Jönköping

Hela denna helgen har jag varit uppe i Jönköping med philip uppe hos hans pappas familj, skyndade mig hem efter skolan i fredes och packa och sånt så åkte jag till philip där vi sedan blev skjutsade till tåget upp till jönköping. 3 timmar på tåget men inte blev det drygt för det ;) haha Jätte kul och mysig helg då vi umgåtts med hans pappas familj. Chill helger behövs det med. Tog Bussen idag 20 över 1 och var hemma här i Åkarp halv 6 så ganska lång resa blir det men inte tråkiga. Men Nu ska jag duscha sen äta choklad kaka som är i köket och frestar mig. Puss 

Ska under veckan förresten köpa löshår,clips. Vill ha tjockare hår så det ska bli sjukt kul. Har sparat ihop 2 studiebidrag nu haha (men inte endast till det och lite längre ska  vara)



kent

Brinn hjärtat brinn
Du vet du kan förändra allting
Det blåser genom staden inatt
Hör du sanningen, den lät som ett skratt
Brinn hjärtat brinn
Vår fiende är rädd om sitt skinn
Det räcker med en gnista ett bloss
Dom skulle vilja vara som oss

Mina tankar är så klara nu
Alla frågetecken slätas ut
När bomben faller vill jag vara där du är
Vår hämnd blir ljuv



en torsdag

Riktigt chill dag i skolan, fick sovmorgon till halv 11 och har sen inte gjort så mycket i skolan, snöbollskrig om det kanske räknas haha nej men har redovisning imorgon om gruppens makt och är klar med det typ så. Nu längtar jag riktigt mycket till att komma igång med dansen. 
Är rastlös.


<33

överrsakning

Nu kan jag avslöja det jag inte kunde innan, köpte present till sofie och en tårta såklart som vi överrsakade henne med på lunchen. Hon fyllde år i lördes. Generösa vänner vi är va ;)
Vår sista lunch blev inställd pågrund av för lite personer i klassen, alla hade stuckit hem pågrund av snö vädret för deras tåg/buss skulle sen ställas in...jovisst haha! så slutade halv 3, skönt.
men Nu ska jag upp och baka bullar faktiskt hehe. Puss


Vår fina tårta.


snart...

...börjar Paradise hotel!



pontus, skum men får en till ett gott skratt varje avsnitt!

Brüno, en udda film


Mitt mycket blonda hår är tillbaks. Känns jätte skönt. Slingade det igår(måndes) efter skolan i staffanstorp på "Från topp till tå" för endast 450 kroner och bra blev det ju också så det stället är något att fortsätta gå och slinga håret på. Gick sen hem till philipo och var där på kvällen.
Idag har bara varit en sån dag dag då jag skrattat åt nästintill allt+ att det var en sjuk skoldag. Bara massa sexsexsex. haha! & Såg filmen Brüno med klassen, Inte helt normal film...
Efter vi slutat så stack jag joy och josse in till entre och fika lite men resten kan jag inte säga. Så Nu ska sara vara tyst så jag inte avslöjar. Skriver imorgon.




Calendar girls

Uppdateringen suger. Men har inte haft lust att skriva de gånger jag varit inne. Men jag och honeybunny hade 10 månader i fredes så jag åkte hem till honom där vi senare åkte på krök hos sussie men drog vid halv 12, ville hem och ha det lite mysigt tillsamans. 
Lördag skulle jag på släktmiddag så åkte hem från philip 4 och duschade snabbt som in i. Skulle vara där 5 men blev lite försenade... som vi alltid blir. hehe God mat och allt. Jag och victor hade sen sällskap till en fest här i Åkarp. Mycket roligare än vad jag trodde det skulle bli faktiskt. Så det var kul. Efter att festen var slut så blev det en vända av efterfest hos simon.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Var och åt med vicktoria på centra och har precis bakat en chocklad sockerkaka, de ni. Det är mums på det! Ska sätta mig och kolla på Kalenderflickorna nu klockan 9 på tv5. Har sett den innan och den är riktigt rolig.

