Tuuur!!!!

Fick reda på idag att jag fått praktikplats på sjukhuset!!!!:D:D Det var nämligen 7/20 som var tvugna att hamna på äldreboende igen för det fanns inte platser nog till alla. Lottade ut platserna och jag blev en av de 20 som fick! wiie :D synd om de som dock inte fick det... usch så drygt!
På vilken avdelning jag hamnar på får jag inte veta förrän senare men sålänge jag fick en plats så är jag nöjd.



Du E La Go

Min fredag var jag i staffanstorp, fiskade med philip, hans lillasyster och några av philips kompisar. Hans lilla syster fick 3 fiskar, hon som aldrig fiskat tidigare. Så söt, hon blev jätte stolt. Jag själv fick ingen fisk men blev mest attackerad av mygg. De tar sig för jävelen sig ner i sina kläder också. Ett bett på mitt bröst som nu känns som den förstorats 1 storlek...AJ! haha


Den lilla aborren vid hennes fötter

På lördag åkte vi till lokalfest i Lomma till Ragnars födelsedagsfest, väldigt kul faktiskt! 
 



I söndes chillade jag hela dagen, en typiskt söndag! haha Men på kvälllen gick jag ut en runda med julia, frida och jd och snackade lite. Passade på att också hämta min cykel då hos elena som stått där under några antal veckor. 
Idag var det ny skolvecka igen, började halv 11 till klóckan 4 sen stack jag och solade och köpte slush ice och choklad till philip som är sjuk och tog en snabb vända hem till honom och lämade det sen iväg och sola! :)


Fiska!



jag sommar 09

Drar iväg till philip nu
Ska fiska ikväll (y)

Till skolan

Ska till skolan nu snart, tar en senare buss för orkade inte stressa idag så kommer väl antagligen komma lite sent :/ Antar att det bara är sjukvård religion och etik lektioner idag men slutar halv 2  :D ... eller det har jag iallafall för mig så det får jag hoppas haha
Nu ska jag dra till bussen
puss

Nrj in the park

Mina inlägg hamnar helt fel nu men var iallafall inne och såg Nrj in the park i ondes. Tog tåget in dit med vicktoria och anneli. Jag och vicktoria kutade till stationen för att den skulle gå om 5 minuter men när vi väl kommer fram är den 25 minuter försenad. På både bra och dåligt haha. Och usch vilket kass kondition jag har! Själva uppträdena när vi sen kom in var bra men förväntade mig ändå bättre och längre.
Såg philip 5 meter ifrån mig. Av hela folkmässan var han bara några få meter ifrån mig, ändå sjukt. Så gick och gav han en snabb kyss sen bar det av in i vimlet för att leta upp alla andra tjejerna som vi skulle in dit med. Hittade dem förvånadsvärt nog! :)


heneyhoney

Idag i skolan var det sjukvård- etik- matte sen slutade jag och tog bussen hem sen ringer philip och frågar var jag tagit vägen. Tro inte jag glömt att vi ska mötas inne i stan då! Fattar inte hur jag tänker ibland..  orkar inte med mig själv asså... haha. Besviken blev han men ska träffas imorgon istället. Ska bli skyldig han en massage ;)

OCH påvägen hem från malmö festivalen idag i bilen när jag och mamma hade varit inne och ätit hände en heeemsk sak. Bilen framför oss hade precis kört på en liten kanin. Lagom tills vi kommer fram och ser den så ligger den och sprattlar för sitt liv, dens bakben ligger och skakar och man ser hur den lilla kaninen lider. Sjukt hemsk att se!!!!!!!!  älskar djur så tvingade mamma att vända och kolla till den. Mitt på en motorväg dock men skulle inte ha kunnat somna inatt annars. I tid till vi kom fram var den dock död :(:( uuuschh. Men kanske lika bra för varken jag eller mamma skulle klarat av att döda den så den skulle slippa lida.

killer queen

Var ju förresten i tisdes upp om till Malmöfestivalen med mamma. Klockan 9 fick jag en impuls känsla av att bara dra in där. Hade sett en sån lång döskalle scarf som hade blev ett måste för mig att köpa. Hitta också jätte fina ringar där. förvånad av hur fina saker det är om man bara har tid att kolla :)


#


onsdag

Börja 8.30 idag, började med teckenspråk. Mitt nya favorit ämne nu seriöst. Jätte kul!! Kan nästan hela alfabetet på teckenspråk nu hehe. Hade sen etik och efter det idrott på Fitness 24/7 men fick bara information och sånt idag som varade i 30 minuter. Egentligen skulle lektionen vara i 3 timmar tills klockan 4 men slutade halv 2 istället men bussarna ska ändå ta sån saaatans tid. Kom ändå inte hem förrän halv 3. Men man ska inte klaga... Nu ska jag snart ta tåget till malmö festivalen till nrj in the park och träffa upp alla andra



