Gott nytt år

Är jätte stressad nu känns det som, såg att jag hade en maska i mina strumpebyxor jag ska ha på mig ikväll så måste iväg till burlöv center och köpa nya och även hitta ett par säkerhetsnålar som kan hålla upp min klänning. Vill inte tappa den mitt på dansgolvet direkt så nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem med bilen så vi kan åka. Ska hinna göra vid mig också.., herregud. jaja GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS! SNART KÖR VI PÅ NYTT MED NYA TAG I ÅR 2010.


Victoria secret fashion show

Glöm inte Victoria's Secret fashion show 2009 idag på kanal 3 kl 20:00. Blir alltid så jäkla avundsjuk på deras kroppar men underkläderna är så sinnes sjuka att man bara måste se även om man får ångest!





Let me feel your love

Igår kom tjejerna hit, snackade massa. Bland annat om nyår om vad vi ska äta och sånt. Lägtar riktigt mycket nu, är pepp som fasiken! Först käka med de närmaste och förfesta hemma hos mig med folk från min gamla klass, Kära 9c! Sen vidare till hjärup till Tess och Fridas 18 års och Nyårs fest, kommer bli super! Efter vi snacka så gick vi på krök hos Hampus precis vid mig typ så nära och bra.
Är helt slut idag, Sitter nu med datan i mitt knä och kollar på one tree Hill boxen jag fick i julklapp. Älskar serien och funderar nu på om jag sak ta ett bad sen och det ska jag nog (y)hihi


(HAHA) jag julia och vicor.  Isak PoseN

pocketful of dreams

Min älskling är nu hemma och jag är mycket lycklig, kan inte bli bättre än vad det är just nu.
Nyår snart!

Softarna

Kom precis hem från Anneli, Softade satan med massa från min gamla klass. Ska snart sova och imorgon ska jag bygga på mina naglar :D ska bli skit skönt, älskar långa fina naglar


Mellandagsrean

vicktoria sov här idag, var igår på mallandags rean med victor och anneli som kom senare. Mellandagsrean är egentligen jäkligt drygt har jag kommit fram till. Folk som går hack i häl på en, oreda- hitta en jätte fin sko men hittar inte andra. Kö kö och äter kööö. Får panik på det. Men det är väl allt det som hör till rea antar jag.
Men hittade en tröja på Zara, en långärmad, stickad och lite längre, Inte mycket men något. Sen åkte anneli och victor bussen hem men jag och vicktoria fortsatte vidare till Skånecupen och var där till halv 6 typ och kolla på alla olika matcherna, bland annat Åkarps herrar. Vid 8 kom johanna och malin hit så myste vi med film och snackade lite nyår.
Var idag på nova lund med mamma och emelie och provade om jag hade bätter tur att hitta något där och köpte ett vitt linne för 69 på vero moda och sen 2 cardigans på gina tricot, 2 för 200 kroner.
gitt

Live your life

En sak som jag mycket tänker på är att jag har ALLT, allt och lite till. Jag har de underbara vännerna, familjen och en pojkvän som jag älskar och som älskar mig. Det är härligt att älska livet men jag hatar när man tar det för givet. Att pojkvännen alltid kommer finnas där tillexempel. Jag blir ibland rädd hur mycket en person kan betyda och påverka mig.
Vad händer när de plötsligt tar slut och man inte tagit vara på tiden tillsamans utan bara tagit den tiden för givet .Då är allt plötsligt slut. Nä jag hatar att ta saker för givet. Har haft nätter då man legat vaken och varit så rädd för att förlora något och sen inse att man inte tog vara på den tiden man hade. Man vet aldrig vad som händer nästa dag.


rihanna

ännu en julafton

ska fira jul med mormor och morfar idag. Kan bara vara där tills klockan 5 för hade sen 1 vecka tillbaks egentligen bestämt att träffa några klasskompisar idag men mamma hade tyvärr bestämt med sina föräldrar samma dag så får klämma in så jag hinner båda.  Så Vid 5 kommer sofie, joy och josse hit. Ska kolla film och lite sånt mysigt.
Puss

Julafton

Julaftonen var jätte mysigt hos kusinerna. Spelade julklapps spelet och i mitten av spelet har jag 4 paket men tillslut slutar det med ett. I det paketet var det en tomte gosedjur. hmm. Men Några av julklapparna jag fick var:

*morgonrock
*nageluppbyggning
*dvd/cd- spelare
*högklackat till nyår- super fina.
*ansikts olja
*väska, volympuder, OC och one three hill boxarna tillsamans med emelie och pengar




uttråkad?