ciao

H&M



Gillar verkligen den klänningen! Men den är sluuuut :(

en mysig morgon

Hemma från skolan igår, och fick den gulligaste överraskningen. När jag låg och sov så hade philip slutat tidigare (typ 10-halv 11) så han visste att jag stannade hemma så han överraskar mig med att komma hem här. Han hade alltså ringt min mamma som var hemma och bett henne öppna dörren. åhh super gulligt! fick den bästa väckningen tänkbart. Låg och morgonmyste och tog sen bussen till staffanstorp och åt frukost (kyckling tallrik) med sonny och jonte. Verkligen en dag värd att stanna hemma ;)


This is England

Skola som vanligt, hade bara diskussion och kollade film. This is England. jätte bra film om skinheads, trakasserier mm. Ska se klart sista biten på torsdag. Fick som vanligt tur och sluta tidigare. Klockan 12 istället för 4. Vi slutar aldrig i tid på våra temadagar, alltid tidigare & jag Älskar det. 
I och med vi slutade då så fortsatte jag bussen till burlöv center där jag kollade kläder, eller letade faktiskt efter en speciell tröja men dom hade den inte där :(

En annan typisk sak är att jag håller på att få bihåleinflammation. Har jätte ont vid näsbenet och upp mot pannan. men ja, ska kriga med nässpray nu så jag inte får det.


Haha!

Samtalen vi har i min klass är sjuka. Idag innan Lunch satt vi och pratade om kommunismen och nazister. Eller ja, stefan gjorde. Han om svea land och svearike och hitan och ditan. Korkade kommentarer hörde man gott om idag.

Mitt uppe i en diskussion om nazister och judar där vi försöker prata emot honom.

stefan-
kommunisterna har inte gjort ett skit för samhället, bara dödat bönner. Nazisterna har iallafall gjort något bra. Judar ligger längst ner i näringskedjan.
Josse- Vaddå? äter vi varandra nu också?

Hahahha, är verkligen inte nazist eller något liknande. Men den diskussionen var bara så utflippad! Med andra ord, en typisk kommentar av Josefine.

Torncupen

Josse ringde imorse och väkte mig vid 10, då jag senare åkte till Torncupen med henne och kollade på kvarnby-hennes lag och Åkarp. Blev hämtad sen vid 3 och sen fick jag och pappa för oss att jag skulle övninsköra så körde en bit. Riktigt kul!
Skola imorgon och då blir det nytt tema också. Psykiatri blir det nu någon vecka. Intressant faktiskt.


Om du bara kunde se vad jag ser
& känna vad jag känner

veberöd

Igår var jag på fest i veberöd. Åkte dit med Philip, julia & vicki. Det var helt okej kul där. Blir alltid kul om man har sin pojkvän och bästa kompisar där så. Nattamat dirr när vi kom hem :)


Julia och vicktoria<3


The shit you heard about me might be true..But then again, it could be as fake as the bitch who told you.

Dancing naked in the rain


There’s a possibility
All I gon get is gone with your step
So tell me when you hear my heart stop,
You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility 
I wouldn’t know 



racerbil data!

Hemma från skolan idag, och vid halv 12 kom mormor och morfar hit. De åker till Kanarieöarna imorgon. Fuskigt! Och min data är trög. Den skriker som en racerbil och stänger av sig själv. Måste verkligen kolla upp den. Tror min hårddisk håller på att krasha
Det ska alltid klydda sig med denna datorn. Men Om jag inte uppdaterar så vet ni varför.

Alexandra Burke ft. Flo Rida



Blondie

Redovisning idag på människans skelett och leder och arbetssäkerhet och miljö och det gick jätte bra, läraren sa att hela min grupp fick mvg :) och ett plus på det var att vi fick sluta 6 timmar tidigare. Fick hem ett papper på olika övningar för att förebygga kroppen som var vår "hemuppgift".
Har bokat tid för slingning av håret nu, fast det fanns tyvärr inte tid förrän den 25:e men jag får stå ut till dess.


Bortse från hur jag ser ut här, påväg hem från Turkiet tror jag det är Och då var jag blond :) det var det jag ville påpeka och så vill jag att det ska bli igen.

Nu luktar jag att mamma håller på att göra amerikanska pannkakor så ska äta nu :D Haj

läxfri?

