pannkaks freak

JAG ÄR SÅ SJUKT SUGEN PÅ PANNKAKOR!
Så efter skolan imorgon blir det deffinitivt ett helt lass med det! hehe


dreggel!!!

Temptation

Upp 10 idag, till sjukhuset och tog sista sprutan, jag överlever hehe. Shoppade sen inne i lund med mamma, brukar normalt inte göra det i lund. Inte alla de affärer man vill ha där men var ändå redan där inne så kunde då lika bra göra det där. 
Fikade sen på graffiti. Äääääälskar det STORT! Underbar bakadpotatis med bacon/skink röra sen vitlöksbröd till det mmmmmmmmmmmmmm, UNDERBART!
Åkte till julia vid 6 tiden, skulle äta i stan med henne, anna och elin men anna och elin skulle sen inte komma. Hade väntat på dem men sen ringer de och säger att de inte pallar... jaaooo. Oplanerade planer igen här.
Så jag och julia satte oss på espresso house och pratade istället. Inget som någon av oss egentligen kände för men klockan hade redan hunnit bli så mycket att allt var för sent att göra och sticka till så. Men det var mysigt det med ju. :)







Avatar

hahaha var uttråkad så kom på något vis in på en sida där man kunde göra om sig till en Avatar, och här blev mitt resultat haha ful som satan. Ganska sjukt faktiskt hur folk blivit galna i den filmen.


http://www.avatarizeyourself.com/ om du vill prova.

Imorgon ska jag upp vid 10 och ta bussen till sjukhuset och ta sista sprutan sen är det klart (y)
Efter det blir det fika med mamma och shoppa en massa :D puss

tvins

Gissa vad? Min syster och jag ska beställa denna vibrerande sak idag. Kommer bli grymt och beach 2010 gissar jag på kommer bli bra om den ger det resultatet som lovas. hehe 10 minuter om dagen (y)


Abtronic X2 är ett banbrytande fitness-system som helt och hållet kommer att förändra sättet du tränar på! Hemligheten är EMS - Elektrisk Muskel Stimulans. Det är en vetenskapligt provad teknik, som genererar 'aktiva muskelspänningar'. Det betyder att den gör magmuskelövningarna åt dig - så att du slipper! yei

Tallulah

Festen igår i staffanstorp var sådär i början men blev mycket roligare efter ett tag så det var skit kul.
Idag var jag och fikade i stan med josse och joy, trevligt och gick och kollade runt i affärer lite. Köpte ett par höga stövlar. Dock kanske lite för liten storlek men det fixar sig, de töjjer ut sig hoppas jag (y) (de fanns bara i den storleken)
Och fick för ett tag sen reda på att skidåkningen imorgon inte blir av, det var mycket dyrare än vad vi hade trott så då var många tvugna att dra sig ur och då var det inte lönt längre. Så allt ändrades!!!
Faaaaaaan vad jag är besviken!!!!!!+ mensvärk på det!
Inget, absolut inget går som man vill.
Så beger mig till philip nu och lugnar ner mig hehe
Puss

2/22- måndag

Igår chillade jag och julia, kollade på sandor slash ida, åt massa skit som choklad fondue och snackade massa. väldigt myysigt. Nu ska jag bara packa klart mina saker sen bussar jag iväg till staffanstorp till philip, har 11 månader med min gullesötepojk :D(L) sover där inatt så imorgon blir det tuberkolos test på sjukhuset. Men på kvällen är det iallafall fest. Super duper. (y)

Nu måste jag dra till bussen, Puss på er :)

Your love is my drug

Tog det bara lugnt igår, älskling kom hit så chillade vi :) Han stack nu för någon timme sen 
så sitter nu och väntar jag på Julia ska komma hit.
blir antagligen att vi träffar anneli och malin också, ser film eller något sen sover julia här :D

Och nu är det bestämt, ska åka skidor på torsdag med julia anneli philip sonny och jonte.
Ska grilla och sånt där, ska bli jätte kul.
Har aldrig åkt skidor så det lär bli spännande hehe

Jag är så het, så het


HAHA, Jag var tvungen, den är bara för skön! Ibland undrar man vad han
tagit när han skrivit sina låtar, men jag klagar inte. För roliga!