I väntan på att min kära familj skulle bli klar så vi kunde åka.


Julafton- klappat och klart

Julafton idag, och snö ute. Bättre än på många år. Min och emelies morgonpresent blev de parfymerna på bilden. Helt underbart de luktar. Fick de båda tillsamans så vi kan ta av varandra men emelie gillade bättre burberry som var lite tyngre i doften och jag gillade mer dolce & gabbanan som var en lättare doft. Perfekt.
Ikväll firar vi julafton hos mina kusiner, ska sit klockan 5 för de är just nu i kyrkan så någon sån sak som började vid klockan 12. Orkade inte göra vid mig så tidigt och åka dit men fick ändå en hel del att göra här hemma. Har gjort rent ute hos min kanin så han också har det trevligt under julafton haha och slagit in alla julklappar så nu är allt klappat och klart för ikväll.

 

Ha en underbar julafton allihopa. Puss

Snart Julafton

Imorgon är det för fasiken JULAFTON. Helt underbart. Så idag sover min syster här nere. Har alltid det som en tradition att vi sover tillsamans och öppnar vår morgonpresent tillsamans på morgonen. Hur gammla vi än är så får den traditionen inte brytas ;D


nageluppbyggning

Tog det bara soft här hemma igår efter att philip hade åkt hem. Nu åker han upp till jönköping i 1 vecka. Kommer sakna honom. Hade för övrigt 9 månader igår, 9 Månader är helt sjukt. Känns som 5månader. Blir rädd så snabbt tiden går!
På kvällen Gjorde jag emelie och mamma lussebullar och lite sånt och idag åkte jag med vicktoria till stan, köpte smink som jag ska ha till nyår och var med när hon byggde upp naglarna och har nu själv beställt tid den 28:e till mig. Lagom till nyår.  äskar långa naglar men har problem att få det själv så påbyggda får bli min räddning :) Träffade anneli en stund när vi klev av bussen och pratade en stund. Ikväll händer inte mycket. Är ganska slut i kroppen efter rundan i stan och eftersom en person ringer och väcker en med att stressa och säger att man ska vara klar inom en halv timme. haha hmm, vem kan denna personen vara?
menmen,Sagan om ringen och Ett päron till farsa på tv idag, och där är jag placerad framför tv:n som den nörd jag är :D hehe Hade faktiskt mardrömmar om filmen "Ett päron till farsa" när jag var liten. Då familjen kör vilse och farmor eller vad det nu är dör och de lägger henne på biltaket. Som liten hatade jag saker som att köra vilse, bensin stopp mm. Jag var livrädd för det, så fort pappa sa att det var lite bensin började redan paniken komma och jag kollade efter en bensinmack. haha löjlig man var.


Cuz I fear I might brake
And I fear I can't take it
Tonight i'll lie awake
Feeling empty

En rolig snödag

Det blev ingen laserdome igår, ska nog dit idag istället. Igår var vi istället ute och åkte pulka i upp mot 5 timmar. Frusen kan man säga. Tur nog att man hade så pass mycket kläder på sig. Hade underställ,mjukis och sen galonisar. Kände sig verkligen som en köttbulle men skönt de första timmarna för då kände man ingen kyla alls :D riktigt rolig kväll med braanta backar, fyfan.
Varm choklad nästa :)

josse och jag

 philip och jag (L)

marcus och jag           

              
wiii                                   


Lista

Hittade denna listan på kenzas blogg, älskar att göra sånna här. Sålänge de inte är för långa. ;)


Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag var med mina närmaste vänner och att det snöade

Vad gjorde du kl 08 imorse: nanna sött i min säng

Det sista du sa högt: wiie, så bra!  Mamma sa att det hade börjat snöa igen.

