ullared imorgon

Nu drar jag iväg till älskling, ska upp vid klockan 7 imorgon och åker till Ullared med honom, josse och Maria(philips mamma). Ska bli riktigt kul. Även min första gång jag är på ullared så ännu roligare. Men nu måste jag rusa. puss på er


Lady Gaga - Telephone (Official Clean Version) ft. Beyoncé

måndag

Nu ska jag snart börja göra vid mig, vaknade halv 12 och ska ta tåget in till malmö med vicktoria snart, kolla affärer och äta på espresso house, varm choklad :D
Ikväll är det magdans!

Tjuvlyssnat
En tjej & kille 18 sitter och äter:
tjejen: jag är förresten kär.
killen: oj, det gick snabbt. Tell me the story!
tjejen: jag såg på twilight och är nu helt kär i Robert Pattison..
killen (uppgivet): Nej inte du också. Vi killar får faktiskt komplex.
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyr kille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den jävla vampyr filmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med oss män för att vi inte är Robert Pattison!


Fångarna på fortet.

Läste precis att Fångarna på fortet ska komma tillbaks till kanal 4 i höst. Så glad jag blev, kollade alltid på det när jag var liten och tyckte det var jätte fräckt med tigrar, ormar och allt. Så ska sitta bänkad framför det när det börjar sändas igen :)


Läs artikeln på aftonbladet

where I stood

Jag vissa stunder kan det kännas ensamt
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då


uppdatering om helgen

Lite uppdatering, min data är på topp igen, viruset borta! Så i fredes var det lokalfest i Furulund. Började med förfest hemma hos julia då simon tobbe och jeppe och kom ett tag. Drog vid 9 tiden vidare till furulund men hade sen krånglat sig med busstiderna så bussarna hade slutat gå dit så plötsligt sitter vi i en taxi som går på 215 kroner :O betalade 110 kroner av det, fyfan vad surt. Hade kunnat komma dit på 30 kroner i vanliga fall. men ja vi kom fram och fick peppa upp stämningen igen. haha. Men trots det slutade allt jätte kul.
Idag är det söndag och kom precis hem från philip som jag sovit hos och närsomhelst kommer vicktoria hit så ska vi ut och möta upp emil så får vi se vad som händer.

Lite bilder sen i fredags i furulund:


jag


julia, anneli


sara, julia


sara, jag, frida


vicktoria, jag haha


julia, jag, anneli, vicktoria, sara <3


sola!

Ska iväg och sola solarium nu, insåg hur blek jag var igår, fyfan. Så kan det inte få vara hah
Hoj

påsklov

Har haft en massa problem med min data, har tydligen fått virus igen. Vet inte om det är fake virus som sist som ska få en att köpa massa onödiga virusprogram men får se vad det är när thomas kommer in och hjälper mig. Får hoppas det löser sig!



Kommer vara lite off här ett tag tills datan är bra igen och då kommer det massa bilder sen igårkväll ;)

fotbollen



Jag saknar faktiskt det...

22-23

Hann inte med något inlägg igår, åkte hem efter skolan och packade, duscha och sånt och åkte sen hem till philip, hade 1 år igår och älskar honom bara mer för varje månad. men shit vad tiden har gått! Att vi varit tillsamans i 1 år känns det verkligen inte som, det känns som mindre! Men ja, det är väl bra antar jag, då har man inte tröttnat på varandra :)
Åkte in till wrap house i lund och käkade och satt och snackade. Sån tacos bar eller vad man säger. Varma nachos chips med såser mm. Mysigt och trevligt tyckte jag iallafall. Sov sen hos honom i hans nya rum som han precis blivit klar med, jätte fint är det för er som vill veta.

En halvtimme försenad imorse & underbart att imorgon gå till veckans drygaste skoldag när alla andra är lediga och ens kompisar ska till Danmark. SUPER..!



