ANOTHER SECOND, ANOTHER MINUTE, ANOTHER DAY

Var i skolan från 10 till halv 12 idag bara. Så nu håller jag på att packa min resväska. Tror jag har koll på läget. Har växlat pengarna så idag ska jag packa klart väskan, duscha åka till burlöv center och byta tröja. Ska också till apoteket och försöka hitta något som förebygger lock i öronen vid flygning. Har jävulska problem med det+ att jag har öroninflamation nu... hmm. Aj! Sen sover jag hos philip så åker vi därifrån imorgon!
Ska fortsätta packa nu, HOJ


VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER



När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen
Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen
För vi lever alla med känslan att falla
Och vid tomhetens botten står vi på toppen



KÖRLEKTIONER

Gick i skolan från halv 9 till halv 3. Tog bussen direkt in till centralen efter jag slutat där jag bokade 10 körlektioner med joy och patrik. Får ju 10 gratis av skolan vilket är grymt bra! Annars hade det gått på 4100 kronor! herregud... så ska börja köra efter jag kommit hem från turkiet 2 ggr i veckan. Kör på min sovmorgon och när jag slutar 12. Så där rök mina sköna dagar... :(:( haha
Ska snart äta, pommes med fläskfile och sen ska jag åka in med marcus, hanna och philip och växla pengar :D
SNART ÅKER VI :D





Vill bara ligga på en varm strand nu!

UPDATE OM HELGEN

full fart hela helgen, i fredes var jag ju ute på båten och innan dess såg jag maskinen o så. Vilket jäkla tryck, riktigt kul var det!:D Ingen stod still i publiken! Träffade hela gänget som skulle ut utanför Max sen så var vi på gossip och barcelona sen drog vi oss mot Båten!
I lördes åkte jag hem till philip vid 4 och då var det fest igen hos min klasskompis. Jag philip marcus och hanna tog oss dit från ena sidan av staffanstorp till andra sidan på en sparkcykel och en ihopfällbar liten cykel pch en cykel man inte kunde rama på. haha sisådär 30 minuter att ta sig dit....  men kul var det :D
Nu börjar min lektion snart. Hoj! Får uppdatera bättre senare.

I SKOLAN

Sitter i skolan nu med josse, ska egentligen vara i skolan till klockan 4 men är så jäkla förkyld så orkar inte. Går efter nästa lektion. Orkar inte bli sjuk nu!!! Får panik då. Åker till turkiet på torsdag ju :D
UNDERBART!

TO MAKE THEM REAL

igår var jag i skolan från 9.30 till 12.00. Min enda sköna tid på hela veckan. Utnyttjade det med att åka hem till philip efter skolan och sov där inatt. Idag slutade jag klockan 2 och nu är klockan runt 7. Håller på att göra vid mig inför kvällen. Ska först se maskinen uppträda sen blir det en drink på gossip och kanske i öltältet och sedan utgång till båten!! Ska bli skitkul :D

Då kör vi  (bild på mig och mitte i magaluf haha)

SPEAKERS ON

tisdag idag, andra riktiga skoldagen och jag är redan trött på lektionerna.. haha blö nej men det är helt svårt nu. Projektarbete och engelska B och sånt. Men ett år kvar nu, lite ångest samtidigt som det kommer bli jävligt kul. Blandade känslor såklart. Hade bara om uppstart projektarbete i skolan idag- slutade halv 3.
Nu ska jag ut och springa med bra musik i öronen!!! '

Höll förresten på att glömma, i söndes var jag inne på malmöfestivalen och kollade på veronica maggio med tjejerna och några av grabbarna från magaluf!!




ÅHUS

Årets internat var faktiskt kul. Träffade de nya ettorna och gjorde sammarbetsövningar med mer. Och fick denna gången en hel stuga vi 6!! Roligare än förväntat (y)
Några av bilderna är ganska suddiga men ja :)






jag o patrik


Försökte hitta hem i skogen


Kräääängde chips!


