väla

Igår körde jag syster och mamma upp till Helsingborg till Välacentrum. Köpte en t-shirt, bikini topp och en sån tajtare "kjol". Var faktiskt jätte mysigt där, såg ut som man gick i en småstad inomhus.




Kom hem vid klockan 7 så senarepå  kvällen kom julia anna philip hit. Satt och snackade massa sen kom även Elena hit som kom hem igårnatt som varit borta i 3 veckor. Kul att hon är hemma. :)

Imorgon blir det min första träningen på sommarlovet med fotbollen sen kommer philip hit så sticker vi till vicktorias stuga dagen efter med vicktoria och kanske Tim (?). Kommer säkert bli massa skojj där. =) bla fisketrävling på söndag som jag vann förra året i min åldersgrupp haha skryyyt ;D men vafan, jag blev stolt! ;) 
puss 

släktkalas.

igår fyllde min kusin Maria år, fjortis blev hon. Grattis Grattis :D<3  Så var på släktkalas där igår. De hade den nya Terminator salvation så vi såg den. Riktigt bra var den! När jag sen är påväg hem så ringer vicki och frågar om vi ska ut och jogga(klockan var 10 på kvällen) haha så nej, hade ont i huvudet också. Gick ut och gick en runda och snacka istället. På vägen träffade man på skolkamrater från skolan som man inte sett på ett  tag så det var trevligt. stog och snacka med dom ett tag sen påvägen hem lånade jag filmer av vicktoria, så nu har jag massa bra filmer hehe

myskväll-småkrök-fest.

Japp, julia kom till mig i lördes vid 6 tiden. Hade ingen aning om vad vi skulle hitta på. Föreslog bowling, laserdome, bio och det vid Möllan som är nu men inget av det passade. Var ensam hemma så det blev sen att det skulle komma hit lite få folk så skulle vi bara sitta och röka vattenpipa och dricka lite och sånt chill bara men en halv timme innan de skulle komma så smsar dom och säger att de inte alls ska komma längre. Det var bara så irriterande!
Så julia och jag bestämde oss istället  för att prova oss fram på att göra drinkar och vi fick fram en jätte god som verkligen ska köras på förfester i framtiden :)  Satte oss på altanen och satte också igång vattenpipan och fick sen lite sällskap av grannarna som hade samma tanke haha dom är härliga dom. haha de hade "arabkväll" men såna "mössor" som de köpt i egyptien. haha

   
haha ja ni ser själv               drinkarna :)                     julia :)

Sen ringer Anna som var på fest i Bjärred. Vi var ganska rastlösa så vi stack dit och var där vid halv 12, ganskaa sent komna. Alla var redan i bra ordning haha. Men det var kul där, badade i poolen som de sa var 28 grader men det tror jag inte var helt sanning haha.

Get right


Att visa att man kämpar för en person är det svåraste som finns.


Feel

I onsdes hade jag och Philip 4 månader (L) Åkte in till Malmö och lät vädret bestämma vad vi skulle göra. Om det var bra så skulle vi trampa trampebåt och annars skulle vi ta en fika. När vi kommer in till malmö så börjar det regna så det fick bli fika på expresso house. Beställde Frapino med grillad skink-ost macka. Mums. Påvägen hem hyrde vi film och köpte choklad och gjorde banan med choklad i ugnen :) hehe sen sov han här :D

och igårkväll så åkte vi till lomma brygga typ kl 10 på kvällen och tog ett nattdopp i regnet med ganskaa så höga vågor haha. Men det var faktiskt inte bara vi som var så galna. Det var även en pappa och hans son som hade tänkt samma sak . Efter vi doppat oss så satte vi oss på bryggan bakom sån sak så det inte blåser och satt och värmde varandra, var mysigt :) När vi kom hem gjorde vi varm choklad och scones och satte oss på altanen med ljus och spelade kort. Himla mysig kväll var det, Älskar dig.

Men ska göra vid mig nu snabbt sen ska jag ner till centra och möta upp Tim och Vicktoria
puss

Take a minute

klockan 12 idag åkte min familj och min pappas systers familj till Dressincykling i Veberöd. Om ni inte vet vad det är så är det sån cykel som man kör med på "tågspår". Mycket kul även om jag cyklade med min minsta kusin som knappt nådde ner till tramporna den sötnosen så man fick trampa en bra bit men jaja motion behöver man så. Vägen var 7 km om jag har rätt för mig och halv vägs så stannade vi till och grillade :)











Bestämde oss sen för att se den nya Harry Potter så köpte biljetter till föreställningen klockan 9 så kom hem för ett tag sedan. Ni som inte sett den och undrar om den var bra så kan jag svara att jag inte tyckte filmen hade någon direkt handling men att den var lätt den roligaste av alla filmerna :D



 


Wavin' Flag


When I get older I will be stronger

sway

Detta är inte sant,  klockan är nu vid halv 7 på en lördags morgon och jag kan inte sova :( Vet inte varför men Gick upp vid kvart i 6 tiden och drack lite sen satte jag på en film men det gjorde de inte bättre så hämtade datan istället så här ligger jag nu i sängen och fördröjjer tiden tills jag blir trött. Deckar antagligen snart hoppas jag :)

home.

Kom hem från Göteborg igår. Så på kvällen när jag kom hem var jag helt sluut så spenderade den bara med grannarna med vattenpipa och drack öl. Över härliga är dem :) Gick ut med vicktoria och Tim sen ett tag och ringde sen älsklingen . 