Och grattis till elena som fyllde 17 igår! hoppas du hade en underbar födelsedag <333

love it


Nu är denna bikini beställd! älskar den.Får hem den i juni, perfekt innan magaluf :D

Nu är det fredags myyyys

Gör vid mitt rum nu, tagit ner den tapeten(väven) som var där innan och spacklar nu. Hela rummet är fullt av dessa glaspartiklar får panik, hela kroppen kliar haha. Men det blir finfint :) Orkade inte hitta på något ikväll så det blir att fixa rummet så mycket det går sen kommer philip så blir det mys. Hade även prov i skolan idag, satt och kämpade i 3 timmar med det men det gick helt okej kändes det som. Påvägen hem från skolan idag var helt sjuk, våra lärare är inte så dumma som man trodde ;)


Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Vicktorias födelsedag, hurra hurra hurra!<333


Solero shots

slutade efter lunch idag, jätte skönt!!!! hittade min gamla mp3 i en av mina låder.
åhhhh vad gammal musik det är på den! Får mig verkligen att minnas stunder från innan. Med tanke på saker från innan så vill jag ha tillbaks Solero shots i sommar som försvann år 2002.:(
Godaste och den roligaste glassen att äta haha. faan vad sugen jag blev på den nu. Små isglass kulor som smälte i munnen Mmmm


room makeover

åh, har på mig abtronic nu. Vilken smäärta det är! får fan hoppas detta lidandet ger resultat!
Philip sov här inatt, firade hand födelsedag o så. Hade gjort en jordgubbs tårta till honom och sen fick han ett armband av mig :)  Så gick imorse upp med honom när han skulle till skolan(hade själv sovmorgon) men jag kom fram till att det var bäst för mig att stanna hemma idag och plugga till provet. Hade hoppats att philip också kunde vara hemma med mig men han hade prov så han var tyvärr tvungen att gå till skolan. Gick och la mig efter han hade gått och har sen pluggat idag. Även varit uppe på burlöv center med mamma och köpt ett par converse och en cardigan.

Men har kommit fram till att jag vill fixa till mitt rum, är trött på hur det är nu. Vill ha en fond tapet vägg. Har blivit jätte sugen på det sen vill jag ha speglar på en halv vägg så rummet ska se större ut. Som bilden nedan fast en annan tapet som på den andra bilden(klicka på den så kommer den upp).
Får ta en snack med pappa ;)

    

hemstudie dag

Sov ut ända till 11 idag typ. Jätte skönt och jag behövde det verkligen. Kunde nästan inte röra mig igårkväll så trött jag var i kroppen. Vaknade idag och såg att det var kanon väder, helt glad blir man. Så idag har jag bara förberett min överraskning till min sötis som fyller år idag och pluggat till prov.

Idag sover philip här, saknat honom bredvid mig i sängen. :)

chilldilll

Har ett jätte stort prov på fredag och jag förstår näst intill ingenting. Blir så arg på det så nu kommer vicktoria snart hit så sticker vi till emil med vattenpipan och snackar sen efter det blir det magdans. Sköönt!
Ledig imorgon, måste säga det igen. Jag vet ni är avundsjuka ;) hehe

söndag

Träffade philip idag, han kom hit. Hade massa att ordna upp mellan oss så nu känns allt mycket bättre med allt. Är kanske den lyckligaste tjejen idag känns det som! Philip stack halv 8 så har pluggat till provet jag ska ha på fredag, om matspjälkningen och dess sjukdomar och urinorganen. Känns klyddigt, kanske för att jag bara fick g i det i 9:an. haha. Har precis varit uppe och ätit ostbricka med familjen och kollat på luftslottet som sprängdes och ska snart sova, skola imorgon ju. Tyvärr. Men är ledig på tisdag och då är det philips födelsedag. Perfekt ju (y)

från melodifestivalen

Melodifestivalen var riktigt svår igår, så många bra artister att man fick beslutångest för vem man skulle rösta på. allavar bra på sitt sätt så att säga men favoriterna var darin, eric och salem al fakir! Även Timoteijs låt tyckte jag var härlig. Man satt och gungade med i deras låt till slut, eller iallafall jag haha. Gick ju inte att undvika.


åhhh.

