VALBORG

och valborg firas ingen annanstans än i STADSPARKEN! Tar tåget in där om 30 min typ och är där några timmar sen hem göra vid mig- grillning hos sara- sen vid 11 tiden så blir det fest :D

Nothing left for me to say

There is a diffrent between giving up, and knowing when you had enough!

Mina praktikdagar rullar på, har snart varit där 1 vecka och det går bra. Jätte gulliga, gillar stället jätte mycket. Tack och lov för det. Imorgon slutar jag två och i helgen är det Valborg som kommer bli awsome. Såna här roliga saker får mig verkligen att se frammåt :)


Det där med kärlek

Victoria Törnegrens Krönika om kärlek är så sjukt bra skrivit. En text som får mig att tänka efter över saker och ting så kände för att dela med mig av den!

Det är så beundransvärt det där, hur mycket smärta ett hjärta kan ta utan att brista. Men ännu mer beundransvärt hur mycket smärta ett hjärta väljer att ta."

Någonstans på vägen tappade budskapet och de tre orden varandra, de som så länge hållit varandras händer. I stället jagade rädslan och ensamheten ikapp.

Jag vill tro på att man faller så snabbt för att man har så mycket kärlek att ge, men för någon annan handlar det om att lämna ensamheten så fort som möjligt.
En sådan person som kopplar kärlek till att ha någon, i stället för att ha honom. En som ligger bredvid någon utan att känna att den vill ligga där för evigt. En som har någon som inte gör en lycklig, men älskar den för att den inte gör en olycklig.

En som älskar någon för att det alltid varit så. En som älskar känslan att tillhöra någon och att någon annan tillhör den.

Vissa väljer att falla, utan att någon egentligen tar emot. Andra dansar på rosor, trots att stjälkens taggar skaver och en annan badar i komplimanger, trots att vattnet är alldeles för varmt. Vissa tänker att dålig kärlek är bättre än ingen alls.

Jag vill hitta honom och inte någon. Jag vill ligga där för evigt och inte bara en stund. Jag vill att han ska göra mig lycklig och inte älska honom bara för att han inte gör mig olycklig.

Det är beundransvärt det där. Hur mycket smärta ett hjärta kan ta. Men ännu mer beundransvärt hur mycket smärta ett hjärta väljer att ta.


Om 18 årsfesten och denna dagen

Gårkvällen var hur kul som helst och förfesten var helt galen. Tack LB. Bilder från festen kommer när LB fått dem från fotografen antar jag! Men här är två på mig som jag hitta på min mobil.

 

Vaknade av att anneli och julia ringde vid 8 på morgonen. Sjuka i huvet eller haha. Sov vidare sen en stund och mötte dem ute sen. De åt kebabtallrik så satte vi oss i solen och sola och snacka en massa i typ sådär 4 timmar? Det var as nice!!!!!!!

 

Och sist men inte minst, Julias torra humor: FINN ETT FEL. hahhaha

Kom ihåg mig då

Efter födelsedagsmiddagen igår så drog jag hem till philip. Starta en brasa med han vänner och lyssna på musik och så. Har inte haft någon bra dag hittills, piss med andra ord och jag hoppas du mår jävligt dåligt när du inser att det bara varit rykte! Fyfan Nej nu ska jag ha kul med mina vänner ikväll och inte tänka på det, ska först till anneli på förfest med massa andra och sen vidare på 18 års fest hos LB. Kommer bli så jävla kul :D

Några bilder på mig och vikkan i fredes:



Time is running out

Var på hemmafesten igår här i Åkarp hos Emil, hade jätte kul. Hade följe med sebbe hem sen och idag vakna jag av massa bank och hammrande i taket (har rum i källaren och vi gör om köket) och ett skrikande barn ute på gården. Fyfan! Ikväll ska vi fira min kusin Ida som fyller 11! :D

.


