Hörby marknad med överraskningar


Det blev inget med att sticka hem till josse idag, vädret var inte som vi hade hoppats på så att bada pool o det var hopplöst, får se om det är bättre väder imorgon.
Istället åkte jag till Hörby marknad med mamma och emelie, våra roadtrip tillsammans blir aldrig en normal dag.. Mer om det senare!


 

Köpte tröjan "kiss", läderarmband och foppa tofflor, perfekt till mitt sommarjobb haha sen massa godis och langos såklart! Åkte hem vid halv 6 och stannade på en rastplats och tog en paus med bullar haha typiskt oss! :D och till saken nu, jag blev så in i helvetes kissig så gick ut i skogen och skulle pissa och ni kan inte gissa vad jag stötte på!


Detta!

ja!, kondomer och glidmedel i en korg ute i skogen vid en stig! hahaha fyfan vad kul syn det var. Det äcklga var sen också att det låg öppnade kondomer på stigen.. sen sån äckelgubbe som gick runt vid området vid skogen fram och tillbaks. Kissade snabbt som fasiken så jag brände min rumpa på brännässlor :(:(:(:( som emelie och mamma skrattade åt det.
Men ofta det är kondomer och glidmedel så bara haha så sjuk tanke, ja, varför inte sätta upp kondomer vid denna stigen liksom?! förstår inte det men det var en riktigt kul tanke och säker för den delen.
 
Kollade senare upp varför de var där mm och vet ni vad det symboliserade "män som har sex med män" , chokad men sant. En mötesplats för homosexuella.
det trodde jag inte

Tisdag

efter jobbet idag skyndade jag mig hem till trädgården och solade, satsade riktigt stort idag. Mängder med olja på kroppen. Jag ska bli bruun!!! Känns som att man är utomlands med den värmen det är här nu, jätte skönt.
Har varit slö idag men tvingar mig senare på kvällen till entré med mamma och kollade runt i affärer. Hittade 2 linnen på rea. Det militär aktiga på Mango, som är  ganska låg i ryggen och det svart/vita på carlings och sen armbandet från H&M som är turkost och guldigt.





Imorgon sticker jag till Oxie efter jag slutat till josse med sofie och joy. Ska bada i hennes pool och snacka om Göteborg som vi har planerat att ta tåget till i augusti och låna josses systers lägenhet, kommer bli kul


ny vecka, nya tag.

Min midsommarhelg har varit jätte mysig. Har varit med philip det mesta av helgen nu när han är uppe i Jönköping annars. Angående förra inlägget när jag mötte honom på stationen gick bra, han blev chockad, kanske lite arg pågrund av en sak men annars gick det bra och han blev egentligen glad :)
Sen med midsommar Väntade jag egentligen på besked om att få låna min mormor och morfars stuga och vara där under midsommar men den var upptagen tyvärr så var här hemma med philip, lagade god mat och lite sånt. har bara tagit det lugnt, varit på stranden igår och idag åkte han upp igen.
Ska kanske på falsterbo horseshow nästa vecka, får se hur det blir med det.
Annars är detta för övrigt min sista vecka jag jobbar sen får jag äntligen mitt efterlängtade sommarlov!!!!!!!!!!


muse<3

Att balansen mellan pojkvän och kompisar ska vara så komplicerat... ska möta philip som kommer hem idag på stationen nu, han vet dock inte om det så önska mig lycka till


YOU MIGHT GET HURT BUT IT'S THE ONLY WAY TO LIVE LIFE COMPLETELY.

 





Från och med nu


Betyg 2010


Lite skryt går väl an.. Datumena är dock felaktiga

Ottomix vs Sean Paul - Busy Reggeasex






Maggtagg


Kubb med mys

igårkväll samlades alla tjejerna hemma hos elena som precis kommit hem från Tunisien och chillade, snackade, spelade kubb och peppade som fan till magaluf. Är riktigt pepp på det nu, mer än någonsin innan! 3 veckor kvar, kommer behöva rehab i en vecka efter jag kommit hem, det är jag säker på. Var tvungen att dra från Elena vid 10 tiden för skulle upp och jobba nästa dag.




killer queen

Har solat i solen hela dagen sen jag kom hem från jobbet och har fått en rand av bikini toppen nu. Imorgon ska det bli ännu finare så då lär jag ligga där ute igen, om jag inte sticker till stranden :)
Har förresten haft en julia över mig som tjatar om att jag uppdaterar för lite så får antagligen lägga på ett kol med det i fortsättningen haha


pengar rullar in som de ska, det går bra nu!



