tattoo


älskar den!!!

Katastrof veckan

Har påbörjat en ny vecka nu, Katastrof veckan heter den. Det innebär att vi i 2:an får lära oss hantera katastrof situationer om de skulle uppstå. Så som flygplans olycka, kanske lite överdrivet men ni fattar vinken? Hur vi ska ta hans om de drabbade och vad vi ska göra i olika situationer och så. Idag fick vi bla lära oss HLR (hjärt och lungräddning) och sidoläge. Saker som jag själv tycker är ganska uppenbara att man egentligen skulle haft de i 1:an menmen. Det var kul. Blev chokad över hur hårt man var tvungen att trycka över bröstet men det var intressant. Imorgon ska vi lära oss det akuta skedet med lyft och sånt. Och sen på Onsdag blir det den stora övningen med oss 2:or. Man ska då antingen vara skadad/död/choktillstånd/akutvårdare mm. Kommer bli skitkul och säkert helt utflippat!!


Johanna försöker få liv i Ove som fått hjärtstopp.


jag provar med inandningar.


Tillslut vaknar Ove till liv och johanna och Ove kan leva lyckliga i alla sina dagar...
:D

Update om helgen

Hade min 18års fest i fredes, hade as kul och fick många fina presenter!!!! Tack för kvällen alla som gjorde den så bra!!! :D städningen var dock inte lika kul. Har inte förstått det svåra med att pricka sin mun när man äter? Hmmm tror det måste vara alkoholen som påverkar koordinationssystemet..... hahah sjukaste!!
Glömde ta bilder under kvällen, men min pojkvän hade kamera med sig med massa roliga bilder som jag ska försöka få tag på. Men Snodde åt mig några bilder från vänner som jag kan lägga upp sålänge:


jag

Fin tårta som jag fick av vanessa, kom på att jag ville fotta den när jag hade ätit upp halva. haha så typiskt..

 
Elin&anneli



jag och patrik gav oss på bugg, tjusigt!

Resten av kvällen finns på Philips kamera, ska ta bilderna nästa gång jag är där och lägga upp :)

Vaknar redan klockan 9 på fredagen. Jag bara FAAAAAN, helt bakis hahha. Ville sova längre men kunde verkligen inte somna om. Ville bara äta frukost, så gick upp och gjorde frukost till mig och gick ner med några till phlip i sängen.  Åkte hem till philip senare på dagen och gjorde fin middag med honom, christian, sonny, marcus, hanna och jonte. Grillat kött med potatisgratäng och grillad/kokt majs :D så gott! Spelade spel bla "Med andra ord" som vi gjorde själva. Kolla sen på den nya Big Mamma House och badade sen Jacuzzi till 2-3 på natten.  DETTA VAR EN NICE HELG! 
Fira såklart Mors dag med familjen också, köpte blomma choklad o så :D

Konditionstest

började dagen klockan 11 på vårdcentralen, har fått urinvägsinfektion. Det suger. Missade vår filminspelning i min grupp i skolan och det suger ännu mer. Riktigt rolig film skulle vi göra. Zombiefilm/ mentalinlaggda patienter som "rymmt" hahaha. Så rolig resultatet blev när jag kollade på det sen :D Klockan 1 var det idrotts dags, konditionstest i Stadsparken. Denna lektionen fick jag veta senare att den var avgörande för mitt betyg. Förbättrade min tid med 2-3 minuter till typ 19.40 så är hur nöjd som helst och ett MVG på det sitter inte helt fel :D så stolt. Och tack philip för puschen!
Ska sen iväg och köpa en "sladd som gör att man kan ha 2 högtalar system" till fredag och fixa lite sånt. Imorgon börjar jag 1 och har min allra sista matte lektion :D  så jävla skönt att lämna matten bakom sig sen!


American History X

Precis duschat och sitter nu ute på vår altan med Hallin Te bredvid mig redo för att börja skriva på mitt arbete. Ska göra ett arbete om vår praktik och jag som trodde det skylle vara lätt. Skulle nog börjat tidigare nu när jag tänker efter haha menmen. Det går frammåt. Första skoldagen idag på 5 veckor dådå. Kollade film på eftermiddagen, Aamerican History X, så hemsk film, om nazister och "niggrer" och sånt. Jag föll tårar i slutet på filmen :(.
Skön start på veckan, nu ska jag bara kolla lite Tv sen hade jag tänkt gå och lägga mig :)

Fire up

Har haft en super mysig helg, typiskt mig att uppdatera på söndagar..  Men iallafall så var det min sista dag på min praktik i fredes, jag bjöd på hallonpaj till alla och sen fick jag en blomma av personalen, en blomknippa och en värmehandske av 2 av besökarna. Ur gulliga!