Vad har du druckit idag: ehm, inget faktiskt kom jag på nu haha men fortfarande morgon så

Vad var det senaste du åt: chips som var på mitt rum hihi

Vad var det senaste du köpte: Buss biljett hem från malmö

Vad är det för färg på din ytterdörr: brun/svartVad är det för väder hos dig nu: Snö med 5 minusgrader

Godaste glassmaken: vanilj med chokladsås mhhm

Sover du tungt: nej vaknar väldigt lätt! bara någon är utanför mitt rum.

Drömmer du mardrömmar: inte ofta faktiskt

Favoritlåt just nu: try sleeping with a broken heart- alicia Keys och paramore- brick by boring brick

Vad ser du om du tittar till höger: min tv, soffa och soffbord

Vad gör dig glad just nu: Massor. Att det är jullov, hellsike mycket med snö, mina vänner och att jag ska träffa killen idag.

Vad ska du göra härnäst: bädda min säng, duscha och städa på mitt rum

Höger eller vänsterhänt: Höger men när jag äter är jag vänsterhänt, gaffel och kniv i fel händer. haha

Humör just nu: ganska uttråkad med tanke på att jag måste städa mitt rum snart

Favoritgodis: Choklad och popcorn ska det vara

Kläder just nu: Min turkiet tröja och mjukis

Sommarplaner: MAGALUF :D

Hur många kuddar sover du med: 4 stycken

Spelar du något instrument: naj men tycker piano är riktigt fräckt!

Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska helt klart! Mitt humör på morgonen är inte kul.

Vad är viktigast för dig: vänner, pojkvän & familj och att må bra.

Är du kittlig: aao haha

Snarkar du: najj :)

Stjärntecken: Oxe helt klart.

Äckligaste insekten: hatar alla insekter men spindlar tar helt klart måttet!

Längtar du mest efter just nu: träffa killen, magaluf och NYÅR, Så kul att göra vid sig innan och allt.


lördags mys

Gårkvällen var jätte mysig med tjejerna, åt chocklad pudding och snackade massa, Blev inget krök/fest och det var jag faktiskt glad för. Kändes mer som en sån mysig kväll.  När jag vaknade idag morse fick jag en chock, ännu mer snö. Stört härligt. Jag älskar det. Idag ska jag träffa philip, ska nog på laserdome med hans kompisar. Men Varje gång jag spelar laserdome springer jag alltid in i något. Sisst var det en skit lång kille jag råkade rusa in i så jag trillade baklänges rakt in i väggen bakom mig. fyfan vad jossan skrattade åt mig. Man blir helt aggresiv där inne! När man blivit skjuten så fortsätter de skjuta. Man bara: ja OKEJ, jag är träffad! får panik på att bli skjuten utan att kunna skjuta tillbaks. Så fort jag kan skjuta igen så är jag efter den personen. haha




Datan är tillbaks!

