stan

Ledig idag, ska ta tåget in
till malmö nu klockan 1.
möter upp julia därinne :)
Haj

Så nära får ingen gå

Har inte hunnit skriva något här sen i söndes tror jag det var. Har haft fullt upp med praktiken
sen har jag inte mått så bra på sista tiden heller.. Men slutade halv 10 idag. Hade en väldigt
kul dag på sjukhuset idag faktiskt :)
Igår var jag "ledig" förresten, fick inte komma till praktiken den dagen haha
så stack hem till philip så fort han slutat och stack och
tränade i staffanstorp jag, philip, hanna, jonte, sonny och marcus.
Jätte fint gym och jag hade det skit kul där. Åkte hem till philip för att sova efter men kom på att mina nycklar för att komma in i mitt skåp och allt till praktiken var hemma så fick åka hem här och sova istället. Typiskt men det var mycket smidigare så :)
Påväg till praktiken sen var han så gullig att han mötte upp mig vid bussen (han hade precis slutat skolan när jag började min dag) inne i lund och gav mig en puss innan jag åkte vidare med nästa buss. Super gulligt, de små sakerna betyder så mycket mer för mig :)
Men nu hade jag tänkt sätta på Björnbröder 2 innan jag ska sova. hehe
God natt



Johnossi


Paid my Dues

Åkte hem till philip igår (lördag) på eftermiddan och sov hos honom tills idag. Träffa hanna en stund och hyrde film senare på kvällen, myyyskväll! Var hur pigg som helst i morse vid 11 men älsklingen sov vidare tungt i sängen. Lät honom sova en stund till men sen ville jag inte ligga själv vaken längre så började putta lite smått på honom för att få honom att vakna... haha elak jag är. Tycker faktiskt lite synd om honom, jag har varit en berg och dalbana denna veckan. Har varit från både ledsen, jätteglad, och arg. Stackaren har fått stå ut med mig såhär. Men det är ett av det som får honom så söt, att han ändå är gullig mot mig fast om jag är arg mm hehe.
vid 4 stack han och träna så åkte hem till familjen och umgicks med dem :) åt tacos och kolla film. Det blev mycket mys denna helgen men det har varit skönt. Att inte behöva stressa sig iväg till något eller så, såna här lugna helger behöver man faktiskt ibland.
Men nu ska jag sova
sovmorgon imorgon, börjar halv 2 och de sovtimmarna ska jag utnyttja!!!


Kärlek



Detta te gör min dag helt seriöst!

Med ena foten utanför



Var iväg i stan igår med min syster och mamma och shoppade. Åt på jensen´s Böfhus till lunch. Jätte gott. Köpte sen detta. Pälshalsduk från Bianco för 260 man inte ser på bild men den är runt halsen som man sen "viker" ner lite så den inte står så som på bild. As snygg! Uggs från H&M 179- de blir finare om man viker ner dem en bit tycker jag. Halsduk från Gina Tricot 149.
Redo för höst och vinter? ja!

Igårkväll var jag hemma hos elin med julia och vicktoria. Kollade idol och åt massa skit hehe. Julia som går frisörlinjen klippte oss sen. Hur bra som hest ju! Klippte av lite av mina slitna toppar. Gick ut och gick, snackade massa och hitta sen en hjälplös duvunge som inte kunde flyga :( försökte hjälpa den men det enda vi åtsakom var nog bara att skrämma den haha så fick lämna den. synd om den ju
När vi skulle hem sen vid halv 12 kom värsta regnskuren jag varit ute i.
Det var som någon stod över mig med en hink vatten och kastade ner gång på gång!!!!!
cyklade det snabbaste jag kunde med vicktoria bakpå, shit vad sjukt det var! När jag kom hem kunde jag ta stumporna och vrida så det öste ner vatten i vasken.
Haha skit rolig kväll med tjejerna iallafall

rusted from the rain

Är riktigt sliten, hände så mycket på sjukhuset idag så jag är helt död. Orkade knappt hålla ögonen öppna på bussen hem. Men nu är jag hemma så det är skönt! Ska nog bara äta sen åker jag hem till philip tills på torsdag eller fredag. Får se, är ju ledig ;)
haha får skryta om det nu sålänge min ledighet varar för nästa vecka blir inte nådig.


bästa

Keep your head up high

Började med rapport kvart i 7 idag. Jisses vad man ska hålla reda på saker och mediciner mm men det lär väl sjunka in inom någon vecka allting. Första dagarna är alltid de jobbigaste. Annars trivdes jag vädigt bra på min avdelning. Jobbar imorgon också sen är jag ledig torsdag fredag lördag söndag. ÄLSKAR DET!
Slutar halv 4 imorgon sen åker jag hem till philip. Har 1 och ett halv år imorgon sen är båda lediga på torsdag, kan det bli bättre??? Ska äta kina buffé då på torsdag :)


Hur jag skulle klara mig utan dig, har jag ingen aning om.

