kollade film hemma hos henne, sex and the city och scary movie 2. Var as trött sen all jobb vecka så cyklade hem och tänkte: ja, nu ska jag äntligen få sova men nejdå, min syster hade en liten fest här hemma så fick haka på den istället :) men det var kul det med!

men NU ska jag sova, sticker förmodligen till stranden imorgon. Får se när jag vaknar haha






Oxie

Igår efter jag slutat åkte jag in till oxie hem till josse där sofie och joy och var. Badade hennes pool solade och lite sånt Snackade också om Göteborg så vi har bestämt nu att vi åker tåg dit den 4:e och lånar josses systers lägenhet i 3 dagar. Grymt! Efter vi spelat kubb och jag och sofie vunnit 2 gånger i rad så tar vi tåget hem och var hemma vid halv 9 då jag har turen att pappa kommer med sin mc så jag blir skjutsad en bit, vägen från bussen hem här är så tråkig annars.
Idag var det min sista jobbar dag också. Ska bli jätte skönt att äntligen få sova länge. Fick Sluta 2 timmar tidigare ioch med att det var sista dagen och fick ett toffifee med mig. Riktigt gullig personal och boende har det varit där.














RSS 2.0