Kom hem från philip för någon timme sen och ska nu plugga.
Ja plugga, vad hände med den läxfria policyn undrar jag då?
jovisst....


Sparkle & shine

Underbara. Skulle velat ha alla tre nu och sommar på det Tack!


One tree hill

Är helt slut, jobbig skoldag så att säga. Men fick tack och lov sluta halv 3 istället för 4 och blev klara med vårt tema arbete idag, bara redovisningen kvar på torsdag så skönt. Hade tänkt sätta på min one tree hill box nu. Älskar den serien! Sen blir det såklart Paradise Hotel ikväll! Draamaaaa, underbart. Han nya pontus är bara för skum men för häärlig hahah

one-tree-hill.jpg one tree hill image by missylou_04

- Lifes courage is a fantastic mixture of triumph and tragedy. You does what it takes despite the personal consequences, despite the dangers, obstacles and pressures.

:(

OCH SÅG PRECIS ATT JAG INTE SPARAT DET JAG GJORDE KLART. AHHH fan vad jobbigt :(


okej, fixat! Nu ska jag härifrån hahah

Ny termin

Ja, första skoldagen idag på 3 veckor. Det kändes. Vaknade och kände mig illamående som spyfärdig. Vet inte varför, kanske för att jag inte har gått upp så tidigt på länge och fick inte så mycket sömn inatt...
Ja, imorgon blir det att filma hela dagen i skolan. Om olycksfall och sånt. Det är faktiskt roligare än vad jag trodde men nu vill jag bara ifrån datan. Men Tyckte jag bara kunde lägga in ett inlägg här snabbt. Har nämligen suttit och hållt på med olika headers och försökt få den att passa i fältet. Har upptäckt ett jätte lätt sätt att göra det på nu men nu tog mitt tålamod slut. Det får se ut såhär på min blogg ett tag, kommer inte orka ändra det. hehe
Ska duscha nu sen kolla tv Puss

Död snö

Åkte hem till philip igår där vi tog det lugnt. Så in i hevetes kallt nu så. Hans kompisar kom hit så hyrde vi film. Död snö. Om nazister som blivit zombier. Komedi och skräck på samma gång så helt okej då haha. Nu sitter jag vid datan medan philip, jonte, sonny och christian spelar något fotbolls bilspel som jag är sämst på. Kör runt som ett vilset lamm så placerade mig här istället så slipper jag klagomål haha.  
I fredes var förresten jag, vicki elena malin & vanessa på fest i veberöd. Var inte så pepp i början men sen blev det kul där, vid 1 tiden blev det att jag och malin  tog bussen hem och såklart stannade vi även och åt på mc donalds! bäst efter fest!
Skola imorgon och det är sämst :(

Men detta lovet har iallafall varit kanon tycker jag. Massa snö (mer än vanligt tycker jag),shopping, mysdagar med vänner och sin pojkvän. och även jul och nyår såklart!







Alla låtar från 2009!

Alla låtar som spelats i högtalarna 2009, här är remixen.

Men en stor miss, Ke$ha-tik tok är inte med.


Mardrömmar

usch, vaknade imorse av att jag grät. Har bara drömt mardrömmar inatt, en av de värsta var att hela min familj dog utom jag, att jag var ensam kvar. Bodde hos en barndoms kompis som inte brydde sig ett dugg om att min familj var död. När jag väl vaknade så fortsatte ögonen rinna. Hemsk! kände en riktig lättnad när jag förstod att det var en mardröm.
Men Kom iallafall för ett tag sen hem från malmö där jag var med några klasskompisar. Köpte ett linne från gina och sen en svart tunika från Vero Moda för 150- 50% rabatt men har ingen bild på den.
Nu ska jag nog testa på voddler, precis som spotify fast med filmer och se hur grafiken är på filmerna
 
129 kroner från Gina tricot


Mitt 2009

Tänkte göra en liten lista av hur år 2009 har varit för mig.