So Nice So Smart

Idag var det första dagen på neurokirurgen, eller ja,första dagen är bara rundtur. Fick passerkort och nycklar till skåp och så och blev visad vart allting är. Imorgon börjar dagen på riktigt från 06.45- 15.30. Min handledare är tyvärr sjuk så får hoppas på det bästa tills han kommer tillbaks.
Det pissdåliga just nu är att jag håller på att bli sjuk. Just detta får inte hända just nu, inte dessa veckorna! Om jag är borta tas detta igen på lov..... ni fattar galoppen.
Nu ska jag sova. Ska upp vid 5 imorgon.

Music & Lyrics

Vaknade med philip bredvid mig idag, lika underbart som alltid att vakna
upp och se han ligga bredvid och hålla om mig! det kan inget ersätta! Sov till halv 1.
Gick sen upp och gjorde frukost, åt rester från kräftskivan igår hehe. Lata oss sen en massa.
Mamma kom och frågade ifall vi ville med till malmö och äta glass på Glassfabriken.
 Jätte god glass för övrigt så åkte med henne. Lämnade på hemvägen av philip i staffanstorp.
Resten av kvällen har jag gosat ner mig i mitt täcke med mamma och min syster
och kollat på Music & Lyrics. Gooosit.
Imorgon börjar jag klockan 15.00. ska till Lund sjukhus till neurokirurgen 24 och vara praktikant nu i en månad. Ska bli jätte spännande men är så saatans nervös. Får ta och vara där hyffsat mycket tidigare så jag hittar...


Kräftskiva

Festen igår var skit kul, trodde det inte skulle bli så lyckat med tanke på hur litet hus jämnfört med hur mycket folk det skulle komma. Men det blev en väldigt lyckad kväll. Åkte hem här sen med philip och sov.
Ikväll ska mina föräldrar ha kräftskiva här hemma. Äter kräftskiva här sen sticker jag och philip hem till Vicktoria en sväng


haha... brist på att vara seriös. Efter ha tagit seriösa bilder. Dyker alltid oseriösa upp.. 

Klädproblem

Fick mina praktikpengar idag i skolan. 600 kronor! Känns skönt i plånboken hehe
Men Har du någon gång haft problemet som att alla dina kläder du har i garderoben känns helt fel och fula? Har det problemet just nu så tog bussen efter skolan till Burlöv center. Patrik var snäll och gjorde mig sällskap :) Köpte en vit pösig tröja till ikväll. Ska på födelsedags fest i Staffanstorp. Med halsband, armband och lite så så blir det säkert fint! Julia och lindros ska förhoppningsvis också med. Hade varit jätte kul iallafall, får se hur det blir.
Men Är sviiiiiin hungrig nu!!! får skynda på maten, tacos ikväll ;)


Hårfärgning

Hade metod övningar i skolan idag, hur olika odlingar går till med
bakterier och sånt. Intressant faktiskt.
Sen Sista lektionen med matte var helt utflippad.
Kunde inte koncentrera oss så Fjantade bara runt i princip hahah.
Josefine följde med mig hem efter skolan, färgade hennes hår mörkare. Hade aldrig gjort det innan men hon litade på mig ändå hehe men det blev jätte fint tyckte jag, tur nog :D
Nu ska jag fortsätta skriva mitt arbete som ska vara inlämat imorgon. 
Wihoo....

House

Hade inte tid att uppdatera igår så gör det nu. Skoldagen i onsdes bestod
av teckenspråk- omvårdnads journal- idrott.
eller ja den andra lektionen fick de som var klara kolla på House! Var dock inte klar men vafan. Klart jag ska se det. Ööööver bra serie ju. hehe ligger dock back i arbetet nu..
På idrotten gymade vi bara på fitnes 24/7 sen skulle jag träffa philip då jag slutade halv 3. Han hade också sagt att han sluta då men nejj, jag ringer honom och då slutar han i förrän typ halv 4!!! störigt men fick gå i affärer istället och fördröjja tiden :)
Var sen hemma hos philip. Hans lilla syster är sååå söööt!!! Hon hade precis köpt ny mössa och halsduk och ville visa oss de men så gick inte det just då. Sen vid kvart i 9 när vi kom ner och skulle kolla så hade hon somnat med kläderna och allt på sig i väntan på att hon kunde visa oss... kände mig ganska hemsk då.


Dr. House

13/9

O-N-Ö-D-I-G skoldag idag. Hade inte den rätta läraren så kunde inte fortsätta med mitt arbete.
Facebook typ hela dagen. Gillart haha.
Har precis varit ute och sprungit. Det är riktigt skönt att ha kommit igång med det lite nu.

