underbara låt


tisdag

Tisdag idag då. Har SO prov imorgon och jag förstår verkligen inte hur det ska gå. Har bara haft 2 lektioner med detta ämnet (ekonomi). så idag så skulle läraren gå igenom ALLT med oss för vi har sagt till henne att vi inte kan ha provet imorgon för vi kan inget men såklart så var hon sjuk!!!   Hur ska man kunna detta när man endast har haft 2 ektioner? dålig planering fan.

men ingen träning för mig idag inte, plugg och sånt shit. Men får snart ta tag i träningen känner jag!  jaja, ska iallafall in i duschen nu och sen måste jag träna på provet igen :(  fan

Puss.

Kom förresten på en film jag såg igårkväll. Zathura. haha se den! kanske lite för mycket fantasi men det är så sara gillar det haha den lilla killen är sååå söt!  Om ni sett jumanji så kommer ni gilla denna :)



 


save tonight

Då är det söndag idag, snart en ny vecka. Det är sjukt fint väder idag så bestämde mig för att gå ut och springa ett tag. Riktigt skönt är det. Man bara springer och springer och vet inte riktigt vart man ska, perfekt sak när man måste tänka. Man får ett helt nytt perspektiv på saker och ting och kan reda ut tankarna. Medans jag var ute och sprang såg jag riktigt att våren är påväg! Såg till och med en citronfjäril ! Den gulaste fjärilen jag sett seriöst. Den  var lika gul som en smörblomma :) fin var den.

Underbar dag med värmen, våren, mammas nybakat och ska grilla ikväll :)

Men En sak jag kommit fram till denna helgen är att jag avskyr missförstånd och rykte. Att ett enda missförstånd kan nästan förstöra allt!
Är så jävla arg och less på folk som måste ge sig in i saker utan att veta sanningen.

hathathathathathathathathathathathathathathathathathathathathathathathathat
Har temperament utbrott just nu om ni ville veta!!!

Ibland är allt bara orättvist helt enkelt.

freedag

Var som sagt på vicktoria och Elenas födelsedagsfest igår i sån lokal i malmö.  Blev skjutsad dit så vi var där klockan 6 då först vi tjejer skulle ha tjejmiddag. Bjöds tacoos då mums. Sedan så skulle folket komma vid åtta tiden men ja, typ alla hamnade på något sätt i rosengård, de hade tagit fel buss så de kom vid 9 tiden om jag har rätt haha

Tack för kvällen elena & vicktoria <3


         vicki & elin             sara&jag                vi igen haha             LB anna victor&sebbe

Frisör som inte ser skillnaaaad!!!!!!

okej såhär är det. Ska på elenas och Vikkis fest ikväll och bestämde mig för att slinga mitt hår innan det.
Hittade en billig fast rätt så gammal frisör jag gjorde det hos för bara 250 kroner men gissa vad?
JAG ÄR VITHÅRIG FÖRFAAN.   Just då jag var hos henne så såg det helt okej ut för det var rätt mörkt där men sen när jag går ut i dagsljuset så ser jag i min mopeds backspegel att det var vitt,  Fick gråten i halsen fan.  :( Denna damen kan inte skillja på slingat och blonderat hår!!!!!!!!!!!  fyfan vad arg jag är.  Mamma har gjort det där innan och sa att det lägger sig, men ser det ut som om jag har tid och vänta på det? NEJ, festen är ikväll :(

Men får hoppas på det bästa ikväll ioch med att den inte börjar så bra precis :(

Dont worry.

Riktigt härlig fotbolls träning idag!  Träningen började halv 7 och tränade till halv 8 sedan duschade alla och bastade i bastun :D medans tränaren var och beställde PIZZA till laget hehe.  Vid klockan 8 gick vi in till klubbstugan och krängde. Känns lönt att ha ett fyspass och sedan äta pizza men jaja gött vare haha.
Snackade lite om sommarens serie, träningarna och sommarcuper. Hoppas det blir Danacup!
Runt april börjar GRÄS träningarna också :D  wihoooo

Nu sitter jag i här i sängen och funderar på Nationellaprovet i Engelskan imorgon och det känns som om all engelskt tal har runnit ur hjärnan haha men får hoppas jag håller mitt betyg :)


Hahah såhär ser jag ut just nu i denna sekund & bombar musik i lurarna.  & Mobba inte min söta mössa haha älskar den, inte för att den är fin utan för den är så freaking sköön. :D hihi  
En låt som jag helt glömt bort är Bob marley- three little birds. Riktigt skön låt! <3
"Don't worry bout a thing,
'Cause every little thing is gonna be all right