1.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
    svar: ja har varit mycket mer öppen för nya saker detta året
2. Höll du några av dina nyårslöften?
    svar: ja det tycker jag, att inte ödsla onödig energi på personer som stör mig och bli självsäkrare
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
    svar: ja en barndomskompis
4. Dog någon som stod dig nära?
    svar: nej
5. Fann du några nya vänner?
    svar: ja
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? 
    svar: inte vad jag kommer på nu
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 
svar:
22 mars- blev tillsammans med philip och den dagen är något man inte kommer glömma med tanke på vad som hände den kvällen haha 
06/13- Turket med tjejligan
06/12- skolavslutningen och avslutnings festen med alla 9:orna och hur vi tjejer åkte direkt från festen till flygplatsen haha
06/30 (runt det datumet) tog jag bussen upp till jönköping till philip och träffade hans pappas familj. Jätte mysiga dagar, verkligen.
8. Vad var din största framgång 2009? 
    svar: väldigt många småsaker
9. Största misstaget? 
    svar: vet inte
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? 
    
svar: inget allvarligt
11. Bästa köpet?
     svar: oj, under ett helt år? det vet jag inte. Tror det är mina högklackar från Bianco.
12. Vad spenderade du mest pengar på? 
     
svar: kläder antagligen
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
    
svar: mycket
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? 
     svar: halo med beyonce och många fler typiska sommarlåtar.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
     svar: gladare!!
16. Vad önskar du att du gjort mer?
     svar: jag är nöjd med år 2009 så inget
17. Vad önskar du att du gjort mindre? 
     svar: vet inte
18. Hur tillbringar du julen? 
     svar: med mina kusiner, mormor morfar eller farmor farfar
19. Blev du kär i år? 
     svar: jajamensan
20. Favoritprogram på TV?
    
svar: lost, ghost whisperer, gossip girl
21. Bästa boken du läste i år?
     svar: vet inte
22. Största musikaliska upptäckten? 
     svar: vet inte
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
    
svar: önskade aldrig mig något så speciellt.
25. Något du önskade dig men inte fick?
    
svar: nej?
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? 
    
svar: philip kom hit så fick jag mina prestenter av både min familj och honom.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 
     svar: ja
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? 
     
svar: ganska lätt
29. Vad fick dig att må bra?
    
svar: philip, turkiet resan, vännerna & familjen
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
     svar: ingen?
31. Vem saknade du?
     svar: ingen
32. De bästa nya människorna du träffade?
     svar: oj svårt,  men de i min nya klass är alla underbara.

wow

Har inte skrivit nu på 4 dagar tror jag, typ. Men ja, har sovit över med philip. Kollade Avatar på bio och den var riktigt riktigt bra. En sara film som det ska vara. Philip sov då här sen och nästa dag åkte jag med han och hans kompisar till internett cafe och gissa vad jag spelade? World of warcraft haha men det var faktiskt kul om jag ska erkänna. sov hos honom, myste massa mm. Åkte hem sen och hyrde film med  min syster och mamma, kommer inte ihåg vad de hette men what ever. Cyklade sen till elena och kollade paradise hotel med henne, vicktoria, lb och sebbe :)
idag har jag bara tagit det lugnt . Var och träffade anna och julia en stund och jag är över lycklig att jag inte börjar skolan förrän på måndag (ca alla andra mina kompisar börjar imorgon) så jag är skadeglad nu :D hehe

Imorgon tar jag bussen in till malmö och träffar josse, joy sofie och ellinor så blir det en shoppingrunda. (y) PUSS ska sätta på new moon nu!

sudden movements

jävla huvudvärk, försvinn! Beger mig snart av till victor där annat folk också är, kanske ska se film allihopa. vet inte. får se vad som händer. Haj

rusted from the rain


soft dagen

Nyår igår var jätte lyckad, var först här hemma och åt sen kom lite annat folk som vi förfestade med. Hade verkligen jätte kul. Vid 10:40 tog vi bussen till frida och tess nyårsfest i hjärup där det också var jätte kul. och vicktoria, vad gjorde vi i bastun hahaha, döda vi var! Deckade i sängen klockan 3 och tar det bara totalt lugnt nu. Sitter fortfarande i  min morgonrock och klockan är typ 4. Jag gillar det haha. vid 5-6 sticker jag och några kompisar ner till centra och äter tjockismat. Puss

Lite bilder från förfesten:










RSS 2.0