Anna Bergendahl vann tyvärr, eller klart hon var skit bra. hon är 18 år! så det är ju fett men ja, jag skulle hellre sett några av de överst som finalist.


sova är underbart

Det blev inte att jag sov hos julia idag, var tvungen att ordna upp några saker. klockan är snart 2 på natten och jag sitter och har gjort om min blogg, vill vara sysselsatt med något men hur orkar jag?  själva sidorna ska iallafall få en svart linje. Där mellan bakgrunden och den vita sidan man skriver texten så man ser mer hade jag tänkt. Får se hur det blir en annan dag. Det får vara så nu någon dag för Ska försöka sova nu. Att sova är nog på topplistan av de skönaste som finns har jag kommit fram till. Mår nästan illa av att jag är så trött i kroppen nu. Så dags för att sova nu gissar jag på. Godnatt

stanna livet

Och jag minns när jag mådde kasst
du sa jag kan dra vårt last
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Den enda personen som tagit upp min tankekraft
22/3.. hjärtat!
Och jag trodde jag borde va trygg
vi gör det tillsammans och han har min rygg
Oh shit vad jag älskar dig
trotts att jag knappt visste vad dom orden betydde
För han är bäst, försök att övetträffa det, ja!

när jag kom hem igår natt intalade jag mig själv
att det jag varit med om under kvällen varit ett skämt.
det var för abstrakt för mig att klara av,
fick det att likna en dröm men sen så vaknade jag.
jag sitter nu och skiftar mellan tårar och ilska



Om du lämnade mig nu

Gårkvällen var verkligen jätte kul med alla, ett plus på det var att vi hade vattenpipa! åhh som man saknat det. Vattenpipa= sommarminnen!
Men På slutet blev det skit för min del men hoppas alla andra hade kul :) idag har jag varit ute och gått med vicktoria ett tag och ikväll ska jag till julia och se melodifestivalen och sover där sen. Ska bli mysigt!
Här iallafall några bilden sen festen :D

älskar dig.







snyggingen då ja haha!


All the right moves

Fredag, stannade hemma från skolan idag. Åkte in till lund efter vicktoria hade slutat och mötte upp henne och köpte en födelsedags present till emil som vi ska på fest till ikväll.
Har precis duschat och väntar nu på att philip ska komma. Går vid 8 tiden till anneli där vi tänkte ha en förfest med alla girlsen sen bär det då av hem till emil där det blir feest!
Tycker vi lägger upp en skön låt på det!



argbiggan #1

Vilken dag, skolan har varit jätte jobbig idag. Mina ögon gick upp och ner på bilden när vi hade föreläsning. Onsdagar är helt enkelt bara en sån dryg dag. Har bara såna normala lektioner som matte engelska och bild. Enda dagen vi har det så den dagen är alltid dryg. Efter vi slutat var jag på ett jäkla humör. Var riktigt trött och jag lovar, jag blir en helt annan människa då. Sur och överdriver minsta lilla sak och blir otrevlig. fyfan..! haha
Men Har ialafall köpt älsklingens födelsedags present idag, han fyller år på tisdag :D kommer säkert bli jätte bra, hoppas jag.
Så nu ska jag bara kolla på tv och lite så, skönt! puss

måndag

stack till philip igårkväll vid halv 11 och sov där, hade egentligen skola dagen efter dock men ja... hjälpte honom med att göra om hans rum, eller jag höll han nog mest sällskap medans han gjorde det hehe.
En mycket mysig och rolig helg har det varit.
Var på magdansen precis och har nyss duschat och provat vår abtronic som nu äntligen har kommit  :D känns läskigt men samtidigt härligt. Man ser hur magmusklerna pumpar och lite ont gör det faktiskt också får jag erkänna.