Måndag

skoldagen började egentligen med en sovmorgon till kl 9 idag men var tvungen att gå upp kvart i 7 för skulle till tandläkaren :( gick faktiskt väldigt bra. Är klar med allt nu hehe. Efter tandläkaren sprang jag till bussen för den skulle gå om några minuter (kl 9) men missade bussen. Satt och frös ihjäl när jag väntade på nästa som inte kom förräns 9.23 typ :@ Missade första lektionen i skolan så det var ändå bra så kom till nästa lektion tjugo över 10 :D

Efter skolan stack jag och vicktoria till Entren i malmö. Himla fint är det där och STORT haha. Hade tyvärr bara 300 kr med mig och såklart så hittar jag bara dyra saker. Jeans jackor som jag så gärna vill ha men som kostar från 400-600 :(  och jeans för 700. Hade inte råd! Blev en tröja för 99kr. Billigt och bra. (y)

(L)


vilken kväll det blev,  Finns alltid här för dig <3

starlight

Okej i fredes var jag upp till Allväxtcenter och skulle höra om jag fick sommarjobb där för chefen hade sagt att jag skulle komma inom denna veckan och prata med han men nu när jag kommer dit så är han såklart på möte som de inte visste hur lång tid det skulle ta. Hade iallafall inte tid att vänta så åkte upp till burlöv center med Julia.
Köpte detta plus ett par örhänge som jag inte har bild på.

               
                                                 ( fast i ljusblå)


När jag kom hem så kom Philip senare hit. Tog det lungt och sånt.

I lördes var det spinningpass. Jobbigt som vanligt. Efter spinningen var det snabbt hem och duscha och göra vid sig, sedan bar det av till kusinerna :) Min faster har fyllt år och min kusin ida  fyller snart år så firade dem :) grattiiiis
Vid åtta tiden skjutsade min mamma hem mig så jag kunde göra vid mig för skulle till staffanstorp på fest hos Fors med elena, julia, vicki & Anneli.
vet inte riktigt vad jag ska/kan säga om kvällen så låter det vara så :)


Philip som också var på festen åkte hem här och sov.  Spenderade även söndagen med honom <3 Fick våfflor till frukost :D hihi lyx eller vad , åt även senare på centra  haha, gött om fasiken :)

Vid halv 11 på kvällen så ringer julia och vill att jag ska komma ut ett tag ett tag men satt så skönt i sängen med datan så nix, hon fick komma hit istället :D hihi tog det chill och pratade och sånt sen stack hon vid 12 tiden ungefär.
Missar min sovmorgon imorgon för ska till tandläkaren :( och det gillar jag iiinte.


Får inte glömma att Elena fyller 16 år idag :D GRATTIS <3 


paaiin

Började skolan med idrott. Typ halva klassen hade PISA så det blev inget jobbigt. Handboll och Fotboll bara. Dagen flöt på som vanligt tills jag fick en av mina pms attacker eller vad man säger haha.  Asåå fyfaan, känns som jag ska svimma så ont jag får bak i ryggen typ. inte nådigt säger jag er! haha I de tillfällena är alvedon min bästa vän :D hihi

Hade bild näst sissta lektionen och fick stå ut men mådde mycket bättre nu men var på så dåligt humör. Det slutade med att jag bara stack hem efter bilden vilket kanske inte var så smart nu i efterhand...   Kommer säkert få en kvarsittning för det :(   men jaja jag får dra till en oskyldig historia till läraren sen (A)

om man inte mår bra så gör man inte det helt enkelt :)

Var helt slut vid 5 tiden, vet inte varför men slocknade i soffan till kl 6 och kvart över 6 så var det träning.
Wihoo, inte alls pigg för det ju haha
Men över härligt väder så varför inte? :D

ihhh, RITKIGT SKÖNT VÄDER DET HAR DET BLIVIT :D

Men Klockan är nu 20 i elva och ska sova nu :) ZZZzzzz

Pusss.

Energidricka.



Det har nu diskuterats att det ska vara 18-årsgräns på ENERGIDRYCKER! Random eller vad?
Lärarna har vädjat om att det ska sättas ådersgräns på dryckerna för att elever blir helt speedade.
I vissa område i butiker har det redan sats åldersgräns!
Men hallå, de kan inte sätta 18-årsgräns på en energidricka!
Vad gör det om man får lite mer energi än vanligt?


