FREDAGSDEG

Ska snart möta upp vicktoria en snabbis sen blir det antagligen bara fredagsmys för min del med american pie på tv med chips  :) Imorgon är det utgång, längtar!

HAHAHAA



Något gick fel när jag var inne på internet så fick jag upp detta hahahahahahaha.
Så sjuka!!!

SHOOT FOR THE STARS IF IT FEELS RIGHT



Im not gonna cry, im not gonna lie. Im simply just gonna be me- syster sol.

NEVER BEEN AS BAD AS IT MAY HAVE SEEN

Både redovisningen och körlektionen gick bra idag, men shit vad nervös jag blir när det kommer bilar i närheten och än värre, LASTBILAR. Det kom feta lastbilen på mötande väg, blev så nervös så jag stod still i mitten av vägen... haha. Men äsch, det var min första lektion. Jag blir bättre :)


COUNTDOWN



Längsta skoldagen idag men den gick snabbt. IDROTT- KUNSKAPSTORG- LUNCH-MASSAGE. Hade judo på idrotten, skitkul ju men lite komplicerat men jag och sofie klarade det galant.. haha Imorgon ska vi förresten ha en "fysisk lektion" som redovisning. Jag och sofie ska lära vår friskvårdsklass en dans för 4-5 åringar och typ låtsas att de är 4-5 år. (vi skulle rikta in oss på en speciell målgrupp ) Sjörövar- Fabbe som låt. Ska bli skitul hahaha.
Sen blir det körlektion! spännande


SILVERSHAMPOO




Var precis iväg och köpte silvershampo som jag tänkte experimentera med mitt hår lite. Vill ha en kallare nyans i mitt hår så kom att tänka på silvershampo då.
Kom då på lite bättre tankar än att bleka det som jag tänkte på först... hade varit lite väl kanske hehe.
Nu ska jag ta en kopp hallon te sen ska jag sova.
Godnatt


OH SHIT ITS MONDAY

Har haft en extremt lugn helg hemma hos phillefjonken men jätte mysig, har från kollat på tv, köptgodis, druckit varm choklad till att suttit och spelat wordfeud mot varandra!  Så i söndes blev det en lång springrunda efter allt segande :)

 
Fina hjärtan som philip gjorde

& I söndes när jag kom hem blev det ännu mer mys:

frukt fondue och indian popcorn!!!!

hahaha ja jag har varit en riktigt mystjej denna helgen!

I WANT IT PAINTED BLACK



Idag slutade jag skolan halv 2 , hann då ta en buss tidigare så slapp ta bussen med hela s:t lars parken!! Helt sjukt så mycket folk det är på buss stationen då.... Orka. Älskar när vi slutar tidigare på fredagar just pågrund av det haha. Snart kommer mamma hem med kina mat och ikväll blir det förmodligen att jag sticker till staffanstorp hem till philip. Antingen ska vi bara ha en myskväll eller så funderar vi också på att sticka till båten. Vi får se vad vi känner för :)
 


#2 VILL HA



Underbar skolvecka, gymmade bara på idrotten imorse, kunskapstorg (göra vad man vill)- lunch- massage i 3 timmar. Masserade hela baksidan. Skit kul och riiiktigt skönt!!!! älskar massage lektionerna haha . Har prov i massage på hela baksidan om 2 veckor. Ska kunna ca 10 muskler på latin och kunna hitta och massera dem. Ett prov som faktiskt ändå ska bli kul. Imorgon är jag ledig då vi har hemstudier hela förmiddagen och på eftermiddagen har jag inga lektioner så automatiskt ledig! asbra
:)

GERDA HALLEN

Har haft en jätte skön skoldag idag. Har ett tema i skolan nu som heter "fysisk aktivitet"... tror jag det hette. Skit samma..Vi får lära oss hur viktig fysisk aktivitet är för kroppen. Så skolan bokade in oss "friskvårdare" på ett gympa pass på gerda hallen. Gympa med stång! Jätte kul ideé. och Jises vad stort det är där, super fint ju. Hade velat ha ett träningskort där men sträckan dit hade jag aldrig orkat under längre tid tyvärr.. Blev lunch på kebabvagnen efter passet och efter det tillbaks till gerda hallen och fick lära oss om hur de jobbar och sånt :)
Slutade 2 och kom hem och såg att h&m's nya katalog hade kommit. Gjorde te och satte mig och läste och laddade faktiskt ner Word feud som alla är hopplöst besatta av!!! Var tvungen att prova det själv... slutade med att mamma tog över hela spelet..... haha. Så nu är hon beroende så nu lär hon sno min ipod touch i fortsättningen.


SÖNDAGSMYS TRADITIONEN

Min helg har faktiskt varit ganska lugn. Men började tidigt i fredes, redan klockan 5 på morgonen då jag höll philip sällskap till han stack till jobbet klockan 6 sen tog jag tåget klockan 7 för körlektion.... trodde jag ja. Kommer dit kvart i 8 och har ingen lektion(?) Det hade blivit fel. Åh så störigt med tanke på att jag hade sovmorgon till halv 11!!!!!!!!! Åkte till skolan och fick gjort mycket arbete på datorn så något bra ju :) På kvällen var det mys hemma hos anneli där julia också var. Jag drog vid halv 12 och somna inte långt efter.