22 april

Nu ska jag snart ut i solen och sola och försöka bli brun. Sist fick jag faktiskt streck! Ikväll ska jag antingen hem till philip eller på hemmafest här i Åkarp. Får se vad det blir :)


Tröjan och de billiga underdelarna (y)

I shot my man



Om sanningen ska fram

Gud vad jag är kassss på att uppdatera dessa dagarna. Men iallafall idag är det torsdag, i tisdes kom julia hem här så tog vi rullorna hem till anneli, tog det lungt och snacka. Vid 10 gick jag, julia, anneli och malin hem till Rasmus och bada bubbelpool med honom LB och victor. Några gammla skolkompisar så det var jätte kul och skööönt. Himla fint hus han har också!
Julia sov här efter så stack vi till Lund på morgonen. Köpte två bekini underdelar för 10 kr! SÅ BILLIGT! På kvällskvisten blev jag skjutsad av marcus till staffanstorp och va med philip, gick upp 5 idag för övrigt.
Har inte varit uppe så tidigt på länge. Sist jag var uppe så tidigt så var det mörkt som natten men nu var till och med solen nästan uppe vid den tiden :D najs.
Tog bussen från arlöv hem, kolla film och somna i några timmar sen åkte jag till Stan med mammi och syrran och shoppa i sommarvädret, hitta en fin tjöja och sen ett par fina vita shorts :D
Måste fota så ni får se allt! !

Kom nu precis hem från Anneli, har haft en liten grillkväll där hemma med tjejerna. Så mysigt det är med det fina vädret. underbart!  ÄLSKAR DET


shortsen från Zara 399


Myskväll med J.J

åh, jag kämpa för att inte somna igårkväll, titta på en jättebra film, Soldier. Tvinga mina ögon att vara öppna men lyckades inte. Somnade och missa hela slutet :( sååå störigt när man är så trött. Sov iallafall gott inatt och när jag vakna så åkte jag emelie och mamma till malmö och åt glass på Lejonet och björnen i solen.
Nu ska jag snart möta upp dessa galna tjejerna vid bussen så blir det myskväll med dem :)

haha


HAPPYFACE

Efter vår stressiga runda i malmö i fredes kom vi tillslut till Ellinor, snodde några bilder från Josses kamera:



btw så var jag grym på twister ;)

Blev hämtad av marcus, philip, hanna och sonny här i åkarp senare på kvällen, åkte då hem till philip och sov där. På lärdagen blev det fest hos denise med philip och hans vänner efter massa klydd. Hon hade de mest kärleksfulla djuren. Blev typ påhoppad av hundarna, la sig på mig och jag lovar, det var inga små hundar haha..
nej men det var kul. Idag denna söndag har jag och philip bara varit ute i solen och sen spelat Lego- indiana Jones på Xbox. Har kommit as långt nu :D
Imorgon kommer Josse och Johanna hit på filmkväll, ska nog hitta någon bra skräckis hehe :D


Födelsedagsmiddag

Har skit stressigt, vet inte varför jag sätter mig här då men jaja. Jag hinner en snabbis. Stack direkt efter skolan klockan 2 till malmö och fixa rpesent till ellinor som jag ska till födelsedagsmiddag. Kom typ hem halv 5 och ska möta upp josse, joy, philip E, anton och philip M på söndervärn nu klockan 6!
Imorgon ska jag upp 8, ska till sjöräddningen med patrik och joy på sån sjöräddningsövning där vi ska vara de "skadade" på havet så ska de rädda oss. Kommer bli skit kul och spännade haha. Hur ofta räddas man av sjöräddningen egentligen liksom?
nej nu ska jag röra mig. Puss