Beyonce-Halo


(L)

LOST ikväll 22.40 på tv4.

Första avsnittet av säsong 5 av LOST börjar idag :D wiho. Men gissa vad?
Den går inte förräns 22.40 :( Man orkar ju inte sitta uppe såå länge och titta på det en tisdag.

Att kolla på LOST har blivit lite som ett beroende för mig nu. Jag menar, serien har
blivit helt utflippad och riiktigt utdragen
men om man ändå redan sett 4 säsonger så kan man inte sluta för då känns det helt onödigt att
sett alla om man ändå inte ska få reda på slutet om man slutar se det.

Men kan inte sluta förvånas om hur jävla mycket den blivit utdragen :P
Hoppas ändå detta är sista säsongen även om den är spännande och allt så har den blivit lite för mycket nu.
Tänk den som skriver handlingen till serien. Han/hon måste ha en väldigt livlig fantasi! haha


spindeljakt

HAHA kan börja och säga att jag och min mamma är extremt rädda för spindlar.
Så tänkte berätta för er om våra spindeljakter här i källaren.

Det börjar med att någon av oss hittar en stor svart sak på väggen och börjar skrika. Då vet vi exakt vad det gäller så springer dit skriket kommer ifrån (i detta fallet källaren).
Där ser man mamma stå och småhoppa med en äcklad blick på spindeln hahaha. (Ni som känner min mamma, vet hur hon är)

Jag kommer med tex en videofodral i största hugg och ska döda den (om den inte är för stor)
Men i detta fallet sprang spindeln iväg och jag tvingar min mamma och hjälpa mig att leta reda på den för jag kan verkligen inte sova när jag vet att det är en spindel i mitt rum.

hahahah så kommentarer som min mamma då säger är:

* -vakta så de inte anfaller bakifrån   HAHA

när vi väl hittar spindeln bakom en slags fåtölj så ger jag mamma en sko som hon slår den med och då säger hon:

* - det kanske var frun.....?!   HAHAh (hon tyckte den vi såg innan var större, så hon trodde maken var gömd någon annan stans och det var hans fru vi dödat) hahahahfyfan, jag la mig ner av skratt!!

sen kommer pappa ner när han hör oss och blir arg för vi stör hans tupplur i soffan hahah

ni som tänker nu -viken sjuk familj! kanske har rätt men jag älskar dem. Min mammas löjliga men klockrena kommentarer tar död på mig hahah.

smoothie


Träna Fysik idag och var skit trött så det fick bli lite energi
givande smoothie och chocklad förståss :D mycket gott :) det rekomenderas.




För er som vill veta mitt lilla recept.

1 dl vanilj yoghurt
1 dl mjölk
Ta så mycket bär du vill ha. Jag tog i detta fallet typ en näve hallon.
och Lite glass som jag la till för jag kände för det :)

Men ja, man kan göra hur man vill :)


i can do it.

Åkte till Staffanstorp på fest igår med vicki, julia, elin och Julie. Mycket roligt var där. Stack dit vid 8 och stack sedan vid 12 tiden. Efter det stack vi hem här i Åkarp på "efterfest" hos Calle. Var bara där någon timme sen gick jag och julia hem till mig (bor ca 100 m därifrån) så sov julia här sen. Tog såklart ihop massa skitmat och käkade haha.
Satt sedan och pratade och kollade på The Hills om jag minns rätt.
Julia som den datanörden hon är, satt med den bärbara datan och jag somnade dirr i sängen vid 3-4 tiden något.  hahah :D

Mycket trevlig kväll då man också träffade philip på festen.

Just nu sitter jag och pluggar till fysikprov som jag har på Onsdag och jag har ångest.
Kan absolut inget om fysik och har därmed kommit fram till att mitt värsta ämne i skolan är Fyskik.... efter matte förståss.

Måste få vg på provet vilket jag kommer få jobba hårt för. Men får vara positiv. I can do it.

Lite bilder från Staffanstorp.

   
        party party.               lite av folket.               elin,elin,vicki,sara <3

fredag den 13:e

Har haft nationella prov i Engelska idag, på otursdagen!
Även om det var otursdagen så gick både läsförstelsen och hörförståelsen 
mycket bra för hade förväntat mig så mycket svårare.
Slutade 13.30 något och stack hem och kolla på The hills och somnade såklart i soffan...