Lördag var det 18års fest i staffanstorp. Kaos i början då proppen och sånt gick i typ 30-40 min men kvällen satte igång tillslut :D  Gick hem med philip sen med klackarna i ena handen. Har fortfarande inte vant mig vid dem nya hehe.
Åkte hem klockan 2 idag, gjort lite av mitt massage uppdrag och köpt en vit pälsväst. Lite osäker på den så får se om jag behåller den. Men tror det, Något annorlunda i garderoben förnyar :)
Ikväll blir det såklart vårt traditionella söndagsmys med mamma och emelie, har hyrt film och så ska vi göra marrängsviss :D


  Mmmmm


TORSDAG

älskar torsdagar, slutar redan klockan 12 då nämligen. Har sen jag slutat mest fösrsökt plugga Natur kunskap, men philip slutade nu klockan 4 så han är påväg hit nu :)
Imorgon ska jag upp tidigt, körlektion kvart i 8 till halv 9. Får sen vänta på skolan i 2 timmar tills jag börjar... men antar att man får offra sig för de förbaskade körlektionerna :)

TRUE HAPPINESS

Har varit en låång skoldag idag men som ändå gått hyfsat snabbt ändå. Började med idrott halv 9- kick boxning. Jobbigt som fan. Mina armar är spagetti. Fick straffövningar- 10 armhävningar. TACK ELIA.. Sen Tillbaks till skolan där vi gick igenom naturvetenskap som jag har prov på på fredag så nu känns det bättre!
Seeeen, massage fram till klockan 4 men fick sluta tidigare. HALLELULJAH. Fick lära oss vart musklerna satt någonstans och rita dem på varandras ryggar. Kul sätt att lära sig på så :)
Nu sitter jag bara på altanen med ljus och värmefläkt bredvid mig och försöker plugga NV men ska snart in och se tv "våra pinsamma kroppar" om jag lyckas få övertaget om fjärkontrollen i soffan.

Såg att julia hade lagt upp bilder sen helgen så delar med dem här:




Min arm är ur led....eller något...


sjuk kväll hah

NÅT ANNAT ÄN DET HÄR


HEMSTUDIEDAG (?)

Är ledig från skolan idag, extremt skönt. Mormor och morfar var här precis och nu hade jag egentligen tänkt plugga till mitt prov på fredag, skulle få instuderingsfrågor av vår lärare på datorn men ikke. Han har nog glömt det. Lite störigt. Får plugga på vidare i boken då bara... efter jag sett smallville då hehe!
Käns liiite som jag försöker skjuta fram det haha

STUNDEN ÄGER, ÅNGERN SUGER

"Men vad finns det för nåt fint i att va efterklok när man har sabbat allt man gjort. Är du stor nog att inse vikten av vem du är.Kanske inte dummare än dig men iallafall tillräckligt paj för att förvränga allt. Jag har aldrig varit hälften av vad du tror.

Men hur kan du tänka så, livet ebbar ut men du fortsätter slå.
Hur kan du tänka så, hur kan du tänka så? "


WHAT MEANS THE MOST




UTGÅNG

Efter lite om och men så följde jag med ut igårkväll till slagt. Var helt seg hela dagen men när vi satte igåg så blev jag pepppp. Började kvällen hos hanna där vi hade en magaluf- reunion med gänget. Hade det riktigttt kul där, så kul att festa tillsammans alla igen. Runt halv 1 tog vi bussen till slagt, vi var på triangeln så det tog max 10 min. Kanonnära. Kvällen var helt utflippad, så jäkla kul.
Mina fötter fick dock ta stryk, köpt nya skor som jag älskar. Såklat ska jag ha på mig dem då fast det gör så ont... haha

HIMMA

Kom hem igår vid 10 på kvällen.. flyget var typ 4 timmar försenat. Sånt är så typiskt. Åh hade sån ångest för att åka hem, ville bara stanna i värmen :(  Har haft en sån underbar resa därnere, även om vissa saker drog ner det på slutet men i övrigt har jag haft en av de bästa resorna :)
Var för första gången på Turkiskt bad, efter ha varit i turkiet 3 ggr utan att göra det så var det nog tid för det. Det var isterapi- bastu- ångbastu-lerbad- peeling-  skummassage(?)- olj massage. De typ 3 första var tveksamma på vad vi ens gjorde där, blev typ bara inkastade i olika rum haha men i slutändan blev det bra :)
Har haft myclek sol, bad med god mat (all inclusive) och vår rutchebana på hotellet som gjorde våra dagar haha.
Var i skolan idag då, förberedde mig på att jag missat as mycket men det går nog att ta igen. Har prov på fredag så det blir plugg!
Men till lite roligare saker nu. Har ju bilder att visa!!! :D










Vi klarade av en trippel, lilla philip längst ner haha


Rutchebanan :D


Philip och marcus och malou som vi bodde på samma hotell som. Jätte söt och rolig tjej :D




Precis uppkommen från poolen










Hyrde dehär "scotrarna"  Hade så jäkla kul med dem. De ser inte mycket ut för världen men de var faktiskt riktigt snabba för att vara så små. Lätt mellan 20-40 km/h. Susade iväg längs hela Alanyas kust men dem :) 






hehe philip hade vunnit halsband i en juvelerar butik som vi åkte och hämta


puss på min älskling

Resten av bilderna kommer förmodligen upp på facebook senare :)


RSS 2.0