Min Blogg har varit död nu under ett tag. Fick något skit på min dator om att jag hade virus så jag har inte orkat vara inne på datorn på grund av det. Thomas kom hit och hjälpte mig innan och DATAN ÄR NU FIXAD :D Något falskt program som körs i bakgrunden och säger till att man har 30,40,50 infections. Men alltså falskt! programet är bort taget och datan är bra igen!
men ja lite uppdatering nu, Var igår med vicktoria. Jäkla strul med tågen pågrund av all snö nu. snöat nu typ 2 dagar i sträck men jag gillar det så jag ska inte klaga förrutom på alla förseningar med buss och tåg! 
När vi skulle ta tåget till malmö och kolla affärer mm så kommer helt plötsligt tåget på fel håll som om de skulle kollidera.  Men det hade skett en kraftig växelfel, nästa tåg går om 30 min sa de så jag och vicki gick till bussen men sen kom såklart tåget 3 minuter efter att vi gått därifrån så rusar tillbaks så ska såklart smidiga sara trilla påvägen när vi ska över staketet :( men vi hann med en aningen blöta skor bara.
Hittade min nyårsklännig på Zara för 399 kroner. Vill dock inte visa den här än. Den är bebis rosa och svart men resten blir en överraskning än så länge :) hehe. Tog bussen till tomtecupen och kollade när damerna spelade och vid detta laget var mina skor blööta in och ut. inte bra skor fick jag reda på. Såg 2 matcher och tog sen bussarna tillbaks till åkarp.Träffade lb, victor och victor en stund men skyndade oss sen hem till mig. Trodde båda vi fått köld skador! Myste ner oss i täcke och Kollade film och snackade, deckade sen här hemma. En väldigt mysig dag.
En sån blir det ikväll också. Ska hem till anneli med sara, julia och vicki och äta chocklad fondue, blir kasnke senare att vi sticker på krök men det får vi se senare på kvällen.
puss





Arash låtar gör mig alltid på danshumör!!
temptation
tike tike kardi
bombay deams

julgrans uppsättning

okej, det blev inga brända mandlar. Orkade inte. Blev prescis klar med julgranen och min familj är verkligen något utav det extra. Vi hinner knappt upp med ljusen på granen innan vi börjar svära åt varandra om att man sätter ljusen för nära, på fel sätt, att den andra står ivägen eller att man är korkad. När vi väl fått upp ljusen pallade inte pappsen trycket mer. Då var det rökpaus. Sen hittar jag min syster stå och mäta hur lång hon är mitt i allt. HAHAHA alltid lika kul och sätta upp vår gran...

Onsdag

wiiii! Pappa berättade precis för mig att jag har 1600 på mitt konto! Har hela tiden trott jag haft 600-700 så snacka om att jag är glad nu. Har gott om pengar nu till mammas och pappas julklappar + lägga undan till magaluf :D
Hade introduktion imore i skolan om vilken inriktning vi ska välja i 2:an.  Friskvård, akutvård. internationel (där man får åka utomlands och praktisera) eller Naturkunskap. Det står mellan friskvård och akutsjukvård. känns som att man får lättare jobb om jag väljer akutsjukvård men vill inte alltid jobba med sjuka människor men  ja jag får se. Iallafall 1 månad kvar tills jag ska välja så. Hade gröt till lunch. inte uppskattat. Så jag, joy, sofie, och jossan tog bussen in till mc Donalds och käkade och hade sen bild.
 Efter bilden hade vi egentligen matte där vi skulle se en film om sffran 1! sjuk film. Sa att vi redan hade sett den och fick sluta 3 istället för 4 hehe. Slutar aldrig den tiden vi egentlige ska. Får 99% alltid sluta minst 30 minuter innan. älskaaar det!
Ikväll blir det att vi sätter upp julgranen här hemma och sen ska jag få tag på julia och fråga henne om hur man gör brända mandlar så ska jag göra det (hon gjorde det för inte så länge sen så) 
Imorgon ska jag bara ha badminton från 9-10 sen slutar jag :O stört härligt.
Puss

Tisdag

sitter just nu på philip rum och väntar på att han ska komma. Slutade nämligen 12 idag och åkte hem om och kom sen hit vid 3 men hans buss hem gick inte förrän 20 över så hans lillebror öppnade för mig så jag väntar här istället. Iskallt ute+ snööö.
Hoppas han kommer snart. Puss


shakira- did it again


Grym hon är!