Åt middag och stack sedan till Philip :) mycket trevligt. Glömde helt bort tiden och allt när vi pratade så kom hem bara för en stund sedan. Tiden går snabbt när man har kul som vi säger :)

ska bara läsa lite i twilight sen ska jag nanna :)

Ingen otursdag för mig idag inte.
puuss

typiskt...

Imorse när jag vaknade var det riktigt vårväder med sol och hela kittet.
Tog till och med på skinjackan och gissa vad?
Nu snöar det.....!
Ska det aldrig vända till vår någon gång!!???
Känns mer än någonsin som om sommaren är låångt borta nu. :(

snösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnö usch.

090311


 dagens klädsel.

Onsdag idag, snart helg igen :D wihoo
Första skoldagen denna veckan.  (haft studiedagar)
Orkade inte räkna matte idag på mattetimmen så tog istället sån ordningstid med julia och gick och samlade in papper i varje skolsal på skolan. Dryygt, men man slapp iallafall matten :)
Var även hos skolsystern och frågade om hon kunde beställa tid till mig hos en Talpedagog (eller vad det nu är) för stammar ibland och orkar inte med det mer så ska få träna bort det, äntligen, om jag nu fick tiden.
Men min fråga är, varför stammar man? ingen vet ju varför? jaja konstigt iaf.

Har också en bra nyhet. Jag kanske har fått sommarjobb på allväxtxenter :D ska dit nästa vecka och prata med dem igen! Hoppas verkligen jag får det för det ligger typ bara 300 m ifrån mitt hus, skulle varit perfekt på sommaren.
Men mindre bra att jobba där om man har pollen haha. men skit samma :D money money.

Puss

lite musik.


sommarkläder.

  
I sommar ska jag hålla utkik efter dessa shorts och även ett par mer "lösa" shorts men hittade ingen bra bild på dem :(

      
           kort med låg midja                      Kort med hög midja.



    
Tycker bara bättre och bättre om skjortor för tillfället. Ser helt ledigt och bekvämt ut.

studiedag.

Har studiedag både Måndag och Tisdag denna veckan, as härligt!
Slipper de två tuffaste dagarna (y)
Vaknade vid kl 12 och käkade frukost sen kom mamma hem med Twilight filmen till mig.
Riktigt lycklig blev jag.
Åkte även till staffanstorp och träffade Philip idag vilket gjorde dagen ännu bättre :)

Kom hem vid kl 9, laddade dirr med twisters skruvar och chockald och kröp
under täcket och satte på Twilight filmen. Sjukt bra den är men den var bäst första gången :)

Nu ligger jag bara här med datan i sängen och ska snart sova.
Är riktigt trött och ska sova lääänge imorgon har jag bestämt :)


shopping-kick.

Var på center syd idag och shoppade. Hääärligt säger jag bara. Säkert 1 och en halv månad sen jag shoppade för har samlat pengar i familjen och har själv inte haft mycket pengar :( Men nu har jag typ 2 barnbidrag och handla för. ihh.


Blev inte så mycket köpandes men är nöjd över det jag köpte :)

                         
Höft- kavaj från Gina tricot        Skjorta & skärp från Gina tricot.


saturdaynight.

Kvällen gick som planerat , stack still sthål. (En klasskompis) på chiilkrök som senare blev fest haha.
Mycket roligt. Riktigt länge sedan man festade och hade även såna Bacardi Breezer, & det gillas skarpt :) riktigt goda är dom. hihi
Men jaja, en lyckad kväll iaf :D


vicktoria & jag <3


lördag

Kom precis hem från ett spinning pass med laget. Riktigt svettigt var det. På slutet av passet när man går ner från tramperna känns det alltid som om benen bara ska vika sig under sig.  Men det kommer verkligen göra resultat i fotbollen senare.
Var hungrig som ett lejon när jag kom hem, tog mat ooch la mig sen i soffan. SOMNA DIREKT. haha
Man känner riktigt hur passet har tagit på kroppen iaf.

