stressstressstressstress

huvudvärk, stressad, sur och halsont+ en data som inte vill ladddas. detta gillas iiinte.


Ikea

Gaanska så jobbig skoldag idag, bara massa vanliga lektioner. Ända dagen vi har det. Behöve egentligen plugga idag men var så sjukt trött på skolan. Så åkte upp med mamma och Emelie till Ikea och köpte ett databord till mig och en stol, åt sen på ikeas resturang som de har. Köttbullar och så hehe. Passar alltid lika bra.


haha jag och syster roade oss med denna underhållande vagnen..

  

    Högtalarna        Dock utan den vita skivan.

 Åkte sen till market något och köpte bashögtalare till mig :D Längtade hem för att lyssna på dem men gissa vad! De fula äckliga högtalarna fungerar inte. On och off knappen är SÖNDER! varför ska det alltid hända!!!!!!! Är lack nu och får sitta och lyssna på mitt mobbade ljud på den bärbara..... :(
Men snäll som min mamma är så ska hon efter jobbet imorgon byta dem till mig så då får jag banemig hoppas att de är fungerande.
Klockan har redan hunnit bli över 9 så ska kolla igenom provet och sen sova.

Måste också kontakta min handledare som jag ska ha nästa vecka och två veckor framåt så lägger det som en påminnelse här ;) hehe


mockingbird

Har inte uppdaterat på ett tag men men här kommer det iallafall. I Lördes var det först fotbolls match med damerna, förlorade men det var ändå kul match tyckte jag :) Duschade och åkte sen hem här med philip (som var &såg matchen). Åt och gjorde vid oss sen hade vi följe med julia och simon till fest hos Anneli. Kul som vanligt men blev lite si och sådär i slutet. Philip och jag gick hem här vid 12-1 tiden så i söndes blev det bara att ta det lungt. Har faktist inga bilder från kvällen :( men ajja.

Idag (Tisdag) var jag på studiebesök med halva klassen på sjukhuset. Fick lära oss EKG-systemet och veta vår lungkapacitet(stavning).Kul information ändå. Har förrsten ett jätte stort prov på fredag med hjärtat och cirkulationsorganen+ matte prov på det. Med att räkna ut recept och sånt. kan säga såhär: denna veckan kommer jag ha no live!

Men var inne på julias blogg precis och fick jag syn på hennes nya inlägg. En video som vanessa gjort HAHA. Den  videon gjorde min dag kan jag säga!

Try JibJab Sendables® eCards today!

du gamla du fria...


Hörde den precis och var tvungen att lägga upp den. Den är bara så skön. <3


face it.

Hemma från träningen nu. och resultatet av det blev att jag ska spela match på lördag hahah jaja det kommer väl gå braa.... har iallafall precis duschat och ätit potatismos med falukorv haha mums.... och Imorgon efter skolan ska jag gymma. Har sånt gratis grymkort av min skola inne i lund eftersom vi inte har gymnastik så det är skit härligt.  Sen resten av kvällen blir det bara att ta det lungt antagligen :)


fotbollen

ska iväg och träna nu. Känner egentligen inte alls för det :( men fan, måste träna lite. Sen får jag se hur jag gör med fotbollen. Har tappat lusten för det helt just nu tyvärr  :( ska tvinga mig dit nu då och försöka tvinga tillbaka lusten!

positiv inställning! får se hur det går med det....


22-23

Igår hade jag och Philip ett halvår så han kom hit här efter att han slutat (själv var man ledig) Kan nu säga min present jag gav till honom..... En skiva med alla våra låtar vi har tillsamans och låtar jag vet att han gillar så själva skivan så var det en bild på oss och sen framsida och baksida såklart :) Av honom fick jag ett halsband och en jätte fin dikt eller så som han hade skrivit till mig. Mycket gulligt av honom allting. Blev jätte glad! Tog det bara lungt och så här hemma i och med att det var skola nästa dag (philip sov här) Så idag var det då skola, philip började 1 så han sov vidare medans jag gick till skolan. Kände ångest över att han fick sova vidare och inte jag :( kom nästan försent till bussen pågrund av att man försökte dra ut på tiden men nejdå. Den ska gå i sitt vanligt snabba  tempo när man inte vill det :( Är helt död nu, har precis gjort klart mina instuderingsfrågor på 1 A4 papper som ska vara inlämnar imorgon och jag riktigt känner att sängen skriker efter mig så GODNATT! :D


måndag

Måndag idag, en ny skolvecka. skoldagen har gått snabbt.Kom hem och efter det har jag fixat min "present" till philip. Har ett halvår imorgon+ att jag är ledig. SKÖNT. :D gick ut och träffa Anna ett tag, gick och pratade & så. Behövde verkligen en paus från mitt fixande med saken så det var bra tajmat! Trodde att jag när som helst skulle kasta ut datan ur fönstret! :( men Vad jag gav honom får ni veta imorgon antagligen. Om jag säger det nu så kommer han se det direkt här så ingen bra ide :P Men tycker iallafall jag har varit jäkligt slitig!  Nu ska jag nog sätta på en film, tror det blir. "Säg att du älskar mig" sen ska jag sova
puss


partyparty

Bilder från festen hos sebbe:


sandra jag olle.


olle jag philip


kimmy jag olle


skolan.