måndag

Stannade hemma från skolan idag, josse ringde precis och bekräftade mina misstankar om att det var en helt onödig skoldag. Film sen tipsrunda och de hade slutat redan nu så. Har typ inga lektioner på hela veckan. Bara såna chill dagar och imorgon ska vi på ergonomi. Förstår fortfarande inte riktigt vad det är men något om hur man lyfter rätt utan att skada sig :s. Men Har precis städat undan på mitt rum och ska snart damsuga sen ska jag möblera runt i mitt rum. Tycker sånt är riktigt kul. hehe
När julia slutar så hoppar jag på 130 bussen och åker med henne in till stan och kollar julklappar. Har nämligen båda två en bra ide ;) hihi Puss

hej mitt vinterland

söndag idag och igår när jag skulle med julia till stan så missade jag busshelvetet. Sprang som en idiot när jag såg bussen komma men nejdå, den ville inte vänta de 10 meterna tills jag var framme vid bussen. Kollade när nästa buss skulle komma och nästa skulle inte komma förrän en halv timme senare så det var inte lönt då Klockan var 3 och affärerna stänger 5 så var att börja gå hem igen. störigt. Träffade philip på kvällen och var på chillkrök med hans gamla klasskamrater.Sen tog vi bussen hem här och hade mysigt.
Så idag var vi på Burlöv center och kollade julklappar. Dock köpte inte jag några för jag har redan planerat vad jag ska köpa och det finns inte där då. Philip hittade dock allt han behövde och fyfasiken vad det börjar bli kallt nu. Lite snöflingor har det kommit idag. Jag Vill ha snö, helt vit täckta gräsmattor nuu!


Jigsaw pussle

Fest hos anneli igår. Skit kul att träffa allt folk där. Kom hem vid 2 tiden något. Och några få bilder blev det faktiskt därifrån :)


sara jag julia<3

Sara x2 <3 haha

Ska med julia till stan nu, tar tåget prick. Ska kolla julklappar och sånt sen ikväll vet jag inte vad som kommer att hända.


heavy touching

Har inte haft någon lektion i skolan idag. För jäkla onödigt,men inte tråkig för det haha. Gick upp på vinden och hämtade alla julsaker och dekorerade hela första våningen. Satte upp julgranen mm. Ett av våra exempel blev vår banjamin. HAHA

  

Personligen tycker jag att den är dö läskig!!!! haha Åt sen lussebullar men mesta av tiden satt vi bara och flumma runt. ikväll bär det av på fest här i Åkarp. Ska bli skit kul. Ska snart upp och duscha sen börja göra vid mig lite smått.

hahah<33

Pusssssssss


byxorna

 


Såhär blev resultatet på byxorna. Helt okej tycker jag, kanske fixa till liite till. Och mina skor passade jag på att visa. hehe Men kommer inte få använda skorna på riktigt förrän efter jul för det är då jag "får" dem för de ska egentligen vara en julklapp.  :(


Kakdag

Skola idag och vi har den grymaste läraren. Hon frågade oss vad vi ville hitta på i eftermiddagen så skojade vi om att vi ville ha kakor så helt plötsligt står klassen på Netto och får ta vad vi vill. Slutade med kakor för 300 kroner som skolan betalar allt för haha. awsome! Satt sen i klassrumet och krängde allt.
Slutade vid 4 och åker sen upp med pappa till Nova och köper de skorna jag nämnt innan :D
Har inte nämn detta, men min mamma blev påkörd på sitt jobb av en truck igår så nu på några veckor kommer det vara ganska annorlunda här hemma, Blir att hjälpa till i hemmet då ja. Diska, bädda, städa ja allt det som innebär i hushållet men det kommer bara vara nyttigt för mig iallafall. Tyck jag är konstigt, men jag tycker det ska bli lite kul att få sköta sånt själv. Har sen liten varit ganska bortskämd på den fronten så. För er som undrar så mår hon bra, har brutit skulderblandet men annars är hon okej. :)

Nu ska jag prova på att göra hål i mina svarta jeans så får hoppas det blir bra annars blir jag sur!


Arthur och minimojerna

Precis duschat och idag kom min mamma hem med filmen Arthur och minimojerna. hehe :Dså Ska torka mitt hår nu sen ska jag kolla på den. Sovmorgon imorgon. Tummen upp för det! (y)

'Arthur och minimojerna'; Freddie Highmore, more, and more...