 I Göteborg när vi Shoppade så handlade jag nog för närmare 1000 kr och när jag åkte hem hade jag inte ens 1 krona kvar löst. haha fick lite Ångest.

       
200kr från Åhlens(rea)    270kr från Freeport(rea)    Hög midje kjol 279kr & skor 400 från Zara

Köpte även en aprikos färgad tub bekini för 40 spänn bara :D
Vad vi gjorde i göteborg var att vi Shoppade och kollade matcher på Heden och var även på Liseberg. Åkte Kanonen och Balder som är över roliga :D riktigt pirr i magen! Underbar känsla när man väl kommit ner för den värsta backen  :)


hahah  vicki blev blööt!

Var på gothia discot på tisdag. Förra året vi var där med laget så var där skit kul men detta året kan man inte säga samma sak precis. Var princip bara små tjejer med hotpants och små linnen med Bh:n fullt synlig! Fjortisar!  Svin influensan gick där också! läskigt och fyfan vad varmt där var! svetten rann! haha Gick ut efter kanske 1 timme eller något och käkade mc donalds och snackade lite med marco som var där med sitt fotbolls lag.


Elin och vicktoriaaa :D



Imorgon blir det krök i Klågerup med vicktoria och anneli mm och då ska det banemig krökas :)
puss


one foot wrong

Drinking wine and thinking bliss, is on the other side of this
I just need a compass and a willing accomplice
All my doubts that fill my head are cascading up and down again
Up and down and round again, down and up and down again

popping champagne

I fredes så blev det grillkväll hemma hos Elin med massa andra tjejer. Jag grillade korv med pommes och bearnaisesås. Gott gott. haha eller inte :P Senare På kvällen så cyklade jag och vicktoria hem här, snackade massa och sånt, blev att hon sov här och ahh vad hon snarkar hahah. Kunde inte sova så pratade med älskling i telefonen ett tag <3



På morgonen skulle vicktoria bygga sina naglar så följde med henne och det slutade med att jag också beställde tid så nu ska sara bygga sina naglar för första gången :D hihi

Var sen tvungen att sticka, skulle möta upp Anna på burlöv center. Skulle fixa lite saker till festen vi skulle på på kvällen. 17 års fest hos Daniel. Flott ställe assåå!  Mötte upp tjajorna vid bussen och åkte sedan dit. Riiktiiigt kul var där :D Lyckad kväll! Sedan kördes vi hem och då var älsklingen här :D ihh älskar dig (L)  


Födelsedagsbarnet till höger =)  grattiis


<3


julia och jag. haha på ggggg eller vadå!

Nu har jag snart packat allting, ska till Göteborg imorgon med vicktoria och Elin. Ska bla på Liseberg, shoppa och gå på gothia discot. Kommer bli skit kul  :D & Kommer hem på onsdag
Godnatt


Meet me in wonderland

ahh, hata humörsvängningar och är så jäkla arg på det mesta nu. Missförstånd, rykte, pollen och allt snack.  Har fått bita mig riktigt hårt i läppen vid vissa tillfällen för att inte få ett utbrott . Senast igår men det ska vi inte ens ta upp.
Ska nog faktiskt bara ta och lägga mig ett bad ikväll med musik, ansiktsmasker och sånt, ja det ska jag göra. vilken bra ide jag kom på nu :)
puss


Mad world


Hide my head
I want to drown my sorrows
No tomorrow
No tomorrow

Leave it

Nej, jag är inte död haha har inte uppdaterat på länge men nu på sommaren vill och hinner man inte sitta framför datorn så uppdateringen här komer inte vara så bra på ett tag men ja det får ni ta nu när det är sommar :)

Under dessa dagarna har det varit stranden som gällt, för övrigt så är min moped nu också lagad så det är super.  Var på chillkrök i staffanstorp i lördes med philip och hans kompisar. Emil som det var hos hade en granne som kom ner en stund. 22 år var hon haha as härlig person! helt sjuk.
22 åringen - asså jag är precis som ni, vill festa dricka och bara knulla runt, vi är likadana.
22 åringen-Så stora bröst du har, är de äkta?
haha hon var rakt på om man säger så :P
Kul var det iallafall.  :P lite annat lite tråkigare dök sedan upp men som löst sig nu :) <3  Såg också bio igår, Ice age 3. Rolig men de andra har varit roligare :)  Sov sen hos pojkvännen (L)
Nu kommer snart vicktoria hit så ska vi sen på fest i staffanstorp någonstans med anna och kanske elin också :)
puss

Gymnasieval


Fick svar i posten nu när jag kom hem om vilket gymnasie jag kommit in på och jag kom in på mitt första val, Consensum :D  wieee.





Jönköping

Är nu tillbaks från Jönköping, Åkte som sagt buss upp dit i söndes till philip och träffade hans pappas familj :) Har varit helt underbara dagar däruppe tillsammans med philip. Under dessa dagarna har jag för första gången åkt motorbåt och åkt sån gummi ring bakom motorbåten vilket var askuuul! :D  Philip har också lärt mig dricka öl haha förvånade? det är jag faktiskt själv också men om det är kall öl så går det :) . Har även badat i vättern som var en enoooooorm sjö. Man hade kunnat tro att det var ett hav! så stor var den. Nä men det har varit himla skönt att vara där uppe. Älskar min philip (L)

Några få bilder kommer sen :)

RSS 2.0