22:42

Var hemma från skolan idag och gjorde arbet, soft. Är klar nu, hade skrivit mer än vad jag trodde! ska bara skumma igenom och fixa lite sen är det klart. Mitt sista psykiatri arbete i skolan, the Final countdown work. haha nej ska sluta tönna mig. Tog bussen till lund och mötte upp philipo på bussen vid 3 tiden. Så efter det har jag varit här hemma och hjälpt honom plugga och han har SNAGGAT SIG!! shit känns som en annan kille nu ju.
Men ja, han är nu och tränar och jag typ somnar haha. Somnar väl innan han kommer haha
Puss

psykiatri och sjukvård i skolan

lugn skoldag idag, den började med en föreläsare som jobbade som sjukgymnast inom psykiatrin som kom och föreläste för oss. Vi lärde oss teori och olika andningsövningar för att minska stress, ångest mm. Efter lunchen fick vi se en film om olika olyckor ute i sverige. tex MC- olycka där knäskålen gått helt ur led, riktigt obehagligt men intressant o se. Fick sen prova på att ta venösa blodprov "på" varandra i metodrummet. Ändå kul haha
En intressant dag faktiskt :D
Blev hämtad av mamma efter skolan så åkte vi och åt mat på viking i lomma, bakad potatis och kollade sen upp min praktikplats i lomma, 81:ans träffpunkt. Ska nog bli bra :)
Bra motion om något då jag ska cykla från åkarp till lomma.

 



ut och spring

Sitter här hemma i soffan och gör psykiatri arbete och kollar ut genom fönstret. SOL SOL SOL! nej får panik. Nu lägger jag ner detta arbetet, stänger av datan, byter om och springer ut och springer! Det är inte acceptabelt att sitta inne nu!

Min helg

Var som sagt på klassfest i fredes, hade riktigt kul. Var så pepp! Vid halv 1 blev jag hämtad av marcus och philip och åkte hem till philip, myste och sov där.











haha den blå bollen kommer jag inte glömma!

På morgonen när jag och philip vakna så åkte vi till Bauhaus och hjälpte hans familj att bära utomhus möbler, det blev riktigt fint i deras trädgård. Bubbelpool och sån fin soffa. Hur mysigt som helst! På kvällen träffade vi hans vänner och spelade fotboll. Gick faktiskt bra för mig för att inte spelat på 2 år och för att bara spela med killar. sakna fotbollen lite.. efter fotbollen i typ 3 timmar gick jag och philip hem duscha och myste och vaknade till riktigt skönt väder idag. Sådär 20 grader, gjorde vår frukost på grillen i trädgården och satt där och åt korv sen spelade vi schak, backgammon och senare indiana jones Xbox. Riktigt kul spel!!!!!!
Nej men nu ska jag sova tänkte jag.
Puss


Hämtade!

Hämtade ear cuffen innan idag som jag beställde Från Style By Tyra med mina clasmates, deras hämtade jag givetvis också.  
Den längst uppe vid örat!


Look at you, be my sweety, be my honey tonight.


Vid 6 tiden kommer joy och josse hit så fixar vi oss tillsammans sen bär det av till Philip på klassfest! Super taggad för en bra kväll with my mates! Kanske sover där, eller hos pojken min eller här hemma. Vet inte än haha. Får se vart jag hamnar :)

Well, I know that I cant make you stay but wheres your heart


Jag i vintras med mitt långa hår. Visste jag skulle sakna det men ja, förr eller senare är det tillbaks så jag ska inte klaga :) Nu ska jag sova Puss

.


What else is there.

Har sovit till 11 idag, åhhh så skön dag, ledig så. MEN det sjukaste hände imorse. Jag hitta en babismus här hemma, den har tydligen kommit in bland blommorna vi beställde. Sån mini, hade inte ens öppnat ögonen än!
Kände mig så dum när jag satte ut den i trädgården men det åt ju inte fast mat som kex och ost och sånt. Alldeles för liten för det :( den behöve sin mamma. Men jag gjorde det så bra jag kunde för den.  Satte upp en gallerbur ovanför så inte fåglarna skulle ta den och gjorde ett vindskydd och hoppades att mamman skulle hitta den men det var för sent, den klara inte sig! :(usch men ja, kunde inte göra mer :(
Annars har jag varit ute en runda och sprungit och gjort skolarbete och bara tagit det lugnt.