'Arthur och minimojerna'; Sexiga prinsessan Selenia (Madonna/Robyn) 


nova lund

Kom precis hem från Nova lund med mamma och emelie. Skulle kolla på julklappar så mamma vet vad vi önskar oss och sånt. Är förälskad,Hittade mina drömskor-hög klackat. Har alltid letat efter den stilen av högklackat och där inne står dem, på bianco med 20% rabatt! wiiie Ska önska mig de i julklapp och då hoppas jag verkligen att jag får de också.

 
700 kr från Bianco men just nu 20% rabatt så alltså 560 kroner!
Ser lite konstiga ut där men fotade dem bara snabbt. hehe

Och jag har bestämt mig, jag SKA börja på dans. Hoppas på hip hop/street dance. Får kanske malin med mig där vilket jag verkligen hoppas att hon är på. Skulle varit mycket roligare då! :) Orkar inte med att inte göra någonting längre. Har alltid gjort något. Gymnastik, dans(när jag var liten), friidrott och fotboll. och Snart börjar en ny termin och då hoppas jag på att hoppa in på dans sen får vi ser hur det går.
Känns som en skön tanke att bara dansa av sig mitt i veckan sådär.
Men vill också testa på magdans men streetdance står faktiskt högre på min lista nu. Vill testa mig fram på nya saker nu känner jag :)






brick by boring brick

philip sov här hos mig från lördag till söndag. Hade huset för oss själva så det blev bara att vi chilla och myste här hemma. Vid 11 på kvällen blev jag sinnes sugen på friterad banan. Hade aldrig gjort det själv så bara gissade mig lite fram om hur jag skulle göra och det blev bra förutom att vi inte hade någon vanilj glass som jag märkte sen menmen :D
Nytt tema i skolan igen och det suger kuken. Arbetsmiljö och säkerhet.... men ja får dra mig igenom denna veckan. FÖR SNART ÄR DET JUL LOV :D




fredag och jag älskar det.

MVG i medicinsk grundkurs. Är lycklig! Det trodde jag aldrig, jag mvg i ett sånt ämne. Men Fick tillbaks provet idag som jag gjorde i går, mvg. Efter skolan åkte jag in till lund med sofie, kolla julklappar o lite så. Köpte ett linne och godiis. och Nu ska jag snart sticka och möta upp malin vicki och elena. Sen sticker vi till julia där vi ska äta fondue och prata massa skit haha. Anneli kommer också senare. Blir kanske bio efter, får se hur det blir. Puss


owl city-fireflies



































Internat med consensum

Var inne på skolans hemsida och snokade runt och hittade då lite bilder från Internatet med consensum på sånt läger i 3 dagar för att lära känna varandra i början av gymnasiet. haha Var faktiskt kul när man tänker tillbaks. :) Kommer ihåg hur trött man var i hela kroppen sista dagen och på tal om det. SPINELN I DUSCHEN NÄR JAG DUSCHADE. Den var enorm! sprang ut ur duschen, bokstavligen.


Linnea, jossan, josse, jag & sofie.


hahha okej måste nog förklara här! Sån övning vi hade på stranden där vi skulle ha tex 1 rygg, 5 händer, 4 ben, 2 axlar mm i marken. och endast det som det stod. Jag blev rygg så det är jag som ligger med synbar rumpa som sedan blev till en sex ställning. hahah Hade dock hela stranden med mig tillbaks till stugorna sen :( Men man får väl offra sig för sitt lag, inte sant.


några av lärarna hahah!


tisdag

bara gått igenom massa om provet i dag, och fick ingen lunch idag i skolan. Maten, fisken var slut! så irriterad jag blev. Den goda fisken med potatis och dillsås, slut :( Men fick iallafall sluta klockan 3 istället för 4 pågrund av det. Hade bara arbetspass så. och vet ni vad. JAG ÄR SÅÅ SUGEN PÅ LUSSEBULLAR!


*dreggel*


RSS 2.0