Fångarna på fortet idag

jaaaaa, idag börjar Fångarna på fortet. Klockan 8 på 4an :D Ska verkligen se det.
Underhållningsprogrammet när man var liten :)


måndag

Philip sov här inatt. Hyrde Alice i Underlandet så kollade på den igår och åt kokos nötter och friterad banan med glass. mmm underbara liv hehe. Nu stack han till skolan för en halv timme sen. Själv börjar jag halv 11 så sitter bara vid datan och fördröjer tiden men måste sticka nu! Ska ta bussen 10.
Har nog fördröjt tiden lite väl mycket...
Haj!

Kapten Röd


Vägen till lycka kommer aldrig vara sicksack
Man hittar mera fel och börjar sjunka som en kvicksand
Så när dom säger vi ska titta
och härma våra förebilder svarar jag dom vilka
Jag ser inga på TV och jag ser inga i riksdan'
Dom säljer livet så det är inte dit vi siktar
Så vi slutar aldrig bränna upp deras artiklar
Med människan ska man aldrig mixtra

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda
Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar
Ändå undrar alla vad det är som händer
När vissa väljer svälten
Vad snackar dom om, vad snackar dom om?

Maskinen

sov hos philip från fredag till lördag, herregud vilket klydd det blev men sov hos honom tillslut, Kom till han halv 1 typ. På lördagen sen upprädde maskinen (mycket bättre live) så jag åkte hem till åkarp och åkte in med elin dit in lagom tills de började. Var säkert 10 stycken som var där tillsamans sen så tillslut gick alla åt olika håll men så blir det. Jag hamnade sen uppe vid möllan på en pub med en päron cider i handen med några andra. NICE som fan. Tog bussen till staffanstorp sen till philip och var hemma hos Andre en stund sen begav vi oss hemmåt till philip!


Malmö festivalen

Efter jag kommit hem från Åhus så däckar jag i soffan och sover till  klockan 6. Stack sen in till malmö festivalen med mamma och pappa och åt så mötte jag upp vicktoria och julia där sen. Gick mest runt och köpte god saker :)

 



 


Åhus

Hemma från åhus nu, lite sent med tanke på att det är söndag och jag hem hem i fredes men men hade det trevligt där. Väldigt kul att se de nya ettorna också för den delen...
Fick dock inga stugor som det hade sagts. Istället sov vi ca 20 tjejer i en sal där täckena och kuddarna var slut. väldigt planerat haha.




hahaha sofie och rebecka dansandes till "ont det gör ont"

Depend

åkte till philip efter skolan idag, slutade ju 12 så. Påvägen till bussen då blir man nästan attackerad av pojkar som försökte få mitt busskort. Åhhh hatar pojkar i den åldern!!!! Riktigt kaxiga, ville slåss med mig och sånt? haha förstår inte
jaja, har precis duschat och packat klart till lägret med skolan imorgon. Denna gången ska vi till Åhus så kommer hem på fredag. Ska dock dela stuga med folk jag inte känner... men ja, går säkert bra det med får jag hoppas :)
Ska sova nu, Godnatt


första skoldagen

Började skolan 1 idag vilket gjorde att det faktiskt inte kändes så tungt att dra sig upp ur sängen. Det var ändå kul att se alla igen. Men dagen började med att bussen kommer 20 minuter försent vilket resulterar till att jag ockå kommer försent. Men i tid till att se våra nya gympa lärare ;) hehe Ja, har gympa detta året. Ska bli riktigt kul. Hade ju inte det förra året men jaa, hur ska detta gå undrar jag nu. Har varit slö som en ko i 1 år. Hur ser min kondition ut nu egentligen? haha herregud, det vill jag inte ens veta... Skolan idag varade bara i en timme, HÄRLIGT! imorgon börjar jag halv 9 till 12 med massa information bara sen på torsdag till fredag blir det internat i Åhus med skolan.