Hallonpajen var mycket uppskattad, allt blev uppätet förutom 1/4 :)

I lördes spelade vi fotboll på dagen i staffanstorp och såklart så ska jag vara jätte klumpig att snubbla över mig själv och trilla så jag har ett fett sår på mitt knä och fick näseblod efter en boll i huvudet (y) och ja, jag slutade spela efter det... haha dagens klumpeduns. Åkte till lomma strand och spelade volleyboll senare istället och jag lyckades lite bättre med det, stekigt väder det var!!
Åt hawaiiburgare på ett gatukök och vid 9 på kvällen sen så blev det pirates of the carribean 3 hemma hos marcus.



Vaknade idag vid 10 av att philip sa att vi skulle med hans kompisar och fiska i lomma. När vi väl kommer till lomma så hade han lurat mig. Han hade planerat en överrasknings picnik till mig på lomma strand. Ur gullig pojkvän :D blev så glad. Åt frukost på stranden och sen ska det såklart komma en regnskur. Men det var mysigt tyckte jag. Satte oss under filten som skydd och myste!






haha sötis

 

Efter att vårt skydd blev genomblött sökte vi skydd i skogen där våra ideer på skydd var slut så philip passa på att pissa....hhaha men tillslut slutade det regna och vi körde iväg. Philip lämna mig här hemma så ska snart börja på mitt arbete i skolan :(:( Imorgon är det första skoldagen för mig på 5 veckor.

18/5

Var på min praktik idag, som alla andra 3 veckor då ju. Är inne på min sista vecka nu. Vill knappt tillbaks till skolan. Har aldrig trivts så här bra på någon av mina praktiker innan som jag gör på denna, vill inte lämna den!!! haha menmen :(:( Idag börja jag 8.30- 15.30. Var på Carema i Lomma också, sökte jobb där och antagligen blir det något där men har förmodligen ett till jobberbjudande på ett ställe till som jag var på förra året nu så nu vet jag inte hur jag ska göra. De har hjälpt mig så mycket på min praktik med det i lomma... Måste bestämma mig till imorgon. Får sova på saken hehe. Philip överraskade mig efter jag kom hem från praktiken och sa Hej, åt på centra också(en pizza resturang här i Åkarp) och snacka och så sen begav han sig hemmåt igen. :)
Imorgon går jag från 8:30-11:30 och på fredag 8:30-14:00. Riktigt skön avslutning på veckan (y)men kommer sakna dem. FÖrresten glöm inte Doomsday som går på TV6 kl 21 idag!! Sån virus science fiction film typ, sara style!


Skinny Love




riktigt fräcka, från Top shop

Nationella Matte

såhär såg då min dag ut igår, massa plugg tillsammans med pojken min inför Nationella Matte B. Usch fy fan svårt det var. Skönt att det är över nu :) Men tur att jag ens plugga igår och fick hjälp annars hade jag nästintill kastat provet i papperskorgen och gått haha
Nu kallar mamma, ska upp och äta nu, lövbiff med pommes tror jag det blev idag!


with every heartbeat

idag är det söndag, igår var jag på konfirmation hos min pappas kompis dotter.Konfirmationer brukar vara sådär men det var faktiskt trevligt :)  Åkte hem till philip senare på kvällen och förfesta hos marcus. Drog sen vidare hem till malin där jag hade himla kul. Kom hem vid halv 4 och vaknade halv 2 idag. Panik av att vakna så sent!!! Åt frukost och stack sen ut och spela fotboll med marcus hanna christian och jonte men fick strunta i det pågrund av ett mounsun regn... hehe. Nu kanske vi ska se pirates of the carribbean och sen bär det av hem för min del. Imorgon är det praktik :)
Alla bilder på kameran från igår råkade någon dummerjöns radera så hade typ bara 5 bilder kvar i slutet av kvällen :(:(
Fina glasögon jag fick tag på...

