PARKEN

I onsdes (igår) åkte jag in till malmö med anneli, fick skjuts av snälla mammi. La oss och solade vid värnhems parken med julia, elin, simon, dardan och danne. Kastade g-r-i-s med julias apelsiner för vi glömde ta med boll haha. Men det gick bra det med, tur att hon hade med mer än 1 bara för de gick sönder..
Tob bussen till staffanstorp sen där jag skuulle möta upp philip när han slutade jobba men blev 45 min för tidig så fick sätta mig och sola sålänge sen fick jag även se "kontorer" där han jobbar :)
Tog en lung dag hemma hos honom. Idag stack han upp och jobbade vid 6 så sov vidare och tog sen bussen hemmåt och har legat i solen hela dagen och läst typ.
Ska snart hem till Anneli där det blir Fondue kväll med henne, julia,elin och prenilla :D
Imorgon blir det 18års fest :D






OVER THE HILLS AND FAR AWAY

idag är det ....ehm torsdag va? nej TISDAG! haha fan var tvungen att tänka efter helt mycket! Det är så sommarlov ska vara haha. Åkte ju hem till julia i måndes och chillade med henne och elin där hemma och lilla ella som också höll oss sällskap lite (julia lillasyster) så söt hon är :) laddade ner en film som jag somnade till. Orkade inte ta mig hem på kvällen heller så sov hos julia. På morgonen packade vi melon och så och gick till parken och solade. Lite senare kom simon, danne, pernilla, anneli och tobbe en runda. Mysigt värre. Vi spelade spel och så sen tog jag och anneli bussen hem vid 1.Philip kom hem denna dagen från sin resa så packade väskan och åkte dit :D så trött han var haha shit. så söt. Hann precis äta upp innan han somnade så vi kollade bara film på kvällen.
Gick upp vid halv 12 och stekte och senare vaknade philip och gjorde mig  sällskap! Kom hemifrån där idag, träffade ett gäng här från Åkarp och grillade och spelade fotboll :D jätte mysigt.
Imorgon ska jag nog träffa vicktoria och sola sen åker jag hem till philipo igen :D pusspuss

 
jag och anneli på bild i parken från julias mobil

IM ADDICTED AND I JUST CANT GET ENOUGH

Tog en lugn kväll här hemma igår med lite folk. Kollade film och åt godsaker. Idag vaknade jag av pappa som stampar i golvet (mitt tak) och kommer ner och tänder lampan i taket fyy vad arg jag blev!!!! Åkte hem till Elena vid 12 och solade där med henne, elin och anna. Man har typ inget kunnat sola på 2 veckor nu typ, ´jätte skönt var det. Tog en vända till Centra pizzeria sen och nu har jag laddat in nya låtar i min Ipod som jag kan lyssna på vägen till malmö där jag träffar Julia och Elin. :D

I DONT SEEM TO SEE STRAIGHT

Min midsommardag kunde inte bli mycket bättre. Gick som sagt med vicktoria till Elin vid 5 där julia och elin var och hjälpte dem med maten. De andra kom vid halv 7. Det blev så fint och jätte gott! Vid 11 begav vi oss hem till elena där resten var. Var så pepp och hade sjukt kul, så kul med hemmafester!! Hade följe med sebbe en bit hem sen och sedan vicktoria så gick vi hem till Emil och åt fetto mat sen blev det hemåt vid 4! 
En jätte kul midsommar :D Jag tog inte bilder ikväll men någon bild kommer komma upp ändå från någon annans kamera!


MIDSOMMAR

Vaknade precis och hittade filmen "skitungarna" på datan så ska se den nu, såg den senast när jag var liten! Vid 5 sticker jag sen hem till Elin och hjälper henne med midsommar maten som vi ska ha och äta hos henne ca 10 st sen är det fest hemma hos Elena. :D Så ser min midsommar ut!