KRÄFTIS

Kom hem från internatet med skolan igår vid 3. Heelt slut. Sov inte alls mycket så somnade när jag kom hem och sov lite väl länge så fick skynda mig hem till julia sen där vi tjejer hade kräftskiva!
Hade med mig ett halvt paket kräftor, brukar bara äta räkor annars men satsade med kräftor detta året. Det var gott! Gav oss ut till Malmö festovalen sen. Bara sisådär 200 meter från där julia bor så. Men kom på att jag hade glömt mitt Leg, åhhhh så surt sånt är! Ingen chans att man kommer in i öltältet då ju.... :( Så jag och vanessa gick till burger king hehe och tog sedan tåget hem. Träffade på några killar här från åkarp så hade följe med dem hem och var väl hemma vid halv 12. Så trött jag var haha. Skulle egentligen till philip då men orkade inte, var så trött att jag mådde illa!


jag och josse

BOWLING MED KLASSEN

Bowlade idag med klassen, gick inte bra för mig dock menmen. Slutade 11 så då gick jag sofie och johanna till Espresso house så köpte jag en frukost meny. Í den ingår scones med pålägg- juice och en varm dryck (jag valde varm choklad) för ca 60 kronor. Hur bra som helst :D Har annars bara packat ihop litta idag och varit hemma hos philip en stund. Packar för jag ska med skolan på det årliga Internatet imorgon som skolan ordnar varje år- till åhus för att få bra "samhörighet". Hoppas det blir kul! Är hemma på fredag igen :)


muuums!!!!!!!

skoldag

så, första skoldagen då. Började kl 1 så skön start. Hade bara information till halv 3 typ sen slutade vi.  Imorgon består min skoldag av en timmes bowling med min nya klass inriktning (y) GÖTT och på torsdag till fredag är det läger så det har inte varit skola på det sättet så det är skönt iallafall!
Nu ska jag ut och övningsköra.

SKOLSTART PÅGÅNG

Efter festen hos Johanna som var jätte kul så fick jag skjuts av sofies pojkväns kompis hem, superbra! genarp är lite väl ute på landet.. haha. Åt ännu en gång en jätte god frukost när jag vaknade nästa dag. Älskar mysiga frukostar, kanske märks haha. Jag gjorde VÅFFLOR :D Senare blev jag hämtad av marcus och philip till staffanstorp och var där igår. Kollade på filmen Atlantis och så. Imorse gick philip upp och jobbade kl 6 och jag gick upp 2 timmar senare. Passade på att hämta mitt skolbusskort i arlöv. Ingen av oss hade typ sovit någonting på natten, helt pigga var vi så låg bara och fjantade oss halva natten...haha.
Jag börjar förresten skolan imorgon, EN HEL VECKA INNAN ALLA ANDRA!!!! blir så sur :(:( åhhhhhhhhhhhhhhh


FÖDELSEDAGSFEST

åt en supergod frukost idag, äggmacka och majskolv!! Mmmmmm. Underbart. Senare stack jag och köpte present till johanna som har sin födelsedagsfest idag och hälsade på sjuklingen philip som jag tyvärr har smittat så han ligger i feber :( gav han choklad och gav han en puss. Nu ska jag snart bege mig till genarp där jag antagligen möter upp alla :D ska bli kul att träffa alla igen.


haha jag och anton


HEMMKOMMEN

Kom hem från magaluf natten till onsdag, blev hämtad av philip och mamma då :D saknat dem. Har varit gaaanska död sen jag kom hem så har bara tagit det lugnt med philip för det mesta. Hade en kanon, underbar resa med mycket värme och festande med underbara vänner. Kroppen är dock helt utsliten nu men det har det varit värt!!  Har samtidigt varit skönt att komma hem, att sova i egen säng är underskattat!
Det roliga är, Sen jag kom hem från magaluf har jag fått såna konstiga saker för mig när jag sover. hahah philip får panik på mig. Jag liger och "jämrar" mig (julia vet vad jag menar) ahhaha och får såna ryck i sömnen. Stackars philip har inte kunnat sova en hel natt sen jag kom hem. Har alltid annars varit hur lugn som helst när jag sover men icke nu, haha.

Idag är det iallafall fredag och jag ska snart hem för släktmiddag, pappa har fylllt år så då ska jag också ta och lägga in alla mina magaluf bilder :D


God grönsaks dippa jag och philip gjorde och kollade på atlantis :D

1:a AUGUSTI

Och imorgon är det den 2:e, då blir det magaluuuf vid 5 på morgonen hehe :D  Igår var jag förresten i Lomma och fiskade, jag fick ingen fisk men marcus och philip fick några Mörtar!




Söta Hawanna


Rob och philphil

Ligger just nu i sängen med philip, han sover här sista natten. Allt är nu ner packat, pass, handbagage och allt. Men Känns inte alls som att jag ska åka imorgon, det är det sjukaste. Men det kommer kännas imorgon när man släpar resäskan till bilen :D

RSS 2.0