18 år och en dag

Fyllde 18 år igår wiiiiii :D känns skönt att kunna visa upp sitt eget legg stolt nu! Att inte behöva fixa in sig genom någon annans namn.  Min dag började för övrigt kvart över 6 på morgonen. Tidigt som fan men slutade vid 10-11 tiden. Var på Philip Ekebergs praktik och hälsade på i st Lars, fick se ect behandlingar och sånt. Jätte intressant faktiskt. Kul att man får vara med om så mycket på sina praktiker. Tog bussen hem sen och somna lite till här hemma hehe. Sen fick jag present av emelie, en jätte fin strandväska och sommar skor. Senare kom philip och pappa så fick jag presenter från familjen och från philip. Jätte fint alltihop :D
Men det jävligaste var att jag nämligen hade önskat mig en tatuering så öppnar jag det sista paketet, däri ligger FALSKA tatueringar. hahha visste inte om de var seriösa eller inte eller om jag skulle skratta eller gråta men som tur var så var så skojade de bara :D så nu ska jag försöka boka tid så snabbt jag kan och göra den. Får inte glömma att vi beställde hem Kinamat också. Tradition varje gång jag fyller år ;)


De falska "Tribal tattoo"

Mercedes lullaby

Min helg har varit toppen. Den börja med i fredes att jag var med philip. Tog en runda till öltältet men det var proppfyllt. De sa att de tog 30 min att stå i kön för att få dricka bara så gick hem till emil istället och gjorde charader. Hade följe med hanna, narcus och jonte hem och mötte upp sonny så köpte vi nybakta bullar på bageriet. Jag älskar det!!! Lördag morgon åkte jag och philip virvelvinden på marknaden i staffanstorp med hans lillasyster och sen tog vi en runda på marknaden också och åt langos till frukost och även en runda till öltältet igen och DENNA gången var där plats. Så Stekte i solen med en cider bredvid. :D
Stack hem vid 5 tiden och åkte sen hem till julia vid 7. Åt fondue där med henne och elin, NamNam. Jätte gott. Senare kom simon och Niklas så spelade vi spel :D hade jätte kul
Snodde två bilder av julia, hoppas det var okej :)


haha fin..


Den fina middagen :)

Fick skjuts av Niklas till staffanstorp sen när vi skulle hem, jätte gulligt! Sen hela denna söndag har mest bestått av volleyboll. Gjorde upp ett nät på en gräsplätt med philip och hans vänner och spelade från 1 till klockan 4. Så sjukt skönt väder det var så. Hade lätt kunnat spelat i underkläder bara så varmt det var. Men jag klagar inte :)Det blev såklart fettomat-kyckling/kebab tallrik efter volleybollen och efter det fotboll :)
Nu ska jag sova, har praktik imorgon men mår inte så bra så får se hur jag mår imorgon.
godnatt

Inga kläder

Helgen rullar på i en jävla fart. Det är redan fredag och jag slutade vid 1 idag. Skönt. Älskar min praktik, så härlig stämning där. Får ont i magen så mycket jag skrattar där ibland. nej men det är skit skönt att jag fick en bra plats :) guld värt! Förutom praktik denna veckan så var philip här hemma igår när jag kom hem. Kollade bio med hans vänner senare på kvällen. Fast and the furious 5, grym film!
Nu ska jag duscha, äta och göra vid mig sen sticker jag till staffanstorp och kommer befinna mig i öltältet (y)

förresten, Veronica Maggios nya album "satan i Gatan" måste ni lyssna på. Synd bara att man bara kan lyssna på en låt 5 gånger. Det suger :(

måndag

Ledig idag och har bara haft egentid. Sovit länge, gått i pyjamas länge, kollat Tv och varit på IKEA. Sån skön dag då man egentligen inte gör någonting som man måste ha ibland.. iallafall jag haha. Nu ska jag Kolla på TOTAL BLACKOUT. Riktigt roligt program!
Imorgon börjar jag halv 9 och jag hoppas regnat upphör så kan inte behöver cykla i regn!!!!!!

Sealed with a kiss

Min valborg var så lyckad!! Började med att jag stack in till stadsparken halv 12 med vicktoria sen mötte vi Pernilla i Lund. Vid halv 2 kom resten. stannade i Stadsparken till 5 och fick bråttom hem efter det. Vid halv 7 åkte vi till Sara Lindros och grillade och åt, drack och hade det kuul.
Vid 10-11 drog jag vicktoria och Niklas vidare till här i Åkarp på fest. Fick gratis taxi dit tack vare mig och vickoria och en snäll chaffis. Fan vad grymma vi är :D  Festen var för övrigt riktigt ball. Hade så jävla kul!!!!!!

Det blev inte så många bilder under dagen men vaknade upp och hittade dessa iallafall :D
 






RSS 2.0