Sitter nu i skolan och har "torget" typ stug tid där man får jobba med vad man vill så ja, då hamnar jag på bdb, facbook och bloggen.. haha. Har snart lunch sen har vi bara sån samling i klassen då vi snackar om veckan och sånt sen slutar jag :D  då kommer philip hem till mig sen sticker vi iväg på partyparty. (y)



girls just want to have fun.

haha kollar just nu på gamla foto med mamma från när hon var ung, riktigt kul! Sånna bilder från hennes fester och utomlandsresa :D  haha . De hade ju inga datorer direkt så fick också läsa hennes "kärleksbrev". från en av hennes gamla pojkvänner och sen från en Engelskman hon träffade en gång i Mallorca och sen flera andra brev , för jävla kul. Ens föräldrar har faktiskt också varit galna en gång i tiden hahha

men är iallafall klar med tema arbetet nu och nästan med matten men jag struntar i det nu för jag har faktiskt varit duktig och ska nu upp och njuta av en varm dusch och kolla tv sen sådeså :D


jag och vicki från gothia förra året. haha


lucky

Började halv 11 igår, skönt :)efter skolan åkte jag iallafall till staffanstorp efter skola, träffade sen philip där. skönt att få träffa honom :)

idag slutade jag  typ 4 timmar tidigare ! :D skulle egentligen sluta 4 men slutade efter lunch. STÖÖRT HÄRLIGT!  Blev filmad i skolan idag btw. Sån dokumentär om skolan som ska läggas ut på internett och på vår hemsida för 9:or som ska välja gymnasie ska se hur skolan är HAHA. 
ska plugga massa idag eftersom jag också fick massa extra tid nu när jag slutade tidigare så får se om jag hinner träna sen. 


pinch me please

Stannade hemma från skolan idag, är inte på topp. Mådde inte så bra igår heller men var tvungen att gå till skolan. Men idag har vi bara metod arbete som är ganska lätta så passa på att vara hemma idag så vaknade typ precis och sitter nu bara och lyssnar på musik och ska snart upp och göra frukost :) Sen blir det att göra klart mitt tema arbete som ska vara klart till fredag och sen..mattehäftet :( fan!


skör som glas

in i varje ord..


lova mig

inga ord kan förklara.


knights of cydonia

var och solade solarium idag med mamma, var sjukt skönt. Hamnade i något mellan att sova och vara vaken och märkte inte ens att tiden var slut och att solariet slocknat.... Sitter nu och vet att jag borde räkna matte men jag vill inte, jag orkar inte! Matematik= Ångest. emelie ropade innan iallafall att hon gjort fruktsallad så ska upp till henne sen så ska vi se svenska hollywoodfruar. verkar faktisk vara en kul serie. :)


We will rock you

Spelade match mot Backarna idag, förlorade men jaja. Har iallafall fått lite bilder nu av vanessa ifrån festen hos Emil som jag var på igår. Helt okej var det där, ganska trött sen gårkvällen så tog det bara lungt :)


kusin och jag<3

victor, eremal,jag &sebbelito

LB& elena :D


My heroine

Gårkvällen var askul. Lyckad och allt man brukar säga haha. Ikväll kommer släkten hit och käkar kräftskiva sen blir det antagligen en sväng upp på en fest som är i mitt område så det är najs! Bilder från igår kommer antagligen när jag får dem skickade till mig :)


blushing


and i was dancing the whole way home...



Thank god its fridaaaaay

Äntligen fredag, de första dagarna denna veckan har gått sjukt drygt, kanske beroende på vår dryga vikarie i skolan som fick 1 timme att kännas som 3! haha men Varm och härlig dag idag iallafall, efter skolan åkte jag och sofie in till Lund för att hämta våra gym kort som vi får under detta året av vår skola men ioch med att vi slutade klockan 2 och vi skulle vara på gymet 20 över tre för en sån genomgång på allt där inne så var vi lite väääl tidiga så vi stack och tjocka till oss på mcdonalds. hehe Gymet var iallafall riktigt fint och Ska försöka träna på där nu 1 gång i veckan sen får vi se hur det går... :) Kom hem nu för 30 minuter sen och ska på fest i Veberöd med tjejerna ikv :D Kommer bli skit kul säkert. Ska snart göra vid mig sen tar vi bussen in klockan 7
puss.