Julia ringde mig på jobbet och erböd mig jobb med 100 kroner i timmen! Såklart tackar man ja, så slutade för en stund sedan på mitt vanliga jobb och ska så snabbt Anna kommer hit åka dit. Snäll som farfar är så skjutsar han oss. Är hemma 9 ikväll, kommer vara dööööd med det är såå värt det!


workworkwork

Åkte upp till stugan idag med mamma och emelie och fixade o så, min syster ska nämligen upp dit med några kompisar i veckan, ska kanske upp dit med philip i helgen också. Får se hur det blir. Var ute med vickotria precis, rökte vattenpipa och snackade. Senare kom anna och elin och senare också leith, marcus och philip. haha skön kväll men imorgon ska jag då upp klockan 7! Det är bara att bita ihop antar jag.... God natt :)

just like a pill


usch vad jag är rastlös, har inte gjort något speciellt alls idag. Allt är så tråkigt och segt dessa veckorna :( Julia räddar mig bokstavligen så möter upp henne, frida och hennes kusiner om en kvart.

IN THREE WORDS I CAN SUM UP EVERYTHING I'VE LEARNED ABOUT LIFE; IT GOES ON.








FREDAG

Puh, första sommarjobb veckan är avklarad. Upp 7 varje morgon när det är sommarlov suger kuk!!! Fick skynda mig hem efter att jag slutat, proppa i mig lite mat och åkte sen till Nova Lund med mamma och emelie. Köpte baseboll tröjan i marinblå. Känns som att alla har den tröjan men den är ju fin så varför inte? Köpte också ett par jeans shorts på Topshop för 400, jätte fina så det var värt det, såna korta halv trashiga och ett par string på rea hehe
Kom hem precis och tror inget händer idag och vet ni vad? Det gör mig absolut INGENTING haha är så trött ändå.


15-16

Igår  var sov jag över hos philip förresten, har inte hunnit skriva så mycket nu men ja, sov då hos philip från tisdag till onsdag, jätte mysigullit haha vilket ord. Var med sonny och åt mc Donalds och lite så och kollade film när vi kom hem. Nästa dag skulle han upp till Jönköping och jobba hos sin pappa, 2 veckor :(( tog bussen med honom in till centralen i Lund och vinkade av honom. Precis när han stiger på tåget och det kör iväg så ser jag mitt tåg på den andra perrongen som åker mot motsatt håll så där stod jag och kände mig lite ensam haha nej riktigt så farligt var det inte dock! Fattade inget med tåget för plötsligt skulle nästa tåg vara ett öresundståg så gick och köpte en glass och satte mig på en mur i solen med musik i öronen och väntade på min skjuts hem lite lätt glad åt att värmen nu har kommit, Har kunnat ha shorts nu två dagar i rad! stört härligt!

Lejonet & björnen

Sluta jobba 20 i 2 idag, snabbt till stranden och var där i lite minre än 2 timmar. Lagom, hem och såg att solen faktiskt var kvar på vår baksida, förvånande men solade lite till då och somnade i solen. Bränt huvudet lite nu :(
Har precis ätit grillat med nypotatiiis och ska nu in till malmö med emelie och mamma och äta lejonet ch björnen glass i solen!
Slarvigt inlägg men snart stänger dem så måste rusa!!!


Italiensk vaniljglass & hallonsorbet Mmmmm


Jobb

Gick upp kvart i 7 idag och tog mopeden till arlöv- jobb centrum och skrev på min lönelista till mitt sommarjobb. Åkte sen vidare till min arbetsplats här i åkarp. Sommarjobb på Harakärrs Äldreboende. Är riktigt glad för att jag lyckades få ett sommarjobb överhuvudtaget! Denna månaden kommer vara mycket seg känns det som. Alla åker utomlands och det är dåligt väder här i sverige så att jobba nu känns mer än perfekt :)
Nu ska jag när som helst sticka hem till Philipoooo och mysa
Puss


Om bikinin

Har fått min Bikini från H&M som jag nu har väntat på, Jätteee fiin! Men överdelen var för liten! Den går ju att använda men brösten blir så ihoptryckta så det ser ut som om man inte har några, bokstavligen så ska be mamma ringa på måndag och höra med dem hur lång tid bytet tar att göra, börjar jobba jobbar på måndag och 3 veckor framåt förresten. Ska bli skönt med pengar i fickan. Det är så tråkigt väder ändå så man kan lika bra jobba nu :)


Emelies& Felicas student

Igår tog min syster studenten, är så glad för hennes skull. Trodde inte jag skulle gråta men såklalart kom det ändå. Fyfan så kul, vill också ta nuu!! Helt galet.












Studenterna felicia och emelie!










haha!




