ULLARED- LASERDOME- BOWLING

ja, allt detta hann jag med igår (fredag). Blev hämtade i staffanstorp jag och philip så körde vi, mamma och emelie till Ullared vid 8 och var väl framme vid 11-12 tiden, stannade såklart och fikade också. I våran roadtrips ingår alltid fika :D Köpte bland annat en väska som jag tänkte ha till skolan startar,saker till magaluf- shampoo och massa sånt nödvändigt och sen lite kläder. Och som programledaren brukar säga på programmet "ullared" - Vad var ditt mest oväntade köp? så skulle jag sagt min One piece som jag köpte för 200. Hahha har tyckt dem varit så fula men när jag väl provade den så var den så skön så jag inte kunde stå emot. As skön till höst kvällarna sen. (y)
På hemvägen vid 6 så hamnar vi i en lång bilkö och vår bil kollapsar i princip på motorvägen. Fick köra in på sidan av motervägen och kyla av motorn. skit läskigt ju, en halvtimmes väntan på att bilden ska må bra igen så var inte hemma förrän halv 9 och då jävlar blev det stressigt!!! Laserdom var bokat klockan 9 och jag och philip hade 10 minuter på oss att göra vid oss och möta de andra. Hann precis!!!!!!!! sjukaste stress dagen detta.
Mötte ett franskt fotbollslag i laserdom, helt galna var dem. De Kunde inte svenska och sprang runt och skrek på franska????? hahahhah helt förvirrade. Det var nog första gången de spelade laserdome tror jag.
Klockan 10 var det sen Bowling fram till halv 12 och jag sög framtills sista rundan då jag ledde med 20 poäng men tiden tog slut så hann inte spela klart den rundan :(:( haha jaja, nåväl.
En kul men stressig dag!!!

I TRY TO MAKE A MOVE TO STAY IN THE GAME

jobbade idag, halv 8 -12. Philip sov här inatt så cyklade hem och han sov fortfarande så väckte honom så gick vi upp och åt den super frukost. Ägg- majskolv och mackor. Mmmm, tog på oss badkläderna sen och begav oss till Lomma strand där vi träffade andra :) skitskönt med äntligen lite sol!


Och vem annars blir offret om inte jag? hahha. Fint!

Åkte hem vid 3 med philip så åkte han också hem efter det. Somnade en stund i soffan till Tv:n men blev sedan väckt av mamma så åkte vi och beställde pizza och satte oss vid stranden och åt (y)
Imorgon jobbar jag min sista jobbdag för denna sommaren!

BOKAT OCH ALLT BETALT




Magaluf, hotel Rosa del mar


Turkiet

wiihooooo, nu är allt betalt. Åker första resan med mina vänner om 8 DAGAR till magaluf. Längtar som fan, kommer bli galet därnere. Galnare än sisst räknar vi med!!! Så skönt att komma iväg och bara göra precis vad man känner för. Inga måsten och ska!
Och inte nog med det så köpte jag en till resa idag. Då reser jag med philip, hanna och marcus till Turkiet i september. All inclusive hotell. 
(y) Om jag har ännu mer tur så blir det en resa till sen efter Jul med familjen :D GRYMTBRA.

WE GOT SUNSHINE TODAY

slutade 12 på jobbet idag, var ändå ett roligt pass då det var vi vikarier. Man behöver ingen som leker bossen. Man sköter sitt jobb ändå liksom. Ni fattar hur jag menar, det finns dem överallt. Men jag trivs bra där faktiskt :)  
Solade när jag kom hem och snart kommer mamma med hamburgartallrik till mig. Blir nog en snabb springrunda sen och efter det antingen krök eller viggos eller båda två? Blir bra vilket som :)
puss

JOBBJOBB

åkte in och träffade elin och julia igår på Jensens, tog en dessert. Banana Split. skojar inte att det var så mycket glass att det blev en sjö i min skål sen haha. Men gott var det :) Lämnade dem klockan 9 för jobb dagen efter. Hade ett ritkigt mördar pass idag. Från 7.30- 17.00 och då var det inte bara timmarna som var jobbiga. Morgonen var ett helvete. Vi var underbemannade och har stressat hela morgonen så det är så skönt att vara hemma nu :D Blev erbjuden en tid till så imorgon ska jag jobba igen men då 7.30- 12 med alla vikarier. Ska bli kul :)