Men Nu ska jag gå och lägga mig, ska inte sitta och dra mig vid datan nu. Puss

Singing that melody

Sov hos philip igår kväll, lanade, eller ja de gjorde haha. Tror vi kom i säng vid halv 6. hehe
Nästa dag (lördag) var det fest så åkte hem från stp vid 4 och gjorde vid mig, Rave- on with Neon på Lophtet så förfestade hemma hos Pernilla. Hade verkligen en skit kul kväll.
Nu ska jag iväg och sola solarium iallafall. Puss

Från festen:













Fredag

fredag idag och det betyder redovisning i skolan, gick helt okej. Jag och sofie stack från skolan vid efter redovisningarna och tog bussen in till stan och käka mc donalds sen träffade vi upp josefine och maddi som vi hade följe med till superbowl med rugby!! Hade egentligen ingen biljett (biljetten var en tröja man hade på sig beroende vilket lag man höll på. Spyka- polhem. Hade inte hunnit köpa och missförstond och sånt. Så trodde faktiskt inte vi skulle komma in, vi bara chansade. Men vi Hade tur att vi hittade bakvägen in. hehe
Blev riktigt imponerad över hur fett det faktiskt var där, ljuseffekter och sånt (y) Polhem vann btw! Peppp!!!
I sånna lägen ångrar man sig lite att man inte valde en stor skola som kan annordna sånt men ja. Liten skola har väl också sina positiva sidor.
Gick med vicki anneli och elena i stan efter och är nu hemma.
Har precis duschat och ska göra vid mig sen sticker jag till philip.

superbowl:





Dumma i huvudet!

Att folk inte förstår. Hur fan kan man ha så värdelöst liv att man måste hitta på saker om andra för att sysselsätta sig ?
Eran energi måste fan ta priset måste jag säga.
Jag skulle varit stålmannen om jag skulle ha gjort allt de säger jag gjort.
Förstår mig inte på er, lyssnar efter varje litet skit rykte och skvaller och köper det direkt, förfan.
Ta reda på fakta och döm mig inte i förhand utan att känna mig.
Dumma i huvudet rent ut sagt. Tänk er för vad ni gör!!!!


Arg? nejdå, allt är bara fullt normalt...

 

onsdag

Onsdag idag och riktigt skönt väder har varit idag! Hade sovmorgon i morse till halv 11 så pumpade musik, slutade 4 och kom precis hem från Nova lund med mamsen. Köpte ett par svarta tygskor (behövdes verkligen, har hål i alla!) och en vit spetsklänning, underbar till sommaren med en fin bränna och solblekt hår. wii

Den ser nästan exakt ut som den kenza har på sin blogg. Fast utan snöret i ryggen och djupare urringning vid brösten och tyvärr inte lika lång i ryggen men ändå. För 299 kr bara :) haha

Bild: Kenza

Hade ju förresten första träningen i magdans i måndes och jag kan säga er att det var riktigt svårt, svårare än man tror måste jag säga. Allt handlar om höft rörelser, och jag är en stel fotbollstjej för fasiken haha men det var kul. När man väl lär sig så. Just nu se man ut som ett mongo bara menmen.

Imorgon blir det matte prov.  Underbart..

lovet slut

Lovet slut, skolan igång igen men bara om någon månad är det lov igen :) och direkt efter det blir det praktik i en månad! rädda mig någon..! haha kommer bli en jobbig månad det. Men jaja, efter skolan blev det som sagt pannkakor framför ghost whisper och förhäxad som har börjat sändas nu igen, ända från det alldra första avsnittet börjar det nu för de som ville veta.
Halv 9 blir det magdans med sofie till klockan 10 i lund. Ska bli kul att testa något nytt :)
Men nu ropar mamma att det är mat så ska gå nu Puss.

Cheryl cole

Just know that you're not in this thing alone
There's always a place in me you can call home
Whenever you feel like we're growing apart
Let's just go back, back, back, back, back to the start

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough gotta fight some more

We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
If it's worth having it's worth fighting for

Now every day ain't gon' be no picnic
Love ain't a walk in the park
All you can do is make the best of it now
Can't be afraid of the dark

Just know that you're not in this thing alone
There's always a place in me you can call home
Whenever you feel like we're growing apart
Let's just go back, back, back, back, back to the start

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough gotta fight some more


RSS 2.0