TOY STORY 3

Var förresten i fredes med philip och hans kompisar och såg bio. TOY STORY 3!
Bästa av dem alla helt klart enligt mig. Oftast kan inte någon uppföljare slå den första filmen men denna var verkligen sevärd :)


Elin 18 år

Var hos elin igår, hon hade 18 årsfest. Hade först förfest med tjejerna med mat och så först.
Sen kom då resten :D flera mygg sen kvällen, har inte myggen gått i ide än eller något!!?? jajaaa men kvällen var rolig!











Löparskor


Var inne på stadium idag och köpte riktiga spring skor. Har sprungit i mina
gamla fotbolls skor innan. Inte bra, inte bra. Så nu ska jag försöka springa 1 gång i veckan iallafall :) + De har kostat 1099 men köpte dem för 499! Hur bra som helst! Jätte sköna också.



8/9 Stadsparken!

Skolan i tisdes var den segaste, usch. Lektionerna tog död på en!
Sjukvård om mikroorganismer i 2 timmar!

 
joy&jag

Vi var väldigt aktiva!

Idag började jag med teckenspråk- sjukvård- idrott. På Idrotten sprang vi 4 km på tid i stadsparken. Jobbigt som in i men skönt efteråt. Fick helt OK tid. Skönt att vara igång med idrott igen iallafall! Mötte upp mamma och emelie i stan efter jag duschat och åt med dem på Graffiti cafe. UNDERBAART! efter det köpte vi glass, tog krossad daim coccos. TA INTE DEN! haha helt vattnig och konstig.
Mamma gör fransbröd bullar nu där uppe, sksa bli sååå gott när de är klara.
Ska gå upp och sno lite deg av henne nu....

Måndag

Är jätte trött nu för tiden när jag kommer hem från skolan.
Somnar i soffan 3/5 gånger haha men Ska iallafall hoppa in i duschen nu.
Ska sen sätta mig framför Tvn och se "Ullared" och äta kladdkaka.
MMMMuuuummmmssss!


Stockholm

Helgen i stockholm var jätte mysig och kul. Blev hämtad klockan 12 på fredagen av philips familj och körde sen och hämtade philip på skolan och Resan upp dit var på ca 6 timmar. Låter drygt och det var det också men inte så farligt som jag trodde. Kan ni fatta att på 6 timmar gjorde vi bara ett 5 minuters stopp? sjukt. Men snabbt framme :) Första dagen hann vi inte så mycket, gick bara ut med philip och kollade runt på Stureplan på kvällen. Vet inte riktigt var vi hamnade alla gånger, gick vilse så.. haha
Andra dagen var det shoppingdag, gick även in på NK. Riktigt dyrt! Men hittade en zebramönstrad tröja och sen skorna som jag hittade på söndagen. Älskar dem!




På kvällen på lördag såg vi på Cosmonova, en stor biograf som en stor kupol som är 260 kvadrat meter stor, 11 meter hög och 23 meter i Diameter. På hela denna visas film i olika film typer. I rymden, havet, amazonas och Disosaurier. RIKTIGT COOLT! Måste se det!!!!



På söndag tog jag och philip tunnelbanan till katrina Hissen s man kunde se ut över stockholm och för övrigt, Tunnelbanan var hur smidig som helst. Man behövde högst vänta 5 min sen kom tåget. Allt var så smidigt att komma fram till. Denna dagen sprang Maria  Tjejmilen, stark jobbar av henne. Så var där lagom till när hon hade gåttt in i mål och efter det packade vi in alla saker i bilen och åkte hem till skåne! Var så trött på hemvägen så jag skrattade åt allt den sista biten haha


    


påväg ner till skåne

Sitter i bilen nu påväg hem till skåne, fick låna philips dator.
Håller nu på att hålla utkik efter Burger King, vi är alla hungriga.
Skriver mer om allt när jag kommer hem.
Puss


Fredag

Har snart packat klart
Blir hämtar vid 12
Sen är det en bilresa på 6 timmar som återstår.

Ska bli jätte kul, har bara varit i stockholm som
liten men kommer inte ihåg särskilt mycket från det.
Gårdagen hos Elena var också skitkul!!! Jätte kul folk där, då inget kan gå fel :D


Julia och jag hos elena

Torsdag

Var ska jag börja?
Jo, jag fick praktikplats på NK 24 i Lund sjukhus. Personer som har problem med det centrala nervsystemet och fått blodpropp och liknande. Ska bli spännande. Igår hade jag min första idrotts lektion för i år. Boxning och hela min kropp värker. Det var ingen normal gympa lektion... haha
Ska nu om ca en halv timme möta upp vicktoria och sticka iväg på fest hos elena!

Imorgon bir det STOCKHOLM! :D
Är där över helgen och ska bland annat heja på maria (philips mamma) när hon springer en mil. Tjejmilen kanske det hette(?)

RSS 2.0