Mitt Sommarlov har varit underbart och kommer verkligen vara saknat när hösten och vintern kommer!!!!


tillbaks till skolan

Ångest på det men imorgon bär det tillbaks till skolan med att jag börjar klockan 1. Riktigt bra start faktiskt, kan ändå sova länge ;) Var och hämtade mitt busskort idag i arlöv, riktigt lång kö med ca 20 personer i ett rum utan fönster och luftkonditionering. Svettigt värre men nu är det tack och lov hämtat! Philip kom hit igår natt, min sista sommarlovsmorgon natt. Spelade bara kort och så, kortspelet stress. Älskar det hehe.
Men Ska kolla runt på tv om det finns något kul nu och sen sova.Puss


så sant




Gårkvällen hos elin var jätte kul. Kollade film med henne, julia emma och anneli. Gjorde såna skriv lekar som blev helt utflippade, naasty shit. haha Krängde som attan, chips, popcorn, kladdkaka, melon, annanas är några av sakerna. Följde sen julia till bussen i ös regnet. Mmmmysigt blött! Kom sen hem och får sova på min systers rum som hade en kompis som sov här så de fick mitt rum som är större  men eeeeuuuuu 2 spindlar på raken! ogilla



Torsdag

julia kom hit igår, åt glass och tog sen rullorna ut och startade min vattenpipa med ljus och filtar haha faktiskt jätte mysigt. Senare kom vicktoria, jagge anna och elena och gjorde oss sällskap

Hittade mitt schema på schoolsoft nu också, ganska nöjd med det faktiskt, ska faktiskt ändå bli kul att börja skolan. Kommer ha så många olika ämne nu :)


Nu ska jag dra ner till tåget och möta julia sen går vi till elin där hon och emma är så ska vi kolla film :)

points in life

Hemma från stugan nu. Eller ja, kom egentlogen hem igår. Hade det jätte mysigt. Fast än det bara var jag och philip i 3 dagar hittar vi ändå på dem sjukaste sakerna haha. Så ska det vara :) Idag vet jag inte vad som sker, först var det bio men sen sket vi i det så förmodar att det bara blir något chill i åkarp idag.

Tänkte lägga upp lite bilder som legat på min mobil sen i helgen :)


julia och anneli sen i fredes


vicktoria i lördes


haha jag i lördes (mina shorts som åkt upp)


I taxin påväg till simon


Mmmmm min och philips specialare till nachos!

Dalby

I fredes när jag kom hem från Göteborg blev det stress på en gång, snabbt göra vid sig sen cykla till anna där tjejerna var och grillade. Orkade egentligen inte men kände heller inte att jag ville stanna hemma.  Stack sen till Dalby på fest riktigt peppa som vi var men som blev totalt misslyckat när vi kom fram. Tog första bussen hem till staffanstorp och sov hos philip :)







Var igår på fest hos Simon Bigdeli, hade jätte kul där. Var först hemma hos julia och skulle sen ta bussen till Bara 20 i 10 men en viss person hade kollat fel på bussarna haha inget illa menat. Fick ringa taxi som var sjuk i huvudet. 120 på en 70 väg. Tog sjuka bilder där men som jag inte hinner lägga upp. Ska till stugan i sjöbo med philip nu till på tisdag. Bilderna får kommma upp när jag kommer hem istället. Är redan försenad!
Puss

Göteborg

Kom hem från Göteborg i fredes, Hade det jätte kul med tjejerna där! Lägenheten vi lånade visade sig vara en student korridor så lite kul. Men hade aldrig kunnat tänka mig att flytta till en student lägenhet i framtiden haha
Här kommer lite bilder.




















dagen på ullared

alltid lika kul att vara på ullared, denna gången följde mormor och morfar också med, ska få ha deras stuga i två nätter efter helgen. Wiii, då ska jag och philip upp dit, kanske någon mer. Får se hur allt blir :) Alltid lika kul att vara på ullared. pinsamt att erkänna men det är bara där jag kan köpa ringar typ. Har så små fingrar så... haha men de är faktiskt fina där.
Imorgon tar jag bussen upp till Göteborg med sofie joy och josse, ska bli riktigt kul. Sover i josses systers lägenhet, kanon bra. Sen blir det antagligen Liseberg på torsdag.
Kommer hem på fredag!


2 augusti

Var igår hemma hos marcus med philip han och hanna. Spelade Monopol och Med andra ord. Riktigt kul faktiskt haha! sovit hos sötis då inatt, gick upp vid 11 (väldigt tidigt för oss) och åkte iväg och hämtade nya p-piller till mig. Åt frukost inne i lund, en kyckling kebab rulle. Mumms :) Åkte sen hem och sedan direkt iväg till malmö där julia, emma elin och anna befann sig, körde 2 rundor laserdome. Jag var urkass. Näst sist och 3:e sist. Super.
Nu ska jag faktiskt snart sova för imorgon ska jag upp vid 7 tiden! Ska nämligen till Gekås ULLARED!


RSS 2.0