The pretty reckless


At Ekebergs place


jag och joy

Emediately effect

Vaknade klockan 1 på dagen idag, herregud vad jag sov länge!! Gick upp och gjorde nudlar och tittade på Stargate. Har precis pratat med min rektor också, har nämligen fått ett jätte orättvist betyg som han ska kolla upp till mig. åhh, Blir så arg på den läraren!!!!!!!!!! Vid halv 6 kommer sofie, joy och josse hit. Ska betsälla Pizza och snacka o så sen beger vi oss på fest! :D

På små lätta moln

Har varit hos älsklingen hela helgen, i fredes blev det btw ingen utgång till Båten för mig. Följde med sonny hem och kollade film, Panoramal activity 2. Skrattade och skrek på samma gång. Såg först 2:an och sen 1:an som faktiskt är "rätt" ordning just i den filmen. De andra dagarna har vi bland annat packat hans resväska, han åkte till Magaluf idag  :( och myst, kollat film och gjort ärende och så. Tog bussen halv 10 då philip åkte till flygplatsen och åkte sen med mamma till stan och åt på Casa Mia och kollade runt.
Köpte bland annat ett pussel på 1000 bitar... får se hur detta ska gå nu haha

Blir så avundsjuk på att han är i Magaluf nu, vill också dit nuu. Här är några bilder från förra året när jag var där:


Mgaaluuf!




Vi gav oss ut på en båt





Vi träffade Basshunter på båten med.


vicktoria och jag, vi två ska dit detta året igen!!!!!!!!!

vi målade oss som galningar och vi såg förjävliga ut men vi brydde oss inte hahaha


och efter denna tuffa och roliga veckan så har man såklart också deckat... haha

FREDAG

Idag blir det student och efter det drar vi ut- till båten! :D



hahhahah dör av skratt såå rolig Katy Perry's nya video är!! Så sköön hon är.

Min tatuering

Jobba från 8.30 till klockan 1 idag. Har introduktions dagar både idag och imorgon. Vi går igenom regler, trivsel, bemötande mm. Så jobba gör jag ju inte direkt, de är mest en utbildning. Cyklade hem efter att vi blivit bjudna på lunch och hämtade upp vicktoria sen åkte jag vicktoria och mamma till tatuerings studion, tatto shop i malmö där jag äntligen tatuerade mig. Blev hur nöjd som helst med resultatet :D till och med finare än vad jag hade tänkt mig. Gjorde ett lotet ankare på foten.




liten och fin men dock dålig bild. Ska ta en bra sen när plastet är av :)

Satte oss sen på espresso house och tog en liten fika och senare på dagen åkte jag och mamma in till lomma och beställde hämtmat och satte oss vid havet och åt. Jätte mysigt :)
Imorgon "jobbar" jag från 8.30 till 15.45. Lite tuffare dag då.

I DID IT

And I made it, fixade så att jag kan göra tatueringen på onsdag ändå :D tufft


RUN THE LIGHT

philip kom hit i fredes natt vid 2 och sov här, stack till burlöv center på morgonen sen. Jag skulle lämna tillbaks ett par höga skor på H&M som "glappade" för mycket i hälen sen köpa en kofta som jag lagt undan. En sån over size kofta från cubus som man kan ha två olika stilar på och man vänder på den. Rikigt fiffig kofta det :D
På kvällen spelade vi cubb med hans vänner i staffanstorp och spelade spel!
och fyfan vad jag kännt av min pollen allergi idag. Det var så pass att philips mamma trodde jag hade gråtit typ. De blir ju helt upsvullna och röda! så jobbigt det är..  mitt eget fel som inte hade med medecin så.


jag i lördes


A PIRATES LIFE FOR ME

fyfan vad jag sovit kasst inatt, drömde såna obehagliga drömar om the grudge tjejen och sånt sen hör jag läskigt klickande ljus så jag höll på att dö av skräck. Tur jag hade philip som sov här men fick ändå bara sovit typ 2-3 timmar. Blev väckt av samtal på natten också, precis när jag lyckades somna! ahh
Jobba från halv 8 till 12 idag. Sköna tider det :) Såg på bio med mamma vid 21, nya pirates of the carribean. Jätte bra tyckte jag och stackars mamma blev så rädd under filmen att hon välte ut popcorn över sig hahaha. Höll på att dö så kul. Nu kom philip precis. Slipper sova själv ikväll :D
GODNATT


Jag kan göra det som ingen gjort

Min första jobbdag idag då, kändes faktiskt bra. Det gäller bara att ta plats och vara positiv så går det bra :) men blev rikigt ledsen nu, var tvungen att boka om min tatueringstid för jag fick jobb den dagen så nu ska jag inte göra den förrän i Juli månad. Känns lite sådär men förr eller senare så sitter den där :D
Klockan 6 så sticker jag och min familj och hämtar upp philip sen åker vi till Höllviken på student hos Sofia. Ska bli kul!