Its a mad, mad world and I find it kind of funny, I find it kind of sad

Sov hos philip igår, fick hjälp med matten för jag hade prov i det idag. Gick skit bra, är helt stolt! Hade idrott sista lektionen, gymmade bara och sluta 1 timme efter. Skönt ju, tog bussen med joy sen och mötte vicktoria och Sara på bussen så det var kul, länge sen jag träffa båda. När jag kom hem kolla jag på OC och somnade... såklart haha så skönt det var. Nu ska jag till IKEA puss

Höll på att glömma, NU ÄR DET LÅNGHELG!!

She Kicks In The Bass

Har hunnit med skitmycket idag känns det som. Var i skolan från halv 11 till 2 då jag åkte till tandläkaren. Gick bra och så :) Efter hann jag hem en snabb vända och skicka arbeten till skolan som skulle vara inne igår... Åkte sen med mamma upp till Burlöv center och lämna CV och hämtade emelie på hennes nya jobb, passa på att köpa puder och saltvatten på H&M! Var hemma vid kvart i 7 och tog en snabb springrunda. Lika skönt som alltid men denna gången var extra skön, hade bra tempo och solen var framme!!! Kom hem och plugga lite matte, har matteprov på onsdag :(:(:(:( 
Nu ligger jag i sängen och pratar med philip i telefonen och ska snart sova
Puss


Jag ska måla hela världen lilla mamma


Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, har sovmorgon tll halv 11 imorgon. Alltid något!

They call me quiet girl But im a Riot

Min helg har varit super dunder bra. Den börja med i fredes, tog det lungt efter jag kom hem från skolan, städa rummet och så sen senare kom philip hit, han hade varit ute med sitt jobb och ätit och så. Mötte han vid bussen och gick sen hem till mig på något ostadiga ben.. haha
Nästa dag var det as fint väder så satte oss och grilla korv!

 

extremt skönt väder, solade lite på köpet. Vid klockan 5 drog philip hem och jag stack in till malmö och mötte upp några klass kompisar som jag skulle äta på resturang med, Ankara, en turkisk resturang!


sofie och joy


jag, josse och patrik



Valde 3 rätters meny men hade ingen aning om vad det var jag beställde in.  Chansade på något som lät gott och förlitade mig till Patriks val och tog samma haha... men det blev lyckat så :D

 
Förrätt och huvudrätt

Efter vi ätit upp och så hade jag följe med joy på bussen till staffanstorp och gick till Emil där philip var. Var ett litet krök där och för första gången drack jag sån "brinnande sprit shot". haha så rädd jag var.
Hade jätte kul iallafall!!!! Den lördagen blev det också bageri mitt i natten och denna gången kom vi lagom till bullarna var klara så de var helt varma. Mmmmmmmmmmmmm
Denna söndagen har jag och philip bara tagit det lugnt. Splelade Xbox och kollade " The walking dead" med hans kompisar! :D Imorgon är det tillbaks till skolan men denna veckan är jag ledig torsdag och fredag så fredag blir det KLASSFEST! wioo:D

because you know me inside out

ännu en helg och ännu en glad sara!
Veckan har varit fullt upp, gjort 3 arbete och lämnat cv. Måste ha pengar i sommar :O Hade tänkt att ta ett chill sista sommarlov men för att kunna njuta fullt ut så måste man faktiskt ha pengar. Vill inte snåla och säga: nej, kan inte hänga med ut ikväll, har inte pengar till det! Nej nej, jag ska kunna göra det jag känner för!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, philip kanske kommer senare ikväll :) hoppas, imorgon ska jag nog med patrik, sofie joy och josse på resturang inne i malmö och sedan lämna ytterligare cv :)



1 april idag förresten, våra lärare i skolan är grymma, eller är det vi som var dumma. Men de lurade oss rejält. De lämnade ut lappar från "skolverket" som sa att vi inte hade gått de timmnarna vi var tvugna att gå så vi skulle vara tvugna att gå i skolan 1 vecka under vårt sommarlov för att få godkända kurser. hahhahaha snacka om att alla gick i taket.
Tur det var skämt asså :O

RSS 2.0