Highway man

Skolavslutning i skolan igår (onsdag) SOMMARLOV NU! jätte skönt, såg precis att jag fått MVG på min Novell och snart får jag hemskickat mina betyg, hoppas på minst 3 mvg annars blir jag sur. Mamma hämtade mig efter skolavslutningen så fixade vi studentpresent och så till min syster som tar studenten imorgon. Ska bli så satans kul. Var på Fridas student igår också, fetaste flaket haha. Drog hem vid 10, alla var döööda efter alla andras studenter.
Nu idag ska jag hem till philip sen sticker han ivägmed klasskompisar och festar hela natten, jajaja. Min beställning från H&M kom igår så ska hämta det ïkväll förresten. Hoppas verkligen bekinin passar!!!
Måste rusa
puss


Drop it low

Igår(måndes) så var jag ledig från skolan, jätte skönt. På kvällen tog jag tåget in med vicktoria till hjärup på  Josefins student, mötte sen upp elin och Julia som också skulle dit. Hade faktiskt jätte kul. Tog Tåget hem med Elin klockan 12. Kändes inte lönt att försöka dra vidare när man inte än är 18. Får bli en annan gång.

Idag var jag tvungen att ställa klockan för skulle se 9:ornas spex med julia elin vicktoria och anna som började halv 11. Så sjukt att man själv stod där för 1 år sen! Känns inte så men nu när man var där så kände man hur skönt det var att inte gå kvar där hehe. Gick hem efter föreställningen med vicktoria, såklart ska hon låna filmer haha sööt. Gjorde sen vid mig och skulle sticka hem till Philip. Båda var "lediga" idag, orkade verkligen inte ta bussar dit men som tur jag hade så kom mamma och emelie hem precis då jag ska gå iväg till bussen! LYX, så blir skjutsad och kom fram 45 minuter tidigare (y)
Imorgon är det skolavslutning så hämtar min mamma mig efter avslutningen så ska vi fixa till min systers student och på kvällen blir det Student hos Frida! :D
SOMMARLOV FÖR MIG IMORGON!

5 juni

vaknade upp med philip bredbid min sida idag, så fort vi vaknat så tog vi mopeden till Lomma, jätte fint väder ju! blev inte så länge där för jag hade stressat philip för mycket att han hade glömt sina cigg, så irriterad han blev haha så åkte hem och solade lite på framsidan istället. Spelade sen playstation och mötte upp Vanessa ute och gick och snackade ett tag :)
vid halv 11 gick jag och Philip hem och Kollade Panic room som gick på Tv. Jätte spännande film även om jag sett den typ 10 ggr haha!
I söndes var det också jätte fint väder, sol sol sol! :D La oss i trädgården och stekte men uttråkade som vi blev så startade vi Vattenkrig istället!! Det gick från vattenspruta till vatten i glas till skål med vatten och senså tog jag till med vattenslangen, haha synd bara att jag är så svag så philip lyckade ta över den så jag blev dyngvåt!!!!!! :( hahaha
 Det årliga vatenkriget är invigt med en....förlust hehe


4 juli födelsedagsfest

Gårdagen var jätte kuuulig, Här är några av bilderna resten finns på facebook


Födelsedags patry pinglorna hehe












sköna


 Hoffmaestro- Highwayman

I am a highwayman, on the road again
Me and my guitar, and my rambling band

Staring at the road, standing in the blow
Carrying my load 'cause I know I'm gonna go my way
Look up to the sky, cities flying by
I don't wanna lie cause I'm pretty sure I'm gonna die one day


Queen- Dont stop me now

Don't stop me now I'm having such a good time
I'm having a ball
Don't stop me now
If you wanna have a good time just give me a call
Don't stop me now ('Cause I'm having a good time)
Don't stop me now (Yes I'm havin' a good time)
I don't want to stop at all

3 juni

Wieee, ksdfyjksd
Har Skickat in alla mina arbeten nu. Har inget kvar nu och vet ni vad?
Jag blev godkänd på Nationella matte A hehe, super! :D
Nu är det iiingenting kvar i skolan, skönt som fan, har suttit med arbeten hela dagen och Har inte hunnit sola ett piss :( men fick dock i onsdes hela skoldagen att sola, gjorde i princip Ingenting haha. Nu ska jag bara chilla,kommer nog inte hinna skriva imorgon så gör det lite snabbt nu.
Imorgon möter jag upp vicktoria och anneli efter skolan i stan och fixa överraskningar sen kommer philip hit och sen vidare på saras och julias fest! Kommer bli superkul!!!!!



 


1 juni

Har varit hemma från skolan idag och har fått avklarat både Novellen och snart Psykologi arbetet, hunnit sola solarium också. Men hur irriterande är det inte när ena sidan av solariumet går sönder?
Brunare på ena sidan är den andra. Charmigt!
Nu är det inte så mycket mer arbete kvar i skolan att få undanstökat, hann ganska mycket idag. Skönt!

& Ett stort grattis till julia som blir 17 idag! :D


RSS 2.0