(Skolan)

fräckare än oss får ni leta efter ;) hahha


torsdag.

Skolan idag som egentligen var till klockan 4 men fick sluta klockan 2 efter lite fjäsk från vår sida hehe. Härligt! Bussen hem och käka sen träning halv 7. Höll för övrigt på att bli påkörd, idiot. Så har nu precis kommit hem och ska kolla på Överlevarna som har börjar nu så ciao.

Några bilder från skolan igår som togs :)


jag och sofie, Överdrev hennes längd lite, så jag är inte så kort okej?haha


josse som inte ville vara med den grodan. :(


back on tracks

Dryg skoldag idag. Hade en vikarie från halv 9 till klockan 2 som bara snackade massa om mikroorganismer, virus, baktiereier mm. Hon bara proppade på oss med massa information under dessa timmarna. Skrev säkert 5st A4 sidor som anteckningar. jobbigt värre :( tog sen bussen hem klockan 4 och tog det lungt sen cyklade jag, elin och anna till träningen. Har inte tränat på jätte länge och trodde jag hade tappat lusten för fotbollen men fyfan vad härligt det var att vara tillbaks på träningen :)

Imorgon är det förresten turdagen, 090909 :) får hoppas på en bra dag allihopa.


monster houseee

fyfasiken vad denna veckans tordag var jobbig. Skulle höra ett helt arbete på endast en dag som sen skulle redovisas på fredag och betygsättas. Riktigt stressigt. Var hel sluut när jag kom hem så tog det bara lungt. Hade egetligen Träning men lat som man är just nu så stannade man hellre hemma och tog det lungt men ska ta tag i fotbollen denna veckan. I torsdes var det ockå sånna rea erbjudande på burlöv center så jag och mamma var så inbulsiva att vi tog bilen dit klockan 9 då det stängde klockan 10 men jag hann faktiskt både köpa en lila randig tröja, en stickad längre kofta och en sån längre stickad tröja där man får ha ett linne under, jag suger på att förklara jag vet :(  men iallafall Så i fredes redovisade jag och josse vårt arbete som gick hyfsat bra tyckte jag :) hoppas på vg-mvg. Tog bussen hem klockan 2 och möter då julia på bussen. Hängde med henne hem och snackade och litta så. Julia lockade även mitt hår som var ett smidigt och fint sätt! :P



cyklade sen och fixade lite till kvällen då jag och philip skulle på fest i staffanstorp, 20+ men ändå jäkligt kul och chill :D

Resten av helgen har jag spenderat med Philip, såg igår en skit kul film. Monster House. Sån animerad. (y)


älskar den :)



trötter

Igår efter skolan komphilip till min skola för slutade inte förräns 4 och han hade slutat 1 timme tidigare den lyckosen. Efter jag slutet tog vi bussen in till stan där vi letade efter en God resturang men det var för fasiken bara massa cafeer men tillslut hittade vi en som hette Italia :) goooda pizzor. Satt väl där till klockan 6 och tog sen bussen hem till honom där vi letade gamla saker på hans vind som vi kunde sälja på loppis på lördag, han kommer bli rik! haha  Nu sitter jag här vid datan och ska ta bussen nu klockan 8 och klockan är 10 i så det fick bli ett snabbt och lite slarvigt inlägg för måste rusa till bussen nu! puss

Vill inte till skolan, har en riktigt jobbig dag igen :( fan. Är trötter.


Tisdag

riktigt kul dag idag.  Gick först upp kvart över 7 och tog bussen 8. Gjorde bara vid mig och åt sen frukost i skolan. Bar 10 kronor för 2 mackor och skål med fil! vadå billigt? haha Skulle sen på eftermiddagen in till stan i Lund och intervjua folk om vad de tycker är hälsa och om deras egna hälsa. Bra väder så varför klaga? Har iallafall sånt tema med det nu. Kul faktiskt, men skämde ut mig ganska mycket också hahah. Var där i 3 timmar sen tog vi bussen tillkaks till skolan. Riktigt jävla drygt. För skulle shoppa i stan sen med jossan (där vi redan var) och om man inte kom till samlingen på skolan fick man sån frånvara för hela lektonen så var tyvärr tvugna. Åker in sen IGEN vid 4 och kränger Mc donalds. Philip kommer sen också ett tag så snackade och lite sånt.  Gick och letade efter affärerna sen, har kanske shoppat i Lund 2-3 ggr så trodde vi inte skulle hitta alla affärer, men vi hittade de viktigaste: Gina Tricot, Vero Moda och H&M.  Blev sen att jag köpte en tröja från Sisters :) Härlig dag med skönt väder (y)

Jag gillar det ;)


RSS 2.0