Ikväll bär det nog av till vicktoria och senare hem till simon om det nu går som planerat ,vilket jag hoppas :)
Puss.


nomyname

Varenda gång du tappar tron
Tjänar någon en miljon


officiellt

Idag hade vi vår längsta dag i skolan, till ca 15.35. Har typ bara praktiskt ämnen denna dagen så den går ändå hyfsat snabbt. Första lektionen hade vi idrott med Beep test som gick bättre än förväntat kan jag säga.
Hade även tyska idag som vi håller på med en pjäs på. Mycket roligt.
Jag ska vara nazist om någon vill veta! hahah
Kommer vara svårt att hålla mig för skratt när jag & compani ska ha "slagsmål" med skolans krampigaste killar typ HAHA

nej nu ska jag inte säga mer om pjäsen för vi har nämligen inte visat upp den än. :P

Hade egentligen fotbollsträning idag men skippade den idag för min morbror var och hälsade på från Göteborg. Han börjar bli en riktig Göteborgare nu. Besviken på honom  hahah
Kul o se han igen iaf  :)


Ville även bara tala om för alla att min rum nu är officiellt färdigt. (enstaka småsaker kvar)
Dörren har nu kommit på plats, äntligen!

super duper dunder härligt att ha detta rummet, förutom på morgonen :(
Min familj går banemig på hälarna när de går så de hörs direkt ner till mig. Kan de inte
anstränga sig liite kan man undra? 

iaf, Bilder på  före & efter kommer imorgon :)

all summer long.

vet ni vad jag saknar mest?
Att kunna gå upp på morgonen och endast ta på sig
shorts och linne sedan bär det iväg till stranden hela dagen.
och slippa allt som har med jackor att göra.
hur härligt skulle inte det vara nu?
jag saknar sönder mig till sommaren,jag lovar att detta kommer bli den bästa sommaren ever.
att bara få ligga och dra sig i sängen och se ljusstrimmor genom fönstret och höra fågel kvitter.
att bara få känna solen smeka kroppen.
att bara få slappna av skulle passat bra just nu.
Att få vara brun som en pepparkaka.
Kunna sticka till stranden med kompisarna och ha grillfest med kvälls/nattdop i havet. haha
ja, alla fester som sommaren har att erbjuda. Fyfan, detta kommer bli det bästa.
Får inte glömma turkiet med kompisarna om 3 månader.
kan knappt bärga mig.

jag vill verkligen ha sommar nu.
På sommaren är allt perfekt, flirt på stranden, lukten av grillat, sommarkvällarna & kompisarna. Allt tillsammans blir en döhärlig känsla.
jag börjar bli tokig, det vore så sjukt himla härligt och ha sommarlov nu helt enkelt :)

en låt som får mig riktigt på G för sommar är Kid rock- all summer long



          
         
            ihh <3                jag. Gothia        skolavslutning 08 haha


         
Syster & jag <3            vikki,elena julia & jag                   Gothia :)


förintelsen

 Alla har väl haft en sån dag då allt känns tungt?
Har en sån dag idag och vill nästintill spotta på allt o alla. (inte bokstavligt)  Men avskyr
när någon vänder ryggen mot en & känna sig sviken, så häroch med nu tänker jag bara
lägga energi på de som förtjänar det :)

jaja, till något annat nu.
Idag kom en överlevare från förintelsen till vår skola & berättade om sitt liv under förintelsen. Helt sorligt men han var riktigt king! Han hade haft enorm tur denna mannen. Tänk att verkligen allt det han berättade har hänt.
När han kom till sverige var han runt 15+ och var 1.28 m lång och vägde 25 kg.  :O

Sjuka människor kan vara.







deep

Här kommer lite bilder från Deep som jag nämde för några veckor sedan :)
Här är vi hemma hos Anneli innan vi åkte dit.

        
elena,juia,lovisa,anneli            Juila, elena & jag         
                                    
      
elena,julia,jag lovisa           elena,julia, jag lovisa
(mkt suddig tyvärr)

helgen.


Lördag: Åkte till Expreoo House med Anneli vikki julia o anna idag och satt och pratade och fikade på någon Dukcake som var någotliknande en kladdekaka, inte alls den traditionella kladdkakan som man gör hemma så inte värt pengarna alls :( . Efter Expresso åkte vi hem till en killes lägenhet i malmö och satt bara och chilla så kan säga att detta var en riktigt lugn dag, men det gillas också :)


Söndag: Vaknade vid kl typ 10 idag :o länge sedan jag vaknade så tidigt. Satt på "The curious case of Benjamin Button" . Riktigt sorlig. Började böla på slutet och de som känner mig vet att jag typ aldrig gråter till filmer så detta var riktigt sorligt slut på något sätt. Mycket bra film om man har tålamod för den är rätt lång och dryg ibland. 
Vid halv 6 var det samling för skulle spela vår första  11-manna match för denna säsongen.
Helt underbart vad jag älskar att spela 11-manna!
Men tyvärr förorade vi matchen. Men det var trotsallt vår första match så :)

RSS 2.0