You can count on me like one, two, three..

Var på student igår igen, Först till Jagges student där de bjöd på rikigt fin och god mat. Nygrillat med potatissallad bröd och över god BBQ sås!!!! Mmmmm. Kvällen där var jätte kul och fick en beundrare på köpet haha höll på o dö av skratt hahah. Efter jagges student fick jag och vicktoria skjuts av hennes föräldrar till Lomma där vi gick till Josefines student och mötte upp alla andra och därifrån vidare med buss till tegners i Lund.
Tegners var jag inte alls imponerad av. Jag samanfattar Tegners som Svett och spya. Det var det enda det lukta därinne haah fy! Jag var där 30 min sen tog jag och köpte mig en korv och tog av mina höga skor och promenerade till Mårtenstorget där jag mötte upp Pernilla och Elena och begav oss hemmåt.
Jag begav mig till staffanstorp till philip och nanna där.







Idag sov jag och philip till 12. Blev väckt av massa pussar i ansiktet hihi. Gjorde god frukost, äggmacka sen gick vi till banken och fixade lite småsaker sen såg jag ett fruktstånd på torget så gick dit diiirekt. Köpte en melon, nektariner och körsbär så gick vi hem och kollade film och åt. :D Riktigt gott, tycker att frukt är mycket godare än lös godis och sånt!!!
Ska jobba imorgon, lite nervöst men ska bli kul och tjäna lite pengar :)

Hälsa till satan, vi hörs.

Nu är det bokat! Längtar somfan till nästa vecka nu, sommarlov och tattoooo :D


















Lolita

Lyssna på denna låten på stranden sen dess har den fastnat i mitt huvud!!

Sårigt och dant

Kommer ni ihåg katastrof veckan jag hade förra veckan? Hittade denna bilden från en övning på mig och min klasskompis johanna som var "offer" i en explosion. Ändå läskigt så trovärdigt såren är. Usch och kommer ihåg hur jobbigt det var att få bort sen haha


Måndag den 6:e

Fy vad jag är seg, känner mig helt bränd efter att ha legat på stranden både lördag, söndag och idag (måndag) men tydligen ska det regna imorgon så man får passa på! Har varit as nice på stranden iallafall så skit samma om jag har bränt mig lite här och där hehe. Imorgon tar jag ledigt (hehe) och på kvällen blir det två studenter och sen utgång :D  

Fredag den 3:e

Firade julia och sara som både fyllt 18 med en förfest hemma hos Sara. Hade jätte kul kväll med alla och sen drog de flesta vidare klockan 12 till BÅTEN!  Gud vilken sjuk kväll det blev men satan så rolig :D Tack för en kul kväll julia och sara!!!! :D Det gjorde ni bra<3












Dagen efter var det släktkalas men FÖRST stranden. Så jävla härligt väder, spela volleyboll badade och stekte. Blev skjutsad av sebastian hem sen och hämyade min cykel hos Elin. Den har stått där sen henns student så passa på att hämta den då :) Philip kom lagom till släktmiddagen och hela kvällen sen så tog vi det lungt med film och åt massa gott. Skulle egentligen spela cub med vicktoria och några killar här i åkarp men det segades så mycket så det hann bli mörkt... haha

Elins Student

Är hemma hos philip nu, och igår hade elin sin student :D hade det jätte kul men utgången blev att jag vände hemmåt igen med tåget tyvärr. Det var as lång kö för att komma in och sånt så i slutändan kändes det inte värt det, Det klyddade ihop sig helt mycket men annars var det jätte kul!! :D
Gick upp vid 10 imorse för kändes som jag hade helt mycket att göra, åkte upp till Nova för att göra lite ärende sen vid 5 så hämtade marcus och de mig utanför mitt hus så är hos philip nu då. Vet inte vad som händer ikväll. Antagligen ska vi bara ta det lungt.

Elins student:











RSS 2.0