Det går en stöt genom hela min kropp,
du och jag på en strand och i mitt blodomlopp
går allt med dubbel fart, jag ska få känna dig snart
och allting känns så jävla... Underbaart!

Fredags festen

Nu är det lov. Skön som fan. Igår stack jag på fest med tjej ligan på lokal fest Lund. Trodde först inte det skulle gå att följa med men vid klockan 4-5 får jag reda på att jag kunde hänka så jätte kul. Festen blev tyvärr inte som någon av oss hade sett fram emot. En Bfest, om inte en Cfest haha! Men strunt samma, iallafall kul att umgås med tjejerna den tiden. Alla fester kan ju inte vara lyckade. :)







fler kommer


torsdag, snart loov

Denna dagen kan suga min balle. Otroligt seg med resultat av en stendöd hjärna. En av de jobbigaste skoldagarna faktiskt
Nej, måste bli positivare.
Ta det som det kommer.
Ta det som det kommer.

Saknar oss!

turkiet 09


påväg till fest 07-8(?)

turkiet 09 på Robin Hood

gothia 08

Turkiet 09 på Robin Hood

HAHAHA... asså.. denna bilden!  Det roliga är att det är egentligen jag som blir dränkt av julia och vicktoria, här framstår jag som den starka, det gillar jag ;)  var alltid offret för vår dränkning annars :(


julia och jag. Typ sista dagen tog vi och var med på hotellets vattengympa haha. Längst bak dock.
åhh, värmen, poolen, robin hood, att få vara brun. Saknar det nu i denna kylan.


Timbaland feat Katy perry


This free fall's got me me so
kiss me all night
dont ever let me go
I'll never be the same
if we ever meet again

solaaa

känner mig för himla blek nu så nu sticker jag till solarium med mamsen.
 Skönt som fasiken ska det bli :) Hoj

Dagens kommentar:
Josse-oj vad många ringar du har.
Man blir ju helt förvirrad, man vet ju inte vilken man ska kolla på.
Haha!

15 februari

Magdansen inställd idag, dansläraren är sjuk. Fan :(
blir till att plugga lite mer idag då, antar jag...


Alla hjärtans dag

Igår var jag med älskling, gick ut en liten stund och snackade med vicktoria och kollade sen Wall-e på tv. Lika gullig varje gång hihi så vi hade en lugn lördag.
Alla hjärtans dag idag så åkte in till malmö och åt kina restaurang. mums mums mums.
En mysig och mycket rolig helg.


Imorgon är det magdans med sofie!!!!!!
ska bli jätte kul att testa


överrasknings fest

skola igår, kort dag, till 2. Åkte efter skolan med sofie och Joy till malmö och köpte alla Hjärtansdag present och gick och shoppade på entre och käka.
Tog sen bussen hem och gjorde vid mig till överraskningsfest i Staffanstorp med philip och julia. & jätte kul var det där  :)
Hade bara mobil kameran med mig så bilderna blev kanske lite suddiga men jag tror ni överlever det.


pusspuss


julia jag philip <3


isabelle jag julia






Klar med arbetet

Grymt stolt över mig själv idag. Skulle kunna sjunga ut det haha inte bokstavligt dock. Det besparar jag er ;) Fick egentligen sluta halv 3 idag men jag satt kvar ända till 4 och slet med att bli klar med mitt arbete 3 timmar i sträck från lunch på 4 sidor och fick fram ett jätte bra resultat enligt mig. Hoppas bara läraren tycker samma hehe. Unna mig sen en vända hem till philip i och med att jag nu inte behövde jobba hemma och tog det lungt där.
Nu ska jag lägga mig och läsa "14 år till salu" riktigt bra bok & sen blir det nanna :) Puss