REGN BARA REGN

Har regnat sen jag vaknade idag, var imorse med mammi i lödde på typ en (bondgård) och köpt massa halm, sågspån och hö till vår lilla tarzan (vår kanin) Och Det regnar fortfarande..... så ska ta och rota fram några gammla Astrid Lindgrens filmer ur hyllan, kanske barnen i bullerbyn eller madicken?  Eller lotta, hahahh så söt. Får se. Man blir aldrig för gammal för dem tycker jag :D


THE NAME OF THE GAME

festen i fredes var ball, gick upp tidigare i lördes och träffade marcus och hanna med philip och åkte till Ticket och. Vi 4 ska åka utomlands tillsammans så kollade på resor, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii är så glad, kommer bli för bra. Eller när blir det någonsin för bra? Kommer bli riktigt kul hur som helst. Försöker hitta ett bra pris på ett all inclusive hotell. Så det lutar åt turkiet eller egyptien nu!  Men jag Kommer vara pank sen, kommer spendera allla mina pengar på resor. Magaluf i augusti och en till resa efter det. DET ÄR NICE! Men så ska det vara tycker jag, man ska unna sig när man jobbat. Man kan ju alltid spara pengar senare. Nu vill jag bara resa och göra roliga saker.



SNABB UPPDATERING

så, nu har jag äntligen sett sista delen av Harry Potter. Var och såg den igår med philip, marcus, hanna, chrisitan robin och alex. Den var faktiskt bra :) Nu sitter jag här på philips rum all alone. Han har stuckit iväg för att jobba. Lite läskigt att vara själv här faktiskt haha..
Så vad har jag haft för mig i veckan? Har ju som sagt varit usel på att uppdatera denna veckan.
Förra helgen var på jag Båten i malmö med philIp och han vänner. Första gången jag har varit ute på uteställe med min pojkvän faktiskt. Det var jätte kul. Hämtade upp honom på han "jobb" fest som han var på först och såklart har dem supit han under bordet... men det löste sig :D
Annars har jag jobbat onsdag och tordag. Onsdag från 7.30- 17.00 så det var ett dödar pass för mig. Julia sov här från måndag till tisdag, vi satt ute på min altan och spelade bla backgammon och kortspel och drog oss sedan in på mitt rum.
Nästa dag hann vi sola 30 min? hah men alltid något sen bokade vi resa till Julia, hon ska nu med till MAGALUF. Kommer bli föör bra!
Idag är det fredag och idag blir det hemmafest i åkarp (y)

SEN MEN BÄTTRE ÄN ALDRIG

usch, har inte orkat uppdatera något på några dagar. Men har iallafll jobbat idag och ska nu bara se klart stargate sen blir det en lite snabb update om vad som hänt :)
puss

MONOPOLKVÄLL

ännu en jobbdag gjord nu. Har jobbat både, tisdag, onsdag och idag men det är ändå sköna tider så det är helt okej. Det är bra där :) Igårkväll var det monopolkväll hemma hos Elena med julia, victor, sebbe, anna och josefin. Jag fick den samsta gatan. Ni vet de där bruna.. haha men det gick ändå bra för mig. Spelade inte klart så det blev inte så seriös monopolkväll som vi hade tänkt oss haha. Cyklade hem halv 11 och gick och la mig för jobb dagen efter.

-TILL MALMÖ

Vaknade nyss, ska snart ta bussen från staffanstorp till Malmö där jag träffar Sofie och Joy på en fiika :)

BORN AGAIN

Sitter hemma hos philip nu med datan medan han spelar Need for speed pro street, jätte kul.. haha nejj. Vill hellre Spela Batman Lego. Så passar på att uppdatera lite. Var på 18 års fest igår som jag nämnde innan. Hade riktigt kul där, dansade mm och maten här hemma blev också bra så en lyckad kväll allting :)
Snart ska vi ha filmkväll är hemma med typ samma gäng som vi var med här hemma igår. Bra kväll för film nu när det åskar och så. :)

JAG GRÅTER BARA I REGNET


__________________________
Åker hem till philphil idag när han slutat jobba så blir det äta mat och förfest där hemma med marcus, hanna, jonte och christian så beger vi oss till Klågerup sen på 18 års fest. Nu ska jag bara komma på vad jag ska ha på mig... :)

RSS 2.0