Psykologi A

Hade hemstudier igår, så ingen skola för mig. Sov länge och pluggade och åkte sen hem till philip och var där resten av kvällen. Och just nu sitter jag med en kopp jordgubbs te Mmm.. och pluggar som inte är lika trevligt. Har 4 sidor att skriva om hur vi människor reagerar i kommunikation, kriser mm i Psykologi A. Har suttit i 2 timmar och har fortfarande bara kommit fram till en sida...lär få sitta här ett tag till så ska förtsätta skriva nu. Puss


snuttegullet :)

Whats it's like


You stopped and smiled at me
And asked if I cared to dance
I fell into your open arms
And I didn't stand a chance

restaurang

Ska fira farmor idag som fyller år så ska på restaurang på ribersborg med kusinerna och farmor och farfar då. Efter ska jag nog träffa vicktoria och fler kanske. Får se vad som händer.
Denna helgen är helt oplanerad. Det ska alltid vara något som ska komma ivägen för något annat, hatar det. Har  varit så ganska många helger nu. Men ska upp och se om mitt linne torkat sen blir det iallafall restaurang :)


kusiner i tripp trapp trull haha<3

update:
maten på restaurangen var jätte god, beställde grillad lax. Underbart. Victor följde med hem här efter så stack vi tillsamans till Emil på krök typ 200 meter ifrån mig. jätte kul att träffa alla, blev utomhus bubbel pool hos hans granne sen också, jätte skönt. Var nog hemma vid halv 4 så det blev en natta macka sen hopp i sängen :)

Idag (söndag) så ska jag bara ta det lugnt. Ska nog kanske kolla igenom skolarbete bara. Vilket jag säkert inte kommer göra ändå men ja.
Ska iallafall sy fast klämmorna i löshåret idag, det är en sak som är säkert. Vill så sjukt gärna prova det.


espresso house

Nu bär det av till Malmö där jag möter upp julia. Ska till espresso House med henne och snacka massa sen blir det kanske iväg till staffanstorp, får se hur allt blir. Mesta är helt rörigt nu så. Men måste skynda mig. ciao


den tyska snöstormen...

Då var det storm igår igen. Philip kom till min skola igår då vi tog bussen tillsamans därifrån hem till honom. Då hade redan ovädret börjat. Lagade mat och hade massa mysigt. Skulle vid 9 bli hämtad men man kom knappt ut på vägarna men ändå kämpade mamma& pappa sig fram för att kunna hämta mig. OCH gissa vad de hade i bilen när jag kom. filtar, kaffe, saft och bullar?
-Jo om vi åker fast i snön så har vi så vi klarar oss för ett tag sa mamma. Asså hon är helt otrolig. Ska alltid vara beredd på minsta lilla hahaha. Men vände typ direkt, kände för att sova hos philip och visste inte ens att de skulle komma. (de skulle ändå hämta min syster så de åkte inte i onödan)

Var helt inställd på att skolan skulle vara inställd men nneejdå. Plogarna hade varit ute på morgonen så det gick att ta sig dit, tyvärr. Men dagen gick hyfsat fort. Julia ringde som tur var under min matte lektion så smet undan och snackade med henne ett tag.

efter skolan var det en snabb vända hem i 10 minuter sen bar det av till malmö och köpte löshår och åt resturang med mamma & syster. 
och Sitter nu med en kopp te med risbulle till och ska snart sova, har ont i huvudet och är riktigt trött.
puss

Paradiseee


Låt aldrig rädslan att missa hindra dig från att spela

klädkris


åh, vill så gärna ut och shoppa loss på allt detta. Men då blir det en lidande plånbok tyvärr.... men Ska nog allt få